夢之路娜

主題列表 登入
三星高級會員 #121
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:49 PM 發表

咪話你地一開始已經冇左個頭囉

想我重複幾多次呀

咁咪講左聽日出左張相 睇你點死=) 我都重複左e句幾多次牙?
四星黃金會員 #122
原帖由 terryman914 於 2009-7-3 11:48 PM 發表

煩住"貓" 只不過都係想帶出你本身的問題-_-
你們傾咁耐都唔知嗎? 囧

本身問題係咩?
四星黃金會員 #123
原帖由 yan90526 於 2009-7-3 11:51 PM 發表

咁咪講左聽日出左張相 睇你點死=) 我都重複左e句幾多次牙?

咪話左你出囉 你地一個二個又唔停
二星初級會員 #124
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:50 PM 發表

目中無人我就不會跟你說話吧=.=

咁我係咪應該多謝你抽時間同我說話? =]
二星初級會員 #125
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:50 PM 發表

目中無人我就不會跟你說話吧=.=

你而家要扮無知...扮我地咁多人一齊屈你wo
你唔聲否認下點得呢@v@
你唔覆我地...太唔似你啦=]
四星黃金會員 #126
原帖由 terryman914 於 2009-7-3 11:51 PM 發表

咁我係咪應該多謝你抽時間同我說話? =]

快多謝我吧((( 你覺得我抽時間跟你說話的話
三星高級會員 #127
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:51 PM 發表

咪話左你出囉 你地一個二個又唔停

唔該..佢地還佢地..我還我...你人有問題就一定會好多人嘈=)  
你用下腦諗野<<<依句我又講左幾多次?
二星初級會員 #128
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:51 PM 發表

本身問題係咩?

問題~~
你串,,,睇唔起人,,淆底,,扮勁,,蝦新手
中嗎?!
四星黃金會員 #129
原帖由 Y_Nok 於 2009-7-3 11:52 PM 發表

你而家要扮無知...扮我地咁多人一齊屈你wo
你唔聲否認下點得呢@v@
你唔覆我地...太唔似你啦=]

我冇扮你地咁多人屈我  我一個人點扮咁多人呢=] 

仲要扮人屈自己  笑死唔笑死
二星初級會員 #130
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:53 PM 發表

多謝你呢位宅男抽多咁多你寶貴既時間同我說話..
咁要唔要俾番少少報酬你呀?
俾你任殺十次? 再送2000m俾你..!?
二星初級會員 #131
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:53 PM 發表

宅男多的是時間=]
時間係金錢既話...你一定比嘉誠哥更有錢
四星黃金會員 #132
原帖由 Y_Nok 於 2009-7-3 11:54 PM 發表

問題~~
你串,,,睇唔起人,,淆底,,扮勁,,蝦新手
中嗎?!

串<=我認有
睇唔起人 <= 我冇睇唔起人lo
淆底 <= 做乜要陪你地出街先
扮勁 <= 勁唔洗扮 只在乎實力
蝦新手 <= 我邊度有蝦新手-。-
二星初級會員 #133
原帖由 Y_Nok 於 2009-7-3 11:54 PM 發表

宅男多的是時間=]
時間係金錢既話...你一定比嘉誠哥更有錢

+1 好句好句!
二星初級會員 #134
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:54 PM 發表

我冇扮你地咁多人屈我  我一個人點扮咁多人呢=] 

仲要扮人屈自己  笑死唔笑死

中五生=v+中文水平?!真的蠻低耶

我既意思係 你要扮無知...要扮到...好似我地成班人夾埋屈你食死貓
看清楚一點吧~~拜託
四星黃金會員 #135
原帖由 terryman914 於 2009-7-3 11:54 PM 發表

多謝你呢位宅男抽多咁多你寶貴既時間同我說話..
咁要唔要俾番少少報酬你呀?
俾你任殺十次? 再送2000m俾你..!?

你自己話我抽時間陪你講野之嘛 你送唔送野比我關我乜事
二星初級會員 #136
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:55 PM 發表

串<=我認有

睇唔起人<-- 封頂之後就去搵個3x pk, 拎住把短劍說: 拎短劍都贏你啦! 咁都唔算嗎? 定係算蝦新手!?=]
二星初級會員 #137
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:57 PM 發表

你自己話我抽時間陪你講野之嘛 你送唔送野比我關我乜事

咁係因為你覺得自己唔係目中無人嘛 =] 小朋友
二星初級會員 #138
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:55 PM 發表

串<=我認有

你無睇唔起人?!你自己心照=]
無扮勁?!你忘了你說話嗎?公會我最強?!誰說的?!
無蝦新手?!封頂之後...飛去人到玩pk?!食水企係到比打?!

笑了=]
四星黃金會員 #139
原帖由 Y_Nok 於 2009-7-3 11:57 PM 發表

中五生=v+中文水平?!真的蠻低耶

我既意思係 你要扮無知...要扮到...好似我地成班人夾埋屈你食死貓
看清楚一點吧~~拜託

事實呢隻不是死貓嗎=.= 係冇左個頭架w0  正常睇都合冇左開頭啦= =

一開始個陣我就已經係比你地講緊
四星黃金會員 #140
原帖由 Y_Nok 於 2009-7-3 11:59 PM 發表

你無睇唔起人?!你自己心照=]
無扮勁?!你忘了你說話嗎?公會我最強?!誰說的?!
無蝦新手?!封頂之後...飛去人到玩pk?!食水企係到比打?!

笑了=]

對唔住=.=我pk唔食水的
封頂之後可以做咩= =?繼續打怪??
那公會之前真的沒人贏到我呀=.=(是公會
回到最頂傳統版

選擇頁數