夢之路娜

主題列表 登入
三星高級會員 #101
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:36 PM 發表

咁你冇左開頭 又要話人 沒頭有尾? 邊個會信-.- 除左你地公會/盟友

咁叫無頭?..只係睇相睇你講d野都知唔係屈你啦

係你自己認:我係跟住貓 又點?...係你自己講 笑=) 現在又扮傻仔
一星新手會員 #102
好..冇問題
如果我錯..我e+唔煩貓貓+唔玩luna
如果你錯..你唔好玩luna
thz~
二星初級會員 #103
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:36 PM 發表

咁你冇左開頭 又要話人 沒頭有尾? 邊個會信-.- 除左你地公會/盟友

yo月夜...大頻都有唔少話緊你架wo@@
有d唔係我公會同盟友=]
你自己人品有問題...唔好再懶=]
四星黃金會員 #104
原帖由 yan90526 於 2009-7-3 11:39 PM 發表

咁叫無頭?..只係睇相睇你講d野都知唔係屈你啦

係你自己認:我係跟住貓 又點?...係你自己講 笑=) 現在又扮傻仔

好。。我回應你一句  你話貓貓話我好煩你地先黎  咁你應該拿一張不是紅海地圖的相出來証明一下
係你自己話佢話我煩你先黎  應該你本身不在紅海吧

我跟住貓 但佢冇話我煩<=重點
四星黃金會員 #105
原帖由 Y_Nok 於 2009-7-3 11:40 PM 發表

yo月夜...大頻都有唔少話緊你架wo@@
有d唔係我公會同盟友=]
你自己人品有問題...唔好再懶=]

係你冇比頭人地睇姐-.-
三星高級會員 #106
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:37 PM 發表

等佢聽日講咪知

又話信晒人..現在又話唔知...笑...又一次前言不對後語  又扮傻仔唔正視自己開頭講個d問題...
又係自己拉開話題現在又話反人拉開話題   

你咁就想話俾人知你係(俾我地屈)!?...人地有眼睇張相 你講過d咩 唔該好心你用下個腦諗下野啦
四星黃金會員 #107
原帖由 聲﹏星 於 2009-7-3 11:39 PM 發表
好..冇問題
如果我錯..我e+唔煩貓貓+唔玩luna
如果你錯..你唔好玩luna
thz~

好  我錯我唔玩luna  ok未=.=
二星初級會員 #108
笑了... 問完我咩名之後無視我...=(
講中晒佢d衰野... 講事實會被忽略:ro08:
四星黃金會員 #109
原帖由 terryman914 於 2009-7-3 11:43 PM 發表
笑了... 問完我咩名之後無視我...=(
講中晒佢d衰野... 講事實會被忽略:ro08:

對唔住- -我唔係想忽略你  我認係有殺過你  但請問同我煩住貓貓呢個post有咩關係= =
一星新手會員 #110
ok~thz你.....
二星初級會員 #111
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:43 PM 發表

好  我錯我唔玩luna  ok未=.=

其實我地重點只係想你檢討一下自己既性格
你唔玩luna, 玩第二隻game
做番同一件事.. 又俾人鬧, 跟手又轉game?
沒完沒了咁落去嗎? 宅男兄
二星初級會員 #112
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:44 PM 發表

對唔住- -我唔係想忽略你  我認係有殺過你  但請問同我煩住貓貓呢個post有咩關係= =

重申多一次.. 我係唔識貓貓
只係睇唔過眼你既"好事" 插個咀黎講出事實的全部
四星黃金會員 #113
原帖由 terryman914 於 2009-7-3 11:45 PM 發表

其實我地重點只係想你檢討一下自己既性格
你唔玩luna, 玩第二隻game
做番同一件事.. 又俾人鬧, 跟手又轉game?
沒完沒了咁落去嗎? 宅男兄

你地重點不是我煩住貓貓嗎=] 一開始 開post的人都有說明  我煩住你地公會的人[貓] <=
四星黃金會員 #114
原帖由 terryman914 於 2009-7-3 11:46 PM 發表

重申多一次.. 我係唔識貓貓
只係睇唔過眼你既"好事" 插個咀黎講出事實的全部

我係有殺過你..但係..我有搞你女朋友嗎= =
二星初級會員 #115
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:46 PM 發表

你地重點不是我煩住貓貓嗎=] 一開始 開post的人都有說明  我煩住你地公會的人[貓]  

煩住"貓" 只不過都係想帶出你本身的問題-_-
你們傾咁耐都唔知嗎? 囧
二星初級會員 #116
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:42 PM 發表

係你冇比頭人地睇姐-.-

唔係無- -都話左影唔到- -
講左咁多次- -你都唔明?!
文盲=]
二星初級會員 #117
原帖由 S夜 於 2009-7-3 11:47 PM 發表

我係有殺過你..但係..我有搞你女朋友嗎= =

如果你真係搞我女友.. 你認為你仲生存到?=]

我意思係連佢都頂唔順你個份自大, 目中無人的感覺
四星黃金會員 #118
原帖由 Y_Nok 於 2009-7-3 11:48 PM 發表

唔係無- -都話左影唔到- -
講左咁多次- -你都唔明?!
文盲=]

咪話你地一開始已經冇左個頭囉

想我重複幾多次呀
四星黃金會員 #119
原帖由 terryman914 於 2009-7-3 11:49 PM 發表

如果你真係搞我女友.. 你認為你仲生存到?=]

我意思係連佢都頂唔順你個份自大, 目中無人的感覺

目中無人我就不會跟你說話吧=.=
二星初級會員 #120
宅男本性改不掉 去到那裡都一樣

真妙
回到最頂傳統版

選擇頁數