STING(台灣)

主題列表 登入
六星鑽石會員 #1
有技能既槍game-.-同setting又似cs
不過隻game好似中左彈都唔會疾,d狙擊槍係咁秒-.-
d步槍按實好似有自壓咁:smilie_O_o:
五星白金會員 #2
但佢d畫面好似3隻game之中最令= =
六星鑽石會員 #3
原帖由 hkyiuming 於 2009-7-26 06:51 PM 發表
但佢d畫面好似3隻game之中最令= =

但點諗都諗唔明點解步槍唔夠狙擊槍打
五星白金會員 #4
原帖由 aesoph40376 於 2009-7-26 06:55 PM 發表

sting玩狙比cs果d玩狙易 反而用ak果d 有d難道-.-
so 呢隻game好易比狙殺 唔夠打唔出奇
三星高級會員 #5
原帖由 aesoph40376 於 2009-7-26 06:49 PM 發表

真? 要唔要比我用ak爆你頭睇下你會唔會慢左?face_l_18:
一邊玩反恐一邊玩內戰(隊伍名都分正規軍/叛軍,仲要係南北韓為主線)
原帖由 aesoph40376 於 2009-7-26 06:55 PM 發表

步槍絕對可以遠距離爆狙頭,睇你識唔識用而已,honeyfish大,其他高手都做到

五星白金會員 #6
原帖由 月見 於 2009-7-26 11:48 PM 發表

真? 要唔要比我用ak爆你頭睇下你會唔會慢左?face_l_18:
一邊玩反恐一邊玩內戰(隊伍名都分正規軍/叛軍,仲要係南北韓為主線)

步槍絕對可以遠距離爆狙頭,睇你識唔識用而已,honeyfish大,其他高手都做到

用ak果d槍 太遠有時睇唔到 你唔會嫁咩._. 好多保護色-.-
三星高級會員 #7
原帖由 hkyiuming 於 2009-7-26 11:55 PM 發表

用ak果d槍 太遠有時睇唔到 你唔會嫁咩._. 好多保護色-.-

睇唔到同打唔過係兩回事黎喎face_l_18:
五星白金會員 #8
原帖由 月見 於 2009-7-26 11:57 PM 發表

睇唔到同打唔過係兩回事黎喎face_l_18:

但你睇唔到點打= =
五星白金會員 #9
我覺得今次更新改到d狙做守方唔洗玩...
我試過同5支狙...我地個邊可以一次都贏唔到
封測個陣時都無咁衰...公測衰曬
五星白金會員 #10
原帖由 hktakako 於 2009-7-27 02:41 AM 發表
我覺得今次更新改到d狙做守方唔洗玩...
我試過同5支狙...我地個邊可以一次都贏唔到
封測個陣時都無咁衰...公測衰曬

咁唔會好d咩 公平丫ma/\/\
一星新手會員 #11
我覺得大改板之前D地圖好玩D lo....E家混亂
三星高級會員 #12
原帖由 aesoph40376 於 2009-7-26 06:49 PM 發表

我試下拎支散彈打你睇下會唔會疾 如果你唔死既話 如果你用HK416 可以禁實打得死對面支M4既話我話你勁
三星高級會員 #13
原帖由 hkyiuming 於 2009-7-26 11:55 PM 發表

我次次都睇到=.=系打吾到甘解
八星無敵會員 #14
原帖由 月見 於 2009-7-26 11:48 PM 發表
唔洗爆頭都得ge~只要要射得準同快~:smilie_:10:
八星無敵會員 #15

我都試過睇唔到= =
條友係好遠,白色
遠距俾佢射死先知有條友係度,但仲係睇唔到
八星無敵會員 #16
原帖由 BananaHei 於 2009-7-27 09:25 AM 發表
我覺得大改板之前D地圖好玩D lo....E家混亂

之前d地圖好好屈嫁....e+改左!
二轉會員 #17

同意:thup:
呢隻game d步槍禁實黎射都會中晒:smilie_:D4:
一星新手會員 #18
唉..STING都係有online商城類FPS的問題...

1.狙擊槍太勁.高攻都唔係問題...不過最好個狙鏡飄番小小lo....重量都要改.
仲有就係..太準啦.雖然STING唔係真實系.佢冇計風速果D..既然冇計到.最好準確度改低小小

2.人行的速度太快.
其次..為什麼拿著刀會跑比較快...?PS:槍..還在你身上.

(PS:如COD4,BF中的狙擊和人的速度<-其實這2個都不是真實類的=D,真實類見:ArmA)

三星高級會員 #19
原帖由 BananaHei 於 2009-7-27 01:12 PM 發表
唉..STING都係有online商城類FPS的問題...

1.狙擊槍太勁.高攻都唔係問題...不過最好個狙鏡飄番小小lo....重量都要改.
仲有就係..太準啦.雖然STING唔係真實系.佢冇計風速果D..既然冇計到.最好準確度改低小小

2 ...

唔好忘記你玩緊Online game,不是COD4類的單機遊戲face_l_18:
如果你要玩realistic 既遊戲可以去玩AA3

事實上,係sting,狙比乜槍打中都會失準幾秒,唔信你自己試下比人打一下再開槍,睇下粒彈中邊到
三星高級會員 #20
原帖由 「焚火‥ 於 2009-7-27 01:08 PM 發表

同意:thup:
呢隻game d步槍禁實黎射都會中晒:smilie_:D4:

你試下M4 禁實黎打遠距離睇下中唔中?
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數