夢之路娜

主題列表 登入
二星初級會員 #1
80+防爆要用抽先可以買得到??
你真係呃錢呃到出晒面了!!
不如俾個建議你啦GC~7日30日飛書都用抽啦~所有防爆賢石經卷都用抽嘛!
咁先呃得多D呀~唔怪之得越黎越多人唔玩啦!
外掛又唔捉~BUG又唔搞返好~你對唔對得住班開發人員呀!
五星白金會員 #2
鬧得好!!:em012:
三星高級會員 #3
講真 隻game D 點數商品又真係貴左小小~
二星初級會員 #4
就算貴~都係一個實數!
而家80+防爆要抽先拎到~呢一個係未知數!
你話哥,廚,消~呢D永久野抽就話姐~防爆呢D消耗量大既道具都要抽?過唔過份D呀!
你估裝好易衝咩~一黑起上黎~用1SET10個都未上到+6啦!
GC真係要呃晒玩家成副身家先安樂?咁樣做生意~好無良姐:fire:
五星白金會員 #5
十分同意 :victory:
GC呢隻代理真係好鬼識呃錢,真係又唔睇人地經濟狀況去呃~
好心佢學下吞2啦,真係呃唔小人~ 外掛只靠死亡筆記,你以為個個玩家都會咁好心~?
原全比人感覺就係坐定定拎錢 :em012:
二轉會員 #6
隻game完全商業化~_~
五星白金會員 #7
原帖由 §真.秋楓流舞 於 2009-7-29 03:55 AM 發表
鬧得好!!:em012:

有同感!!!!!!!!!!!!!!

正出垃圾買點活動!!
四星黃金會員 #8
GC不嬲出名食錢怪架啦
eco我之前就玩到2隻Lv70燥底冇玩,又係被佢搞到殘,轉職書本來npc有得賣5萬蚊本,佢擺落商城囉= ="
GC專炒短線,但係我又唔明點解咁多傻仔肯俾錢買點.....我打機絕對唔會買點....最多都係入面賺完錢同玩家買點品,就算係買....都玩其他代理先買啦
呢個垃圾代理,玩下game消磨時間咪算叉數,bug又唔整,外掛又唔捉,淨係識食錢
五星白金會員 #9
原帖由 joe93054961 於 2009-7-29 10:43 AM 發表
GC不嬲出名食錢怪架啦
eco我之前就玩到2隻Lv70燥底冇玩,又係被佢搞到殘,轉職書本來npc有得賣5萬蚊本,佢擺落商城囉= ="
GC專炒短線,但係我又唔明點解咁多傻仔肯俾錢買點.....我打機絕對唔會買點....最多都係入面賺完錢同玩家買點品,就算係買....都玩其他代理先買啦
呢個垃圾代理,玩下game消磨時間咪算叉數,bug又唔整,外掛又唔捉,淨係識食錢

我自己玩慣網龍game,又唔覺得gc特別食錢..在商言商麻..多年來都迫住要抽野=.=
但你鬧還鬧唔好亂咁鬧,鬧gc你就鬧gc啦...買點數既人你又鬧埋..人地買點..關你撚事呀..
你唔買點你既事, 你又唔用你個豬腦諗下 ,如果無人買點..你撚有得係game入面買點品
你要hea你既事,咁唔鍾意你咪走囉-.- 一路鬧一路玩..你都幾犯賤..你就傻仔﹏凸!
一星新手會員 #10
唔係掛80防爆又抽.....真係好食錢wo  .....gc.....用命黎玩架...
三星高級會員 #11
原帖由 wingwing0606 於 2009-7-29 10:56 AM 發表

我自己玩慣網龍game,又唔覺得gc特別食錢..在商言商麻..多年來都迫住要抽野=.=
但你鬧還鬧唔好亂咁鬧,鬧gc你就鬧gc啦...買點數既人你又鬧埋..人地買點..關你撚事呀..
你唔買點你既事, 你又唔用你個豬腦諗下 ,如 ...

我覺得買有買玩 唔買既都可以開心咁玩~
五星白金會員 #12
原帖由 s054312 於 2009-7-29 12:04 PM 發表

我覺得買有買玩 唔買既都可以開心咁玩~

無錯丫=口=我同意你
係佢話唔明d傻仔點解會買點=='''''
佢唔買咪佢既事-.-做乜話人傻仔==
二轉會員 #13
普通一個40~79防爆都99點一個=]
即係20幾30蚊玩一次:D2 wow
你話gc唔食錢 我真係唔多信
五星白金會員 #14
網龍捉外掛都唔掂,,,,最勁係雲起 呢個代理捉外掛一流,不過工作效率極慢,客服狀態極差,食錢:smilie_:D3:
四星黃金會員 #15
其實唔系gc ge問題...系港版game..全部都系屈錢架la...
有邊隻港版game 唔系屈錢先@@???""
人地大陸 台灣..d點數都好平...
唯得 香港系最貴....!!!!!又要好多點先買到野..!!
港服ge特色黎架...
五星白金會員 #16
原帖由 §真.秋楓流舞 於 2009-7-29 12:44 PM 發表
網龍捉外掛都唔掂,,,,最勁係雲起 呢個代理捉外掛一流,不過工作效率極慢,客服狀態極差,食錢:smilie_:D3:

網龍很多都係掛機game==金庸?吞1吞2?三國?=.=
直情比埋內掛你掛機-口-''仲洗乜捉-3-哈
上班族至愛-口-
五星白金會員 #17
原帖由 §真.秋楓流舞 於 2009-7-29 12:44 PM 發表

唔好玩...網遊係從來都唔會捉外掛~
隻隻game都要用外掛先玩到~
有時仲懷疑外掛係佢地出~
四星黃金會員 #18
隻隻game都食錢嫁啦- -
有話邊隻game 真係免費唔洗錢
人地開隻game 唔收番錢開黎做咩- -
一星新手會員 #19
原帖由 愛情白開水 於 2009-7-29 01:12 PM 發表
隻隻game都食錢嫁啦- -
有話邊隻game 真係免費唔洗錢
人地開隻game 唔收番錢開黎做咩- -

但係食得好西利先係問題
600點買幾樣野就冇哂
仲快過燒銀紙
三星高級會員 #20
-.-有幾多代理係會不停出點活送希有道具架
佢出野抽 難抽都仲ok
仲不停出點活 送野 搞到個市大升大跌
Gc 靜係識賺公測冇內d錢
d Game d命短到死