夢之路娜

主題列表 登入
二星初級會員 #21
今日定期維修完~又出新野喇~!
又係d更新~不過係商城更新啵~[出第2次7日寵物裝備~屬性係要抽:smilie_/): ]
我真係玩到呢隻game~真係感覺自豪!!
原來隻game一個bug都冇架:em014: 到目前為止~官方只係修正左一次文字上既bug咋!
成日話咩咩血bug攻bug~原來係系統設定黎架!唔係點解官方連提都冇提~理都冇理呢:smilie_:D4:
唔好再話個d人係外掛喇~因為官方佢出左個非常值得gc驕傲既筆記系統~仲大力宣傳防外掛!
而家d所謂外掛~筆記都唔會判佢係外掛~所以官方就唔認定個d係外掛了!

再黎一個討論:其實GC咁既經營手法有冇問題呢?算唔算攬收費用呢?呢個已經唔係一個玩GAME既問題了!
                   對於一個消費者~本身係一D可以一次性買到既野~轉用抽獎型式~而令到銷售量提升~咁做法岩唔岩呢?
                   試想一下~如果香港消費方法都轉向為抽獎型式~你估會變成點?
                   香港D年輕人~普遍自制能力比較低~可能因為玩GAME既投入度~而令自己失去理智~
                   盲目咁追求高等裝備~而官方既銷售有法轉向搏彩成份~而LUNA玩家年齡大部份1X-2X~
                   玩呢隻GAME真係要大量金錢~唔排除有一D合法年齡既玩家走去借貸玩GAME~因為而家既借貸風氣真係好嚴重:smile_38.gif:
                   如此一個惡性循環~我真係有點擔心!

最後提GC一句~做生意搵錢係岩~但係你都要有良知!因為你係一間遊戲代理商~而唔係搏彩公司呀!
一星新手會員 #22
你要鬧GC就打電話去佢公司投訢佢,甘會好D..一日一電話..投訴...
五星白金會員 #23
要求台灣封hk ip既第一日
GC已經腐化了啦

驚死無人玩囉
宜家LUNA 周街都係私服
而台服 基本上登入果時搞少少野 入到去已經可以用番自己IP玩 又唔LAG

何必玩港SER?

豬屎 隻隻game都係夢
佢地真係發緊夢

二星初級會員 #24
原帖由 VICKI507 於 2009-7-29 03:48 PM 發表
你要鬧GC就打電話去佢公司投訢佢,甘會好D..一日一電話..投訴...

我開得呢個POST就預左一定有人唱反調架喇~只求討論~不求罵戰!
不過我都認真D咁回應一下你~打電話去客服認為有用咩?係打都打去消委會!
不過法例仲未有規限網上呢D咁既銷售方式~係而家都係耐佢唔何!
雷曼事件~銀行經營有法問題~咁大單野~而家都未解決到啦!
你估呢D咁既冰山一角經營問題~投訴可以做到乜?

只求討論~不求罵戰!
五星白金會員 #25
原帖由 愛情白開水 於 2009-7-29 01:12 PM 發表
隻隻game都食錢嫁啦- -
有話邊隻game 真係免費唔洗錢
人地開隻game 唔收番錢開黎做咩- -

你岩,不過一間公司收得人錢但唔做野

有咩用?

好似電話公司上網公司收得你錢但成日收唔到成日上唔到網,打去客服又冇晒影你都不滿你都會想轉台啦係咪呀
二星初級會員 #26
原帖由 §真.秋楓流舞 於 2009-7-29 12:44 PM 發表
網龍捉外掛都唔掂,,,,最勁係雲起 呢個代理捉外掛一流,不過工作效率極慢,客服狀態極差,食錢:smilie_:D3:

雲起捉外掛一流?!
其他game我唔知,,不過星矢就...四圍都係加速 -,-
封測都公測都可以用加速橫行,所以唔係太鐘意雲起
客服堅差=.=
六星鑽石會員 #27
原帖由 kamgary 於 2009-7-29 03:54 AM 發表
80+防爆要用抽先可以買得到??
你真係呃錢呃到出晒面了!!
不如俾個建議你啦GC~7日30日飛書都用抽啦~所有防爆賢石經卷都用抽嘛!
咁先呃得多D呀~唔怪之得越黎越多人唔玩啦!
外掛又唔捉~BUG又唔搞返好~你對唔對得住班 ...

1.呢隻game沖裝已經比其他game易沖好多 防爆貴好正常 其他game 你想沖1件裝去 沖到+3,+4已經狂失敗了
呢到沖+7我都係用左8張防爆 我見過好多人1-7 全部成功未失敗過tim 你可以打多幾件裝番黎唔用防爆 冇人迫你用
2.捉人用外掛=趕客走
3.佢幾乎日日更新X-Trap 佢唔理外掛呢個問題既話佢更新黎做咩?不如將個X-Trap都唔好要 仲可以賺多d錢tim
實習版主 #28
GC處事不嬲慢 就算真係有BUG佢地都唔會即刻處理架啦
     打幾多次  回報幾多次   SEND 幾多次E-MAIL都無用
   佢地一樣係隨意咁答你    就算搞 都要等幾個星期
所以有咩問題   打去GC受理 / 解決到既機率係 ... (自已估得到) :victory:
四星黃金會員 #29
原帖由 ‵小依 於 2009-7-30 11:33 PM 發表
GC處事不嬲慢 就算真係有BUG佢地都唔會即刻處理架啦
     打幾多次  回報幾多次   SEND 幾多次E-MAIL都無用
   佢地一樣係隨意咁答你    就算搞 都要等幾個星期
所以有咩問題   打去GC受理 / 解決到既機 ...

e~~你都有玩eco喎,仲有推進器添,放棄左未呀?定係仲玩緊?
我日日打遺打到悶,升左兩隻70,一刺一商,就放棄左lu
實習版主 #30
原帖由 joe93054961 於 2009-7-30 11:57 PM 發表

e~~你都有玩eco喎,仲有推進器添,放棄左未呀?定係仲玩緊?
我日日打遺打到悶,升左兩隻70,一刺一商,就放棄左lu

我ECO係上上個雙經升到封頂啦, 開始悶了
所以開始賣野  同埋轉黎玩LUNA :em015:
四星黃金會員 #31
原帖由 ‵小依 於 2009-7-31 12:32 AM 發表

我ECO係上上個雙經升到封頂啦, 開始悶了
所以開始賣野  同埋轉黎玩LUNA :em015:

犀利= ="難升到嘔你都升到封頂
Luna我都放棄狀態....成個禮拜未入過去
d寵又廢,打怪完全唔痛,淨係輔助技有用,又貴.....下刪一百字
缺點數不盡,春風吹又生....
二星初級會員 #32
係甘嫁啦gc 見慣曬
實習版主 #33
原帖由 joe93054961 於 2009-7-31 09:49 AM 發表

犀利= ="難升到嘔你都升到封頂
Luna我都放棄狀態....成個禮拜未入過去
d寵又廢,打怪完全唔痛,淨係輔助技有用,又貴.....下刪一百字
缺點數不盡,春風吹又生....

LUNA 簡直係消點過 ECO 啦 :D
四星黃金會員 #34
GC真係好過份
我今日買左20個哥德箱
再加之前買左15個哥德箱
都抽唔中哥德衫
真係火都黎
二星初級會員 #35
阿媽:衰仔!!你用錢都唔好用得咁過份好wo
:ro04: :ro04: :ro04:
四星黃金會員 #36
$136買袋米食一排都可以飽肚
$136買卡得排數字既垃圾
入到去買完野去玩=唔買野

你將$136拋落海都仲見到佢飄下飄下
幾過癮face_l_18:
一星新手會員 #37
佢d商城野真係貴左d 完全同隻game既質數唔成正比  外掛無人捉 本筆記垃圾黎 回hp攻bug 又整唔好 完全影響game公平性  個個用bug單升 好似玩緊單機咁  又無d團體活動 小弟升到78就無唒引 = = 就賣ac
二轉會員 #38
GC係一向kai=]
五星白金會員 #39
佢唔咁做 我相信會多返玩家玩同買點 隻game做得唔錯架
代理唔好再做錯野啦 你留得住d客先搵到錢 你識唔識做生意?
三星高級會員 #40
我預左嫁喇= =
回到最頂傳統版

選擇頁數