夢之路娜

主題列表 登入
二星初級會員 #41
gc 好廢牙 做下野喇
改下d bug  改下商城喇:smilie_/(:
四星黃金會員 #42
原帖由 綠茶熊 於 2009-8-2 01:13 AM 發表
$136買袋米食一排都可以飽肚
$136買卡得排數字既垃圾
入到去買完野去玩=唔買野

你將$136拋落海都仲見到佢飄下飄下
幾過癮face_l_18:

你拋落海
不如睇著我用仲爽XD
實習版主 #43
原帖由 夏晴﹏● 於 2009-8-3 02:33 AM 發表
佢唔咁做 我相信會多返玩家玩同買點 隻game做得唔錯架
代理唔好再做錯野啦 你留得住d客先搵到錢 你識唔識做生意?

講得好咧 -  -  點解 GC 代理某些 GAME 會咁快玩完 ,
完全係代理問題吧 ?   E.g 1, LV 經驗值加幾倍甚至十多倍
                 2, 商城物品太昂貴
                                            3, 處理 BUG / 外掛 方面不效率 …
  以上等等常被投訴的問題 ~ GC 是處理得不好 . . .

五星白金會員 #44
其實係2000fun~有無邊個板..邊隻game..會係咁讚個代理==讚隻game好正的==
唔話人地d野貴-.-總有野彈....
如果有既..介紹我去玩果隻game==
三星高級會員 #45
合裝又要有%升唔升到
依家連想要個防爆都要抽
你話抽到可以保正你升到就得ja
搵$唔係唔得......
搵得有良心少少可以嗎..?
四星黃金會員 #46
講真~~~抽唔係問題   你唔想抽咪由佢爆lo
但d bug真係有d過份   外掛我都唔覺非常多
d野貴  gc拎住支槍迫你去買??咪自己打多幾個鐘怪 釣多幾個鐘魚去賺錢同人收lo
二星初級會員 #47
:smile_22.gif: 好慘10個箱先抽到一對鞋:cry:
其他野真係唔知有用定冇用:cry:
[img][/img]
五星白金會員 #48
原帖由 wingwing0606 於 2009-8-3 10:58 AM 發表
其實係2000fun~有無邊個板..邊隻game..會係咁讚個代理==讚隻game好正的==
唔話人地d野貴-.-總有野彈....
如果有既..介紹我去玩果隻game==

~_~
隻隻game都有人彈個代理吧
五星白金會員 #49
原帖由 吉祥娃娃 於 2009-8-3 01:55 PM 發表

~_~
隻隻game都有人彈個代理吧

咪係囉==...就係因為大家成熟d-.-'
要屌就咪9玩
日日都有人開post鬧==很煩的說麻.......
真係唔明d人..咁唔鍾意.又要玩==

一星新手會員 #50
講真.....GC真係好唔掂,點解?
你有冇見過GC ge game係愈來愈多人玩?
答案係冇,你睇下只暗戰啦,我一開始玩係多人多到lag架:ro04:
玩左一個月都冇,ser1人影都唔多個,哦,係好多人ge.....
不過全部都係唔玩所以掛商lo.....
GC D點品貴冇問題,但係睇下第47帖.....
本人未買過點卡,本來念著買,而+都係咪攪啦:ro04:
人地台灣OMG攪得幾好,讚ge比彈ge多好多
我最無奈ge係有一次我係某個論壇見到d人話玩台灣服都唔玩hk服
因為係GC代理wo,仲要問人囉解禁ip ge程式lo:ro00:
無間道online,真係on nine:ro05:
只只game都有個夢字,發緊夢?face_l_18:
果本筆記好好玩ga,點解?
正常玩家會唔會幫你捉外掛?
好,當d玩家好熱心,幫你捉,捉左都係封一粒鐘有撚用:smilie_:D5:
有d人仲要無無聊聊見d人掛機就囉本筆記寫佢tim~
我都想試下咁玩,我仲想試下對住d掛商ge人用tim呀,唔知會點呢?:em014:
好啦,意見發表完畢,以上內容只係個人意見
如有唔同意,請用粗口同我討論:em014:
:victory: :victory: :victory:
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數