夢之路娜

主題列表 登入
三星高級會員 #21
原帖由 吉祥娃娃 於 2009-8-2 03:04 AM 發表

eco後期都有副本 都係成隊人入去打3個鐘咁.
不過最後就變到個個自閉
因為點係都單升最多經~_~
所以副本有副本好 大眾場有大眾場好
重點係玩家質素吧
好似賣場咁 點解pve冇 pvp又咁多呢~_~

=.=pvp點講呢..
好多人都諗住係入黎升lv打人-
個族愈黎愈強大,,冇人敢打佢咁掛,,不過有d都係陪fd先玩pvp
pve都有呢d人..不過少lo
我覺得呢d..遲早會有..差在時間問題!!
五星白金會員 #22
原帖由 !!啤梨__x 於 2009-8-2 03:15 AM 發表

=.=pvp點講呢..
好多人都諗住係入黎升lv打人-
個族愈黎愈強大,,冇人敢打佢咁掛,,不過有d都係陪fd先玩pvp
pve都有呢d人..不過少lo
我覺得呢d..遲早會有..差在時間問題!!

係大家都要爭古代 失守果陣你地都冇人賣場既話
就好明顯係玩家既問題
果o的仲好意思理直氣壯咁話有供就有求既人
根本就係賣場既藉口
pve既人唔洗場升?!
三星高級會員 #23
原帖由 吉祥娃娃 於 2009-8-2 03:36 AM 發表

係大家都要爭古代 失守果陣你地都冇人賣場既話
就好明顯係玩家既問題
果o的仲好意思理直氣壯咁話有供就有求既人
根本就係賣場既藉口
pve既人唔洗場升?!

要丫-.-我成日都10個s轉齊晒咁搵..
有時好彩有fd識..佢又比我地組..米組埋一齊升陣
何況我平時都係升1~2個鐘左右-.-!同埋都係同老公打2人
s0..打d同d大埸3人差唔多經ge怪就0k~
五星白金會員 #24
原帖由 !!啤梨__x 於 2009-8-2 03:53 AM 發表

要丫-.-我成日都10個s轉齊晒咁搵..
有時好彩有fd識..佢又比我地組..米組埋一齊升陣
何況我平時都係升1~2個鐘左右-.-!同埋都係同老公打2人
s0..打d同d大埸3人差唔多經ge怪就0k~

所以pve同pvp對場既需求係一樣
出現賣場既情況就係某o的自私既玩家所做出黎既~_~
三星高級會員 #25
其實3點係可以打晒的 只要2肉1個巫C(2千1~6魔攻)3招大技應該可以清晒
埸呢個問題只可以講香港玩家(唔係全部)質素差
像台灣的多數都是以禮相代
現在在肥肥找埸都還算好
像之前沒開圖的時間 你什麼時間去都是沒有埸

其實組隊打肥肥不如打米米古 都有3千幾左右既EXP
二星初級會員 #26
問佢地系邊度book場:em012:
三星高級會員 #27
我都無玩lu-.-太悶:victory:
如果唔係都係game度比人話搶怪..
上次無啦啦比人話搶怪我理都無理佢繼續打..
做我既任..交完重做再打..係咁重複..
成個過程得佢自己一個係度嘈...我笑到左..
我fd見到都笑到傻..
二星初級會員 #28
一個人打緊都比人搶 打得一隻仲要打返本物自己打第一果隻咁都叫搶怪架?咁佢地咪好惡 因為佢地人多? 比箸係我 我就打死唔轉 我理你開大頻 嘈到拆天喇 有本事就大家鬥搶 仲有果d賣場 自己打完就走喇 仲好意思開大頻放場 打得果d場 都係高lv喇 我玩咁多online都未聽過有賣場e樣野 真係打完升完 仲要呃多1百幾十萬先肯走??
三星高級會員 #29
原帖由 吉祥娃娃 於 2009-8-2 05:04 AM 發表

所以pve同pvp對場既需求係一樣
出現賣場既情況就係某o的自私既玩家所做出黎既~_~

=.=可能pve少人過pvp掛!!
不過有1個人係咁..慢慢愈黎愈多人都會係咁!!
五星白金會員 #30
原帖由 !!啤梨__x 於 2009-8-2 12:21 PM 發表

=.=可能pve少人過pvp掛!!
不過有1個人係咁..慢慢愈黎愈多人都會係咁!!

希望PVE唔好變成咁-_-
賣果o的膠!!
一星新手會員 #31
你係ICEJOE@0@?

其實所謂既搶場係咩?
大家開開心心咁一齊打怪咪好囉
洗咩分個場係你定係我姐..
四星黃金會員 #32
原帖由 yanooying 於 2009-8-2 02:23 PM 發表
你係ICEJOE@0@?

其實所謂既搶場係咩?
大家開開心心咁一齊打怪咪好囉
洗咩分個場係你定係我姐..

你係乜水.....我係I同J大楷
二星初級會員 #33
原帖由 吉祥娃娃 於 2009-8-2 02:11 AM 發表

賣場就係某o的極度自私既玩家 將自己打完既場賣俾其他玩家
而且愈黎愈誇張 以前得風洞果o的場有人賣
依家連肥肥,淚山都有人賣 貴既4,5百萬 平既5,6十萬都有
真係好過去搶 冇錢冇朋友又唔夠力既就靜候機 ...

娃娃講既呢D情況都未算最過份 ..

我就見過有2,3個人去風1度, 見人地打緊就係咁搶怪 ..
人地開聲叫佢唔好搶, 佢地就話 : "唔鐘意你地咪走咯, 一係比300M我, 我走 .." =.=

仲有好多果D唔打怪企係度, 就霸住個場, 話個場係距地既 ..
我都係嚟左港服先知, 原來古惑仔鐘意玩Q版GAME .. =.=
五星白金會員 #34
原帖由 乖貓貓 於 2009-8-2 06:35 PM 發表

娃娃講既呢D情況都未算最過份 ..

我就見過有2,3個人去風1度, 見人地打緊就係咁搶怪 ..
人地開聲叫佢唔好搶, 佢地就話 : "唔鐘意你地咪走咯, 一係比300M我, 我走 .." =.=

仲有好多果D唔打怪企係度, 就霸住個 ...

哈哈~古惑仔鐘意玩q版game
你講果個情況真係好過去搶 唔知可唔可以去報警呢~_~
依家o的人講野惡到呢 又粗口又霸道 唔知真係以為o的古惑仔咁得閒
入侵luna
一星新手會員 #35
原帖由 joe93054961 於 2009-8-2 05:44 PM 發表

你係乜水.....我係I同J大楷

我係笨羊咩呀-V-
二星初級會員 #36
原帖由 吉祥娃娃 於 2009-8-2 06:44 PM 發表

哈哈~古惑仔鐘意玩q版game
你講果個情況真係好過去搶 唔知可唔可以去報警呢~_~
依家o的人講野惡到呢 又粗口又霸道 唔知真係以為o的古惑仔咁得閒
入侵luna

你同GC投訴, 距實係話處理緊架 ..
最近仲開始有公會請人通宵睇場 ..
真係越嚟越似睇緊古惑仔 .. ~.~
一星新手會員 #37
論壇的膠文化 進入online game,完全係人既問題lo!!

係香港先有咁嚴重既膠化問題lo,成班小朋友!!
五星白金會員 #38
原帖由 乖貓貓 於 2009-8-2 07:07 PM 發表

你同GC投訴, 距實係話處理緊架 ..
最近仲開始有公會請人通宵睇場 ..
真係越嚟越似睇緊古惑仔 .. ~.~

通宵睇場真係超怪-_-
應該係想成世霸住果到打,個場佢睇晒~_~
二星初級會員 #39
其實好好笑..有無發覺某人話某人都90%會話埋人地成個會的= =

如果佢一開始無講到 ”有人” 或 ”勸人去第2度打”

就係咁搶人打緊果隻就有問題啦= =

搶怪意思應該是某人一開始先打隻怪到中途被人加入到打死吧

至於場呢樣野真係好難講的..有次我打巨人淚之山都有人單隻單隻咁打..我見佢打緊外圍果d我都無理到= =拉番山頂果堆就算反正1,2隻唔差得幾多

找人通宵睇場...d人被升lv呢樣野沖昏頭腦啦= =有點自私的行為..為左自己升快d就唔比人地升..otz

三星高級會員 #40
原帖由 吉祥娃娃 於 2009-8-2 02:11 PM 發表

希望PVE唔好變成咁-_-
賣果o的膠!!

應該唔會=.=!呢幾日...我次次都打怪都有d  ser冇人,,
講真..pvp真係多pve好多人!!
回到最頂傳統版

選擇頁數