夢之路娜

主題列表 登入
二轉會員 #21
原帖由 六月° 於 2009-8-8 01:33 PM 發表
:em014: 係你扯到去百佳同gucci Lv 度
人地答左你百佳 你回人

=.=唔好捉我1點黎回我==
gucci lv呢==                  

咁又唔好咁諗........

你有冇用過e兩個牌子既野.....特別係lv
真係一分錢一分貨的 很耐用..................
我e家題外話黎0.0

對題..

其實人生都會花錢係娛樂到架啦..買點有咩所謂

你唱k 睇戲 都係錢......都係娛樂.....各有所好o者
三星高級會員 #22
:em012: 你睇返樓主篇野
同佢回人先
唔係 話買點有問題
五星白金會員 #23
原帖由 六月° 於 2009-8-8 06:06 PM 發表
:em012: 你睇返樓主篇野
同佢回人先
唔係 話買點有問題

haha~佢都唔係回我^^
係回個講極都唔明既朋友=.=
三星高級會員 #24
:smilie_:D5: 哈哈  
咁又唔好咁諗........

你有冇用過e兩個牌子既野.....特別係lv
真係一分錢一分貨的 很耐用..................
我e家題外話黎0.0

原來係咁

sor..  對唔住樓主
你岩晒了  :smilie_:D5:
三星高級會員 #25
我講得 樓主講得岩啵  佢講既例子 係有關連 係反映緊同一個結論 咁就係一個好例子,你唔可以將例子同事實黎分別唔同,只要結論能夠反映到自己想講既野就係好例子,如果有一個例子係同事實100%相同 咁佢就唔係叫例子
一星新手會員 #26
GOOD~~~~夠中肯~~~
五星白金會員 #27
原帖由 六月° 於 2009-8-8 01:33 PM 發表
:em014: 係你扯到去百佳同gucci Lv 度
人地答左你百佳 你回人

=.=唔好捉我1點黎回我==
gucci lv呢==                  

D女為左LV授交有幾多個?
又有幾多人為左打機節夜宿食, 幾多人為左排頭位買野訓街幾日
唔好咁霸道將自己覺得應洗錢既地方就合理化神化高級化~ 人地洗錢既地方就ON9
如果全世界既人用你個方法諗野, 要跟你個洗錢方法先唔ON9....
街通都LV GUCCI...再不是名牌了= = 到時邊有地方比你覺得自己威, 哈
同樣你都唔好阻住D買點既人係GAME享受佢威威
三星高級會員 #28
@@為左買名牌去援交既女多的是
你唔知 唔代表人地唔係
為打機節夜宿食 以經係沈迷
對你來講 沉迷都唔會係問題啦可
去排頭位買野果d 又有幾多係真心買去收藏
又有幾多係去買來炒價
我完全冇將自己覺得洗錢既地方神級化
只係回應返樓主 Gucci Lv尼d名牌 同買點數既分別
依家個社會就係咁物質
你識女係靠你外表 定 靠你係Game度好勁?
Lv Gucci 的確通街都係
Lv Gucci 尼d 以經唔算貴
銅鑼灣 果d地區 大把人咩個數萬以上既
你見唔到尼d通街都係 係因為你個地區問題
同埋
你邊忽有見我阻人買點?:smilie_:D5:

三星高級會員 #29
你岐視人地住既地區?好衰姐
三星高級會員 #30
:smile_13.gif: 沒有
咁係地區既問題 冇話岐唔岐視
五星白金會員 #31
原帖由 六月° 於 2009-8-9 12:43 AM 發表
你唔知 唔代表人地唔係
又有幾多係去買來炒價
我完全冇將自己覺得洗錢既地方 ...

真係有咁多女為左買名牌去援交咩?!
三星高級會員 #32
http://www.singtao.com/yesterday/loc/0720ao07.html
http://the-sun.on.cc/channels/ad ... 101225646_0000.html
自己了解下
仲有好多
你上網睇下就知
五星白金會員 #33
原帖由 六月° 於 2009-8-9 02:43 AM 發表
http://www.singtao.com/yesterday/loc/0720ao07.html
http://the-sun.on.cc/channels/ad ... 101225646_0000.html
自己了解下
仲有好多
你上網睇下就知

wow 睇完
好小留意呢類新聞
二轉會員 #34
樓主講出我既心聲....
同我覺得玩GAME係為左開心^.<"
勁又點,吾勁又點...
開開心心咁玩就可以了^^"
八星無敵會員 #35
樓主講既野,正係我心諗既野,

如果有一半玩家好似你咁,

香港onlinegame唔會好似依家咁差-.-
五星白金會員 #36
原帖由 六月° 於 2009-8-9 12:43 AM 發表
你唔知 唔代表人地唔係
又有幾多係去買來炒價
我完全冇將自己覺得洗錢既地方 ...

你呢d咪叫生活係自己既世界入面, 又要干擾人地世界既自私行為
打機買點叫沉迷
為名牌去援交又叫咩?

人地開發隻GAME, 代理用錢去買隻GAME, 唔係為搵錢為咩? 無人消費就唔會有遊戲, 你唔肯做消費者你既事, 而家免費GAME文化係咁無人阻你
但你竟然去阻人地買點玩GAME,
即係打個比喻, 你日日去人地D超市試食, 你唔比錢買, 人地吹你唔帳, 因為講明可以試食, 但你食完又話買個D ON9?
LV你一樣可以唔買, 日日去人地SHOP度望下囉, 試下掛上身照下鏡囉, 但你唔買唔好阻住人地買唔該
你唔比點玩, 無人阻你繼續玩, 反而你會覺得人地比點玩係有問題= =
免月費GAME文化係因為好多GAME商城比月費更搵錢, 即係話好多人比錢買點而唔認同你既諗法

好...當你講既岩哂你最有道理, 個個唔比錢玩最後會點? 邊個比飯班工程師同D客服食?
比點玩個D已經無扮大牌串你有得玩免費GAME係因為佢地肯比埋你個份錢, 反而你笑返佢地ON9 = =
全個POST我就見好多人比GOOD樓主 + 認同佢夠客觀~ 可能係你既世界入面我地全部都係有問題個批啦~

同埋呢, 咩地區問題? CB個D地方有人成身幾皮野係唔奇~ 但又有幾多人玩GAME可以洗幾皮野以上?
唔通我又可以串你, 你未見過人地玩GAME用幾皮野, 全身神套, 係因為地區問題?
樓主都話大家唔同價值觀, 你有你諗法, 我地有我地用錢方法, 本來就大家無衝突, 你硬要踩埋過黎話人地買點係ON居= =

五星白金會員 #37
其實如果各人有各人興趣同用錢方法..
管好自己就得
我賺萬幾.一個月用一千幾百係game度我覺得ok
反正我唔打機都出街~~一千幾百~~有時一晚都無左
但一千幾百係game度~.~我真係慳唔少
女友都支持..我重可以買野俾佢玩~.~

玩者..睇自己財力同開支就得
當呢個game唔得既時間...
好似當買股買左隻跌既~蝕左.
又或者去番以前個入貨位
都無法ga~

再找一下個目標囉
三星高級會員 #38
你尼d就叫活係自己世界
有人唔認同 就搬一大堆野出來去令人地認同你啦

夢天悅都有講
人地做野 有能力去買點 去消費
但有好多都係你所講 {節夜縮食}
打機打到教都唔訓 野都唔食 尼d唔係叫沈迷
我就真係唔知叫咩 一係你話我知啦:smile_30.gif:

由頭到尾我都冇阻過人買點
@@唔知係你理解問題定我表達問題?
我只是根據樓主 果點作出 時下年青人既物質生活
你打機 你買點 你當然覺得理所當然
人地 冇打機既 都要認同你?
對於冇打機既人來講 買點 唔係=浪費,on居?
人地比good樓主 係有岩既地方
但 樓主篇野 唔係客觀
以經係主觀
@@仲有 你要搞清楚1樣野
你當你買點 跟住入點 買虛寶果一下
件虛寶以經唔算係屬於你
游戲入面所以道具 都係屬於代理所有
代理擁有最終決定權
姐係 你只不過係 有限期試用
並不是永遠屬於你 同你個比喻 完全唔同性質
五星白金會員 #39
原帖由 六月° 於 2009-8-10 01:35 AM 發表
你尼d就叫活係自己世界
有人唔認同 就搬一大堆野出來去令人地認同你啦

夢天悅都有講
人地做野 有能力去買點 去消費
但有好多都係你所講 {節夜縮食}
打機打到教都唔訓 野都唔食 尼d唔係叫沈迷
我就真係唔知叫 ...

我唔洗唔認同人地, 果個好似係你, 起碼人地做咩我唔會鬧人on居
至少無好似你咁你自己選擇完自己既選擇然後去將其他人判斷為 "on居"
你唔係話買點既人on居我都會覺得你無問題架, 我地有我地買, 你有你繼續免費玩~

點講到尾, 先鬧人果個先係撩交打吧~_~
三星高級會員 #40
都係果句
你邊度睇到我話買點on居?
回到最頂傳統版

選擇頁數