《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
五星白金會員 #121
原帖由 緣定四生 於 2009-8-15 06:40 AM 發表

食柒啦 傻仔.你地個 頹廢青年 叫我地 河1 唔該 出c 見到 最小30-40個人紅左 你地 得d 洛天 呢埋 一見人又走 7.7 你仲死..有冇殺到人?.?

濕鳩仔我發覺你真係失憶西黎@@一癲佬一 開頭叫我地出架lo 之後紅豆果d紅一紅又死哂走佬
我剩係見到你唔識開紅係到周圍走做隻流口水既狗仔
你之前唔係話我地凱旋一齊返城食野咩-.-?咁點解洛天又係出面呀傻西!人地成堆人紅你先開紅做樣 食柒喇你7.7
二星初級會員 #122
笑,你唱完我 我就爆你AC 我同自己自首有乜分別?你有冇用個腦諗野0.0?

你話我想打小討:ro01: ?緊係啦 我同丫沁傾好數:smilie_:):

(((((((我隻ac你係上一手 我之前又同你換過ac

你用返我d舊password撞入去 好出奇咩?))))))))
唔知話你kai定0n居好,如果你用番舊時d pw,俾人爆ac.你真係好抵死,你話係我0.0?洗唔洗我陪你上警局落案:) check一check ip0.0
四星黃金會員 #123
原帖由 將` 於 2009-8-15 01:05 PM 發表
笑,你唱完我 我就爆你AC 我同自己自首有乜分別?你有冇用個腦諗野0.0?

你話我想打小討:ro01: ?緊係啦 我同丫沁傾好數:smilie_:):

(((((((我隻ac你係上一手 我之前又同你換過ac

你用返我d舊password撞入去 好 ...

我點知你咩心理:em012:

你一時火姐眼 咩都做得出架啦

你條友不嬲都古古怪怪 真人溝唔到鳳舞乂儀就叫人地game做你老婆face_l_18:

戈日爆撚完我ac 第日就問你個幫d人打唔打小討 有無咁岩啊face_l_18:

戈日又唔同小討去打機 心虛face_l_18: ?

你都識話我kai:em012:

就係我kai囉 用d舊password比你入到隻account:face_l_16:

我宜家ac都比你爆埋

無野做就唯有睇下你點爆大波d裝同小光d符了:cheers:
五星白金會員 #124
原帖由 殘夜〞 於 2009-8-14 03:37 PM 發表
初初你問我係邊個我咪答囉@.@

答左你又話我做謠:cry:

總知 一句講曬:証明到我係不死就得:smilie_:)2:  唔洗理咩熱鬥小馬:loveliness:

你都識講E+合左S  合左S我咪係殘夜:ro06:

我呢D小人物唔雖要你理咁 ...

哈哈哈哈 係囉係囉 明明你回post個陣都合左ser

做乜要講合ser前係熱鬥小馬呀

而加你係唔係熱鬥小馬都冇人知 都唔知係唔係亂講

你一開始就講自己係殘廢我又點會啄住你呢樣野

而加都唔知你係唔係合ser之後既間諜

你又係我幫post 搞事 又叫人狗賊 叫人尊重你?

己所不欲 勿施於人呀

同埋小人同小人物係唔同的 哈哈哈
一星新手會員 #125
原帖由 神一樂心 於 2009-8-15 01:30 PM 發表

哈哈哈哈 係囉係囉 明明你回post個陣都合左ser

做乜要講合ser前係熱鬥小馬呀

而加你係唔係熱鬥小馬都冇人知 都唔知係唔係亂講

你一開始就講自己係殘廢我又點會啄住你呢樣野

而加都唔知你係唔係合ser之 ...

你做謠呀?我係煉獄間諜就唔會串佢打佢啦 就咁入你幫咪得囉 低能

抽埋佢地經同裝囉我 做間諜我會做到咁專業我唔洗打機做特攻啦7.7

係我唔想跟住隻縮頭烏龜姐

我係幫post個到講事實姐

咁而家去左邊? 你個逆天行幫呢?

不死盟呢?消失左?講事實姐face_l_18:
五星白金會員 #126
原帖由 殘夜〞 於 2009-8-15 02:40 PM 發表

你做謠呀?我係煉獄間諜就唔會串佢打佢啦 就咁入你幫咪得囉 低能

抽埋佢地經同裝囉我 做間諜我會做到咁專業我唔洗打機做特攻啦7.7

係我唔想跟住隻縮頭烏龜姐

我係幫post個到講事實姐

咁而家去左邊? 你 ...

串過佢 打過去就唔係?

係 入我幫就得 但收你架一定?

都係一定既 一定唔收你丫嘛

你咁講打機抽過經搶過裝就可以做特攻?睇義勇群英睇上腦??

仲有睇你個張相 又唔係殺左人 又唔係抽經相 剩係影我lv  仲要唔係近來影

好難信你係好人囉@@

重申一次 我合唔合ser前 打交都未見過熱鬥小馬 殘夜你唔係影左相我都唔知有你呢隻id@@

一係你就搵你會長出黎証明你忠心過  但你可以唔做^_^

仲有 其他不死兄弟見過佢打交嘛 出黎講下@@

一星新手會員 #127
原帖由 神一樂心 於 2009-8-15 03:25 PM 發表

串過佢 打過去就唔係?

係 入我幫就得 但收你架一定?

都係一定既 一定唔收你丫嘛

你咁講打機抽過經搶過裝就可以做特攻?睇義勇群英睇上腦??

仲有睇你個張相 又唔係殺左人 又唔係抽經相 剩係影我lv  仲要 ...

你睇我邊張相呀 ?
四星黃金會員 #128
文不對題:smilie_O_o:
二轉會員 #129
係咪真係9月有野睇先!!!坐定定係到睇!@@
五星白金會員 #130
+1
我係練獄嫁@o@(之前)
但係佢地今日點對我 我實10倍比番佢地@o@
番個位比我
我拖鞋仔講@o@
四星黃金會員 #131
明明標題是『墨云現在戰況如何』
可以扯到咁鬼遠
請版主扣晒戈班粉皮分+關POST
全部文不對題:em012:
五星白金會員 #132
原帖由 一精靈火一 於 2009-8-15 01:23 PM 發表

我點知你咩心理:em012:

你一時火姐眼 咩都做得出架啦

你條友不嬲都古古怪怪 真人溝唔到鳳舞乂儀就叫人地game做你老婆face_l_18:

戈日爆撚完我ac 第日就問你個幫d人打唔打小討 有無咁岩啊face_l_18:

...

唔小心笑左出黎:em012:
二轉會員 #133
戰爭不斷:smilie_:P2:
一星新手會員 #134
有咩好嘈呢0.0大家靜心等待9月大戰啦,不過真係等到悶悶地= ="希望不死盟快d齊人出返來,全力打敗煉獄盟= ="同埋我都覺得唔係將軍爆你ac咯西火先生,唔會咁低能掛,你都爆人之前d野姐,又話唔再提既,又可能係你自己朋友爆你ac呢,都係估估下姐,算把啦,快d買返個ac,返來幫不死盟打返場精彩終極大戰啦0.0
二星初級會員 #135
我唯一希望不死番黎救番墨鉉

煉獄盟太霸道

殺完我叫我化定名
二星初級會員 #136
原帖由 鳳舞鬼蝶 於 2009-8-16 06:49 PM 發表
我唯一希望不死番黎救番墨鉉

煉獄盟太霸道

殺完我叫我化定名

希望愈大 失望愈大 7.7
二星初級會員 #137
失你老母  戇鳩仔 收皮啦  kai 子  話你呀 柒頭 ↑
四星黃金會員 #138
原帖由 真雀仔~ 於 2009-8-16 02:39 PM 發表
有咩好嘈呢0.0大家靜心等待9月大戰啦,不過真係等到悶悶地= ="希望不死盟快d齊人出返來,全力打敗煉獄盟= ="同埋我都覺得唔係將軍爆你ac咯西火先生,唔會咁低能掛,你都爆人之前d野姐,又話唔再提既,又可能係你自己朋友爆 ...

點解個個都知我叫西火(明明有好多人我都係唔識的):em012:
二星初級會員 #139
不死雖然回歸...

但系要知道煉獄盟好大...佢地吾系剩系得1個盟

同埋收到風個冰x楓好似過底煉獄
四星黃金會員 #140
原帖由 真雀仔~ 於 2009-8-16 02:39 PM 發表
有咩好嘈呢0.0大家靜心等待9月大戰啦,不過真係等到悶悶地= ="希望不死盟快d齊人出返來,全力打敗煉獄盟= ="同埋我都覺得唔係將軍爆你ac咯西火先生,唔會咁低能掛,你都爆人之前d野姐,又話唔再提既,又可能係你自己朋友爆 ...

你自己夠係"相信"玩具,就憑你信佢去叫我地信?

WHY SO SERIOUS?:em012:
回到最頂傳統版

選擇頁數