《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
二星初級會員 #141
原帖由 鳳舞鬼蝶 於 2009-8-17 04:42 AM 發表
不死雖然回歸...

但系要知道煉獄盟好大...佢地吾系剩系得1個盟

同埋收到風個冰x楓好似過底煉獄

嗨  = 戈人  屮=山中3  檔= 木田5  ^_^  no不死回歸 is 天賜回歸
二星初級會員 #142
原帖由 六指琴魔 於 2009-8-16 08:37 PM 發表
失你老母  戇鳩仔 收皮啦  kai 子  話你呀 柒頭 ↑

7.7 發脾氣了 學細火話:我eq 好高 慢慢^_^
三星高級會員 #143
原帖由 緣定四生 於 2009-8-17 10:34 AM 發表

7.7 發脾氣了 學細火話:我eq 好高 慢慢^_^

透過文字知道人地諗緊乜  你已經進化到比戇鳩更戇鳩既階段
四星黃金會員 #144
二星初級會員 #145
原帖由 hkopquc23 於 2009-8-17 12:50 PM 發表

透過文字知道人地諗緊乜  你已經進化到比戇鳩更戇鳩既階段

比你正常就好了
二星初級會員 #146
原帖由 緣定四生 於 2009-8-17 05:45 PM 發表

比你正常就好了

其實我覺得你吾正常:face_l_17:
二星初級會員 #147
哈哈 又一個刷鞋仔^_^ 比你正常好了  入海船啦你 仲有位呀
一星新手會員 #148
大波係為左個幫既人有得升LV先同飛翔講和..佢係為個會先咁做..果日我都係度..佢地只係入盟無林住打交..不過你地都打緊講咩都無用..信5信我無所謂 :smilie_:)3: 個人意見...不喜勿插
四星黃金會員 #149
原帖由 緣定四生 於 2009-8-17 05:45 PM 發表

比你正常就好了

何以見得:ro08:
二星初級會員 #150
最新消息

樹五郎個幫六扇門淚晴聖幫煉獄盟
二星初級會員 #151
最新消息

煉獄盟已經有方法在人開紅時搶走人地d裝
四星黃金會員 #152
原帖由 型2仔 於 2009-8-18 04:06 AM 發表
大波係為左個幫既人有得升LV先同飛翔講和..佢係為個會先咁做..果日我都係度..佢地只係入盟無林住打交..不過你地都打緊講咩都無用..信5信我無所謂 :smilie_:)3: 個人意見...不喜勿插

為左唔打交去入煉獄
入完之後為左打交唯有打惡鬼堂

至威係你:ro07:
一星新手會員 #153
原帖由 鳳舞鬼蝶 於 2009-8-18 06:11 AM 發表
最新消息

煉獄盟已經有方法在人開紅時搶走人地d裝

路人都隱唔住笑柒你-.- 成日得把口.....佢地可以搶人裝 佢地仲洗人人係1長收野-.-
二星初級會員 #154
原帖由 AS256849 於 2009-8-18 03:56 PM 發表

路人都隱唔住笑柒你-.- 成日得把口.....佢地可以搶人裝 佢地仲洗人人係1長收野-.-

1星仔:smilie_:D4:

笑你媽食屎咩:smilie_:D4:
一星新手會員 #155
原帖由 鳳舞鬼蝶 於 2009-8-18 04:10 PM 發表

1星仔:smilie_:D4:

笑你媽食屎咩:smilie_:D4:

不爽就ms紅我啦 唔好係到得把口 pls^^
二星初級會員 #156
原帖由 AS256849 於 2009-8-18 04:12 PM 發表

不爽就ms紅我啦 唔好係到得把口 pls^^

q知你咩名咩:smilie_:D4:
一星新手會員 #157
原帖由 鳳舞鬼蝶 於 2009-8-18 05:04 PM 發表

q知你咩名咩:smilie_:D4:

你敢唔敢先 你敢我來紅你 唔洗麻煩你-.-
二星初級會員 #158
原帖由 AS256849 於 2009-8-18 05:06 PM 發表

你敢唔敢先 你敢我來紅你 唔洗麻煩你-.-

講你就講啦凸
一星新手會員 #159
我問你先架bor 7.7 答你就答啦
二星初級會員 #160
原帖由 AS256849 於 2009-8-18 05:13 PM 發表
我問你先架bor 7.7 答你就答啦

講名啦凸...我大大隻字寫住我名, 你要紅咪黎lor
回到最頂傳統版

選擇頁數