《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
二星初級會員 #161
原帖由 AS256849 於 2009-8-18 05:13 PM 發表
我問你先架bor 7.7 答你就答啦

本人ac已剷...
一星新手會員 #162
原帖由 鳳舞鬼蝶 於 2009-8-18 06:24 PM 發表

本人ac已剷...

唔洗驚成咁呀=.=
三星高級會員 #163
原帖由 asdfrankie 於 2009-8-18 11:35 AM 發表

為左唔打交去入煉獄
入完之後為左打交唯有打惡鬼堂

至威係你:ro07:

打左都唔關你事 但點解咁出奇 惡鬼堂d人都入左煉獄?
你地打機咁惡  要玩到打真人嘛? 你同西火先生 咁咪玩下
三星高級會員 #164
原帖由 abcdefg12 於 2009-8-18 10:55 PM 發表

打左都唔關你事 但點解咁出奇 惡鬼堂d人都入左煉獄?
你地打機咁惡  要玩到打真人嘛? 你同西火先生 咁咪玩下

你d風都收得幾勁wo 係邊到收番黎 唔好話我知係你自己人吹出黎既風/_\
同埋人地夠成日講:吊你xx啦  唔通真係去吊你xx咩....如果係既話我諗你都唔知出自那裡
三星高級會員 #165
原帖由 憂橘 於 2009-8-19 12:08 AM 發表

你d風都收得幾勁wo 係邊到收番黎 唔好話我知係你自己人吹出黎既風/_\
同埋人地夠成日講:吊你xx啦  唔通真係去吊你xx咩....如果係既話我諗你都唔知出自那裡

你喜歡點講咪點講 把口生係你到
四星黃金會員 #166
R.I.P.:smilie_:(:
二星初級會員 #167
不死d人 話等9月wo 又依樣又果樣
一星新手會員 #168
不如開一個新貼子 看看有多小人支持凱旋回歸 多小人支持煉獄盟face_l_18:
三星高級會員 #169
原帖由 緣定四生 於 2009-8-17 05:45 PM 發表

比你正常就好了

可惜你日日都唔好呢:)
四星黃金會員 #170
原帖由 【路人丁】 於 2009-8-19 11:58 AM 發表
不如開一個新貼子 看看有多小人支持凱旋回歸 多小人支持煉獄盟face_l_18:

換來的是更多人插你

認真你就輸了
二星初級會員 #171
原帖由 881~~~ 於 2009-8-19 04:06 AM 發表
不死d人 話等9月wo 又依樣又果樣

第一:放風話9月不死出黎又係煉獄d人話收到風(唔知有冇)請囉出証明吧
第二:咩野叫依樣果樣...請說明...我好想知
一星新手會員 #172
原來即係唔會出返來......可惜......都係你地的人在2000fun講的=.=唉...好失望.....希望你地快d返來玩下....只要有信心....有機會打敗煉獄的^___^真心話!!!唔係串咀!!!
一星新手會員 #173
原帖由 〝JaY〞 於 2009-8-9 12:27 AM 發表
過左9月不死之少有60人回來
E+由得佢地威住  都時佢地眼都特出黎:smile_38.gif: :smile_30.gif:

你講既野真唔真架=.=
一星新手會員 #174
原帖由 真雀仔~ 於 2009-8-21 12:29 AM 發表
原來即係唔會出返來......可惜......都係你地的人在2000fun講的=.=唉...好失望.....希望你地快d返來玩下....只要有信心....有機會打敗煉獄的^___^真心話!!!唔係串咀!!!

飛翔你做人真係好假= =..如果真係想我地快d出黎..就唔洗叫自己d人見新名就殺啦..做人做到你咁假真係可悲..睇到你咁假都好失望
二星初級會員 #175
原帖由 真雀仔~ 於 2009-8-21 12:29 AM 發表

第一:講明一樣野....我話冇人咁講唔代表唔會發生...
第二:一直都有玩..但係我諗唔駛同你交代下話
第三:一直都有信心...可能你冇吧
第四:你真係假到隻死x咁(真心話)^___^唔係串你...真係似
第五:x=狗
四星黃金會員 #176
60人:em012:

當然係假啦
初步估計16人都有既(+埋) 開心字!?
三星高級會員 #177
原帖由 乂乂乂烈風 於 2009-8-21 07:26 PM 發表

飛翔你做人真係好假= =..如果真係想我地快d出黎..就唔洗叫自己d人見新名就殺啦..做人做到你咁假真係可悲..睇到你咁假都好失望

飛翔唔會係假的,佢都係依書直說姐~見到新名就殺都係叫戰略,

其實大家都比d風度出黎玩~會係一場好玩的遊戲~

雖然我唔係咁識打交,但如果有得睇下一場好睇既戰事我都會樂在其中的,

大家都識左咁耐,fd又fd過~打又打過~是敵是友~留係gm度解決啦~

最好就唔好駡戰啦~因為真係勁桃突呀!!!!!!!!!!!!!
一星新手會員 #178
原帖由 乂乂乂烈風 於 2009-8-21 07:26 PM 發表

你慳d啦風哥  見你咁講野 我都睇錯你 殺你地化名的人唔係我叫 我都放過唔少人 4x個不死代哂名 白痴都估到邊d係不死啦 但點解煉獄的人都話冇乜人殺既?同埋就算殺你地都係好正常 冇錯的   下次用下腦 問清楚人先 no屈me thx
二星初級會員 #179

放心吧 我地一定會出的, 你放左咁多心機 時間 心血+腦汁,
當然想享受成果 比我係你 我都會啦 right?

不過要大囉大古咁出post同人講 幾時會出返黎打
仲要報埋人數比敵方知 咁同向對家自揭底牌無疑  
我諗比著你 都唔會咁做呢

原帖由 仙姬 於 2009-8-22 03:02 AM 發表

飛翔唔會係假的,佢都係依書直說姐~見到新名就殺都係叫戰略,
其實大家都比d風度出黎玩~會係一場好玩的遊戲~
雖然我唔係咁識打交,但如果有得睇下一場好睇既戰事我都會樂在其中的,
大家都識左咁耐,fd又fd過 ...

我認同你所講 打仗係應該講戰略的

只不過 未必付每個人都好似你所想

打到e+ 誰是誰非 都已經冇人會理會

大部份既玩家只會諗 不死幾時會再出黎打架而免受攻擊而已
一星新手會員 #180
原帖由 星之淚痕 於 2009-8-22 12:36 AM 發表

第一:講明一樣野....我話冇人咁講唔代表唔會發生...
第二:一直都有玩..但係我諗唔駛同你交代下話
第三:一直都有信心...可能你冇吧
第四:你真係假到隻死x咁(真心話)^___^唔係串你...真係似
第五:x=狗

你話似咪似咯0.0我係煉獄狗丫ok? 仲要係好假的煉獄狗丫0.0哈哈 快d出來打我啦 日日坐城都好悶 襯我呢排放大假咁得閒 快d出來玩下啦大哥 飛翔要做大奸鬼啦 呵呵
回到最頂傳統版

選擇頁數