夢之路娜

主題列表 登入
二星初級會員 #1
《夢之路娜》 19/8 伺服器例行維護公告  

請各玩家注意,所有伺服器將於本日10:00AM至2:00PM進行例行性維護,敬請玩家提早登出,以免出現無法預知的資料遺失問題,多謝合作!

是次維護將修正:
1. 修正在打開釣魚介面時購買魚餌所引起的程式錯誤問題
2. 修正精靈技能「範圍挑釁」間歇性失效的問題
3. 修正位於「阿基魯農場地區」進行對決所引起的程式錯誤問題
4. 修正各類武器強化後的光影特效問題
5. 修正一處令角色回血量以及攻擊力異常的問題

http://luna.gamecyber.net/01/news/20090819a.html
一星新手會員 #2
頭先仲見好多人高收62紅鏈 血本無歸啦:smilie_:D5:
二星初級會員 #3
GC最好 >口<
招範圍挑釁正好埋
一星新手會員 #4
真係修正到再算- -
勞煩有62紅鍊的朋友一陣試試看=3=
五星白金會員 #5
2. 修正精靈技能「範圍挑釁」間歇性失效的問題

4有無杖份架~ 無既無得傾 :victory:
一星新手會員 #6
咁+7棒棒糖會唔會發光呢=3=?
一星新手會員 #7
係咪只係得杖先唔發光架?@@
一星新手會員 #8
系咯,整系得杖吾識發光:ro08:
三星高級會員 #9
杖識發光架正常= =
因為台版所有武器都識發光
二星初級會員 #10
@o@終於都搞返好個bug喇""
三星高級會員 #11
之前d人嘈左咁耐bug攻都唔改,而加突然可以1次維修就修正好個bug? 我唔太信=.="""
(即係代表佢遲改早改都可以? 不過特登拖慢黎改?)
四星黃金會員 #12
修正精靈技能「範圍挑釁」間歇性失效的問題
修得好 唔係間歇性失效
係幾次就失效=.=
一星新手會員 #13

應該系"短劍"...刺客用果d
二星初級會員 #14
好心急想知...法杖會變成點:ro09:
二星初級會員 #15
正 我等e個時刻好耐  修正個bug good  之前 仲用5500m 賣出去
五星白金會員 #16
bug攻都改返...
呢隻game可以正正式式改做
"法師online"
pk屈機,又易谷魔攻~_~'
升lv打怪又唔係難~~
唉~
二星初級會員 #17
原帖由 再生傳說 於 2009-8-19 02:10 PM 發表
bug攻都改返...
"法師online"
升lv打怪又唔係難~~
唉~

bug攻改返咪好囉
都話明係bug
你咁唔鐘意咪轉玩法師
咁一直唔改bug既叫刺客online 弓手online都得喇
下下bug攻 bug得咁西飛利
秒樹喎,知唔知法師打樹要打幾耐,仲要組肉呢

做人唔好咁自私喇 你地bug攻都bug左咁耐
咩都抵返晒喇

二星初級會員 #18
原帖由 再生傳說 於 2009-8-19 02:10 PM 發表
bug攻都改返...
"法師online"
升lv打怪又唔係難~~
唉~

我吾覺得魔師屈wo:dump:
五星白金會員 #19
原帖由 K靜* 於 2009-8-19 02:16 PM 發表

bug攻改返咪好囉
都話明係bug
你咁唔鐘意咪轉玩法師
咁一直唔改bug既叫刺客online 弓手online都得喇
下下bug攻 bug得咁西飛利
秒樹喎,知唔知法師打樹要打幾耐,仲要組肉呢

做人唔好咁自私喇 你地bug攻都 ...

講真都真係幾耐~賺就真係賺左..
由奇係而家高lv果d~
所以我咪話..呢隻game之後既日子
法師會更加多~雙手戰果d唔洗升架喇~
攻又唔夠法師高,防禦再高冇盾都係假~
遲d清一色叫做法師online~
因為人係自私~見到乜野西利就會去玩咩~
二星初級會員 #20
原帖由 再生傳說 於 2009-8-19 02:30 PM 發表

講真都真係幾耐~賺就真係賺左..
由奇係而家高lv果d~
所以我咪話..呢隻game之後既日子
法師會更加多~雙手戰果d唔洗升架喇~
攻又唔夠法師高,防禦再高冇盾都係假~
遲d清一色叫做法師online~
因為人係自私~見到 ...

我只可以講你見識少
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數