夢之路娜

主題列表 登入
三星高級會員 #21
谷魔攻係易, 但係要勁就難!
四星黃金會員 #22
原帖由 再生傳說 於 2009-8-19 02:30 PM 發表

講真都真係幾耐~賺就真係賺左..
由奇係而家高lv果d~
所以我咪話..呢隻game之後既日子
法師會更加多~雙手戰果d唔洗升架喇~
攻又唔夠法師高,防禦再高冇盾都係假~
遲d清一色叫做法師online~
因為人係自私~見到 ...

雙手戰唔洗升?????
你有無睇台版 蚊子團主攻手係咩職 係雙手戰
攻唔夠法師高???? 法師係高攻低傷
1個2xxx物攻既雙手戰既傷害輸出就可以高過3xxx魔攻既法師
三星高級會員 #23
但係你戰士去到2xxx....魔c去到唔知幾千=,=""
五星白金會員 #24
雙手戰物攻都唔見得好好姐-.-'
同等價值既裝..法師可以去到4000魔攻既話
雙手戰當唔洗計要防同血,都只可以去到2xxx魔攻到~

仲要pk有幾可有人頂到 5xxx魔攻既法師一招~_~?
唔包括d無敵技呀,,,防禦技wo~
三星高級會員 #25
真係改到先算啦 次次維護後1日 就bug得番  

老實講無論邊隻角都好  都係你自己選的  你覺得法係強 咪鍊法囉  我玩刺的對其他角色沒什麼意見  

但bug攻 本身唔係遊戲設定  我就覺得有bug就應該修正
一星新手會員 #26
原帖由 獵殺豬 於 2009-8-19 02:43 PM 發表
真係改到先算啦 次次維護後1日 就bug得番  

老實講無論邊隻角都好  都係你自己選的  你覺得法係強 咪鍊法囉  我玩刺的對其他角色沒什麼意見  

bug攻 本身唔係遊戲設定  我就覺得有bug就應該修正

完全同意你的講法-3-!!
二星初級會員 #27
原帖由 再生傳說 於 2009-8-19 02:30 PM 發表

講真都真係幾耐~賺就真係賺左..
由奇係而家高lv果d~
所以我咪話..呢隻game之後既日子
法師會更加多~雙手戰果d唔洗升架喇~
攻又唔夠法師高,防禦再高冇盾都係假~
遲d清一色叫做法師online~
因為人係自私~見到 ...

又唔見人人走晒去玩刺
個職自己揀架
你覺得法勁既咪去玩法囉
個bug一直係到 我有我玩法
人地有人地bug攻
咪又係咁玩 冇bug攻你玩唔到咩
二星初級會員 #28
原帖由 再生傳說 於 2009-8-19 02:43 PM 發表

我都係玩雙手戰-.-同法師pk 講快 通常我一開波就秒佢-.-
一星新手會員 #29
法師高攻但係易死呢
刺客高回避唔駛點補血
五星白金會員 #30
原帖由 再生傳說 於 2009-8-19 02:43 PM 發表

你咁講肉肉唔洗玩添喇
打又打唔中刺,防又防唔到魔
個個職都有自己既玩法架喇
有BUG就要修正架喇
咁不如叫GC直接O的俾晒刺BUG攻
人人去做刺喇
五星白金會員 #31
一句講到尾 沒有最強的職業只有最強的玩家 :smilie_O_o:
四星黃金會員 #32
其實修正左bug攻未? 希望唔好又白等佢廷遲
一星新手會員 #33
再生傳說有點膠  覺得luna唔好玩轉game啊笨:cheers:
二星初級會員 #34
佢應該係講緊瀕死回血同加攻bug吧..?因為我只玩一隻肉所以其他bug就唔知有無修好埋..當然修好哂就最好..

P.S. 棒棒糖係唔比強化的= =你想+1都唔得...
五星白金會員 #35
唔知修正左未呢~支持支持支持
四星黃金會員 #36
今次佢出得公告..應該唔會再好次之前咁..維完第日就有返

仲有唔明點解上面有人話魔c玩哂-.-成日踩到雙手戰個d好似廢過法c咁

我自己都係玩法..我又唔覺有咩咁屈..可能我裝廢攻低啦 :smilie_O_o:

玩戰都可以混得好勁...問題應該係出自你自己吧

一星新手會員 #37
請問~有無人試過係咪真係無左BUG攻-3-?

P.S.原來棒棒糖無得強化架/口\  之前有人喇叭賣+7棒棒糖...我以為真係有~_~
四星黃金會員 #38
哈哈
7600分鐘上75lv 已經成為神話
五星白金會員 #39
原帖由 潮童神射手 於 2009-8-19 04:15 PM 發表
再生傳說有點膠  覺得luna唔好玩轉game啊笨:cheers:

你都唔錯呀~
我只係講返件事出黎,你入返隻game
岩岩維護完果陣有幾多人話唔想冇左個bug?
不過bug始終係bug~都預左會修正

回上面~
睇黎你係一個天才兒童黎wo...
你又睇得出我覺得唔好玩?
我覺得唔好玩要轉game就唔洗黎呢度同你拗啦~
從來都冇講過一句話luna唔好玩
你唔好張你自己既意思代入我角度諗啦~
聰明人~

回其他人,,,
每個職都有佢既玩法既~
而家修正左bug..好處係跟返遊戲既設計玩落去~咁先好玩
只係一時三刻接受唔到先上黎怨姐~
五星白金會員 #40
原帖由 blackcat_bell 於 2009-8-19 07:46 PM 發表
請問~有無人試過係咪真係無左BUG攻-3-?

P.S.原來棒棒糖無得強化架/口\  之前有人喇叭賣+7棒棒糖...我以為真係有~_~

我棒棒糖+1左
回到最頂傳統版

選擇頁數