夢之路娜

主題列表 登入
二轉會員 #1
8月28號下午4點-5點左右玩玩下...
突然之間彈個野出黎話: 有人企圖登入你帳號   咁上下既野
之後無啦啦cut左
我即刻上返game 然後上返gc網果度改pw!
呢個pw係我從來都未用過 而且都有一定難道
我心諗應該ok喇掛
點知一直玩玩下玩到夜晚10點左右 我off左~~!!
之後12點上返!!!!
我個a/c 2隻人物d值錢野都冇哂!! 企左係雜貨商隔離
冇左廚set幾百萬大量石好多值錢物品~!!!
身上金錢0蚊
剩返d垃圾野係度lor!!!

改完pw都比人爆ac果下真係好5爽
效率仲要咁高
岩岩改左冇耐 佢又要知道我10點之後off左
仲要上埋拎哂d野囉 勁好波
個ac冇比過任何人囉!!!!!!!!!!!
可以點做!!

岩岩format完電腦(怕係木馬)
format完電腦再上gc改過pw
問題1: 我應5應該keep on玩返呢個ac  因為呢個ac我都比左好多心機升 但係又怕再被人爆
             有咩方法可以切切底底預防呢個ac再比人爆
問題2: 打去客服有冇可能拎返d野? 又或者問交易既資料睇到係邊個?

ps: 爆我ac果個 你做埋呢d咁冇品既行為 我祝你全家健康!! 放心
我既id: pvp ser:   預言 / 殘Baby
五星白金會員 #2
不如你報警啦 
應該有人惡意入侵你個電腦
我唔係好知@@"
你好似做咩都比人睇到哂
咁樣仲唔報警@@?
都唔知仲用唔用個電腦好lu~
二星初級會員 #3
0.0 知道係幾點左右比人爆既話, 點都去問GC要交易記錄先 ..
無論攞唔攞得返d野, 起碼知係邊個做架嘛 ..
老實d講, 多數爆a/c都係識得既人做 .. ~.~
二轉會員 #4
原帖由 乖貓貓 於 2009-8-29 03:54 AM 發表
0.0 知道係幾點左右比人爆既話, 點都去問GC要交易記錄先 ..
無論攞唔攞得返d野, 起碼知係邊個做架嘛 ..
老實d講, 多數爆a/c都係識得既人做 .. ~.~

我都有諗過丫
因為咁岩我10點off果陣 佢先上黎爆!!
但係我又冇比過ac人= =...唉
完全地灰lor= =
二星初級會員 #5
原帖由 光仔xD 於 2009-8-29 04:04 AM 發表

我都有諗過丫
因為咁岩我10點off果陣 佢先上黎爆!!
但係我又冇比過ac人= =...唉
完全地灰lor= =

如果你既pw真係唔係好易比人估到既話 ..
可能係中左俗稱 "牛油紙" 既病毒 ..
好多銀行同game比人偷pw都係中左呢個病毒 ..
你開IE果時, 距會好似係IE上面加左張透明既牛油紙咁,
你打咩字上去都會全部記錄落嚟 .. 一.一                                  
二轉會員 #6
原帖由 乖貓貓 於 2009-8-29 04:10 AM 發表

如果你既pw真係唔係好易比人估到既話 ..
可能係中左俗稱 "牛油紙" 既病毒 ..
好多銀行同game比人偷pw都係中左呢個病毒 ..
你開IE果時, 距會好似係IE上面加左張透明既牛油紙咁,
你打咩字上去都會全部記錄落&# ...

總之真係灰爆啦
玩左幾日就比人爆ac
真係o咀果下
又5係特別勁
聽日打去客服問問
我主要係想知我依家點先可以安全使用呢個ac 5再比人爆
二轉會員 #7
原帖由 書三小雨 於 2009-8-29 03:29 AM 發表
不如你報警啦 
應該有人惡意入侵你個電腦
我唔係好知@@"
你好似做咩都比人睇到哂
咁樣仲唔報警@@?
都唔知仲用唔用個電腦好lu~

聽日打完去客服再睇睇有冇得搞搞佢~
六星鑽石會員 #8
你有冇用外掛= =??
用外掛dl外掛 中左果d毒比人爆acc唔出其= =
四星黃金會員 #9
有冇上過d咩網(外掛,攻略)?
五星白金會員 #10
聽你咁講好得人驚-_-
改埋都可以俾人爆...:ro02:
二轉會員 #11
原帖由 ☆劍仔★ 於 2009-8-29 04:21 AM 發表
你有冇用外掛= =??
用外掛dl外掛 中左果d毒比人爆acc唔出其= =

冇用外掛 更加冇上過外掛d網
二轉會員 #12
gc有心幫你實查到邊個爆
每樣裝備物品都有一個序號,交易左去邊一定查到
不過你都唔好旨意gc啦箋失望多幾成
二星初級會員 #13
正常係程序:
1) 報警備案
2) 去GC申請電磁紀錄
3) 再將紀錄交給警方跟進
4) 警方會問你拎所有線索 (如: 你的電腦)
5) 最後是看警察的效率了

樓主 最好不要洗機, 以保留證據,
警方可能會拎走你部電腦進行調查,
用你中了招的電腦去查封包的去向,
這會供警方多一條線索去追查.
再加上 GC的交易紀錄這線索去查, 應該會比較好.

不過, 電腦中還有惡意程式,
就最好先不要再進行遊戲了.
論壇乞丐 #14
唉 算吧la-.-
gc唔理的
之前玩夢樂比人爆左ac
都係冇人理
你都係玩番e+個個ac吧
左玩過好似好慘- -||
我夢樂爆完都照玩 不過係廢d- -+

應該洗機吧=.=唔洗咁樣玩落去又比人爆--?

請問樓主有冇裝防毒= =
有裝應該唔會比人爆-.-
同埋樓主有冇去d廢網吧-.- 個d好唔安全嫁wo

樓主你都係努力咁玩e個ac吧
見你話升得咁努力 唔玩好晒...
如果係唔要比個ac黎 @_@ 幾lv- -??

四星黃金會員 #15
借問樓主用咩防毒軟件
四星黃金會員 #16
想GC理都幾難

我前排中左bug..去回報...但係佢地o既效率真係"快"到得人驚

明明官網回報個度寫住有邊個GM在線..但係可以隔成十幾粒鐘先回你一次
二轉會員 #17
岩岩打左去客服問
佢問我拎聯絡電郵地址
佢話sd張表格比我填
填完就可以比返個交易紀錄同個ip我
我可以拎去報警

然後建議我: 裝專門剋木馬既程式
再安全d: format電腦
三星高級會員 #18
聽人講..
e+gc個網比黑客入侵左...
我幾個fd都係呢幾個星期比人爆ac..
佢地都上個gc個網..入過帳號...
所以你地e+唔好係gcd網打帳號...
唔係下一個爆ac既可能就係你:smilie_:10:
二轉會員 #19
原帖由 waisingcu 於 2009-8-29 01:01 PM 發表
聽人講..
e+gc個網比黑客入侵左...
我幾個fd都係呢幾個星期比人爆ac..
佢地都上個gc個網..入過帳號...
所以你地e+唔好係gcd網打帳號...
唔係下一個爆ac既可能就係你:smilie_:10:

咁你d fd點a ~?
論壇乞丐 #20
樓主 你e+做左d咩行動0.0!?
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數