夢之路娜

主題列表 登入
二轉會員 #21
原帖由 keroromarco 於 2009-8-29 02:57 PM 發表
樓主 你e+做左d咩行動0.0!?

岩岩填完表格 晏d搞埋身份證副本就去拎d紀錄
二星初級會員 #22
樓主=.=我琴日都比人爆acc=.=不過我係早上比人爆 1on廚set 值錢野無哂
論壇乞丐 #23
咁多人比人爆ac=.=
論壇乞丐 #24
哈 樓主你冇左d野 幫你bug出黎xDD
二星初級會員 #25
原來琴日咁多人比人爆左a/c .. ~.~
唔會都係因為上過官網改過 pw 卦 ?
二星初級會員 #26
原帖由 乖貓貓 於 2009-8-29 03:33 PM 發表
原來琴日咁多人比人爆左a/c .. ~.~
唔會都係因為上過官網改過 pw 卦 ?

我無上過官網改pw=.=好多人比人爆咩 ..
諗返琴日 1訓醒 1開個ac個人無哂衫著就知奶野=3=
二星初級會員 #27
原帖由 月光之夢 於 2009-8-29 03:35 PM 發表

我無上過官網改pw=.=好多人比人爆咩 ..
諗返琴日 1訓醒 1開個ac個人無哂衫著就知奶野=3=

琴日係大頻都見到唔止一個人話比人爆a/c ..
論壇又有人講, 咁即係連環爆竊 .. 一.一

p.s. 你講果句, 如果唔要紅色果幾隻字會好搞笑 .. X_X
二轉會員 #28
原帖由 月光之夢 於 2009-8-29 03:11 PM 發表
樓主=.=我琴日都比人爆acc=.=不過我係早上比人爆 1on廚set 值錢野無哂

咁你點a?
二星初級會員 #29
原帖由 乖貓貓 於 2009-8-29 03:42 PM 發表

琴日係大頻都見到唔止一個人話比人爆a/c ..
論壇又有人講, 咁即係連環爆竊 .. 一.一

p.s. 你講果句, 如果唔要紅色果幾隻字會好搞笑 .. X_X

x_x都幾好笑架 我見到都笑左 好彩佢留返d高級石  低級石 25智盾比我而家 有返千幾m=.=
二星初級會員 #30
原帖由 光仔xD 於 2009-8-29 03:54 PM 發表

咁你點a?

sd左表格比佢到而家無回應=.= 慢到嘔gc
論壇乞丐 #31
樓主你拎左d記錄跟住報警0.0!?
二轉會員 #32
原帖由 keroromarco 於 2009-8-29 04:07 PM 發表
樓主你拎左d記錄跟住報警0.0!?

應該係=.=.. 反正咁就腳 屋企隔離就係 =.=
二星初級會員 #33
原帖由 光仔xD 於 2009-8-29 04:11 PM 發表

應該係=.=.. 反正咁就腳 屋企隔離就係 =.=

報啦緊係捉到條友指住佢黎笑啦緊係 衰呢d @@
二轉會員 #34
原帖由 月光之夢 於 2009-8-29 04:15 PM 發表

報啦緊係捉到條友指住佢黎笑啦緊係 衰呢d @@

希望la=.= 我5想為左100幾十比呢d人逍遙法外
你print左出黎填完再 sd e貓過去@o@?
二星初級會員 #35
原帖由 光仔xD 於 2009-8-29 04:21 PM 發表

希望la=.= 我5想為左100幾十比呢d人逍遙法外
你print左出黎填完再 sd e貓過去@o@?

係-.-..........:ro10: :ro10:
禁止發言 #36
你上少d咸網 / 外掛網
裝埋防毒  avg個d
都無咩可能比人盜到號

講真我玩左7年 online game
真係完全未試過比人爆ac  仲要我係冇定期改密碼既習慣

真係唔明...講真呢d唔底可憐~自己攞黎

雖然好現實
不過  算吧啦  比人盜左都無咩可能拎得番    打定輸數重玩/放棄啦

二轉會員 #37
原帖由 侈仔 於 2009-8-29 05:24 PM 發表
裝埋防毒  avg個d
都無咩可能比人盜到號

雖然好現實 ...

5知就5好大條道理咁講
我都玩左7年 都未試過比人爆
係今次 玩左一星期就比人爆
我以前都好似你咁既心態
到你比人爆果一刻5到你5服架lor
論壇乞丐 #38
上咸網同比人爆ac有關=.=?  純粹問下!
二星初級會員 #39
原帖由 侈仔 於 2009-8-29 05:24 PM 發表
裝埋防毒  avg個d
都無咩可能比人盜到號

雖然好現實 ...

唔明點解會係自己攞黎-_-
講風涼說話係人都識,到你俾人爆果陣唔知仲可唔可以咁

聽到咁多人俾人爆好驚添 -______-
唔知下個會唔會...到我
點先可以預防呀>_<"
二轉會員 #40
原帖由 K靜* 於 2009-8-29 06:45 PM 發表

唔明點解會係自己攞黎-_-
講風涼說話係人都識,到你俾人爆果陣唔知仲可唔可以咁

聽到咁多人俾人爆好驚添 -______-
唔知下個會唔會...到我
點先可以預防呀>_

我洗完機裝左
木馬清除大師 上網搵下就有 1有d有可疑既佢就彈出黎問你 好方便 掃果陣又5會lag機阻住你玩
同開哂防火牆果d
同埋密碼最好5好太簡單喇 eg: a123456  呢d組合
回到最頂傳統版

選擇頁數