夢之路娜

主題列表 登入
四星黃金會員 #41
唔洗問阿貴 一定係自己fd做
一星新手會員 #42
如果係我比人爆一爆都幾係野=.=

69紅仗+7  廚set...5%魔披....#@$#@%#$%$#
五星白金會員 #43
原帖由 龍崎琉也 於 2009-8-30 01:57 AM 發表

69紅仗+7  廚set...5%魔披....#@$#@%#$%$#

喔!(*指
你依家咁樣公開左!!!下個可能係你:ro09:
二轉會員 #44
原帖由 乂x提子x乂 於 2009-8-30 12:38 AM 發表
唔洗問阿貴 一定係自己fd做

5係-.-"
我新改果個密碼我係未用過 而且一定冇可能估到:cry:
五星白金會員 #45
原帖由 龍崎琉也 於 2009-8-30 01:57 AM 發表

(謎之聲:下個目標人物xDDDDDDD)
原帖由 光仔xD 於 2009-8-30 05:26 AM 發表

5係-.-"
我新改果個密碼我係未用過 而且一定冇可能估到:cry:

甘奇怪...會吾會你改d密碼系關於你自己d資料
比你d fd撞中爆左 例如咩出世日期牙英文名牙
論壇乞丐 #46
樓主咁你e+仲有冇玩丫?

三星高級會員 #47
擺明係使用者問題啦,基本電腦使用都有問題,唔識防毒防間諜架咩,打乜鬼機啦,返去讀多d書吧
anti-virus anti-spy要裝,要定期掃,等電腦安全既
你連仲用唔用電腦都唔識,真係無藥可救
二轉會員 #48
原帖由 greatzelda 於 2009-8-30 02:49 PM 發表
擺明係使用者問題啦,基本電腦使用都有問題,唔識防毒防間諜架咩,打乜鬼機啦,返去讀多d書吧
anti-virus anti-spy要裝,要定期掃,等電腦安全既
你連仲用唔用電腦都唔識,真係無藥可救

點解比人爆ac 你仲可以講呢d野?
你咁勁 莫非你好識爆人ac果d@o@?
讀多d書係咪識放木馬爆人ac@o@?
仲有我5係問電腦仲用5用得
係問個ac 因為連個ac名都比人知左 怕之後會再出事姐
你咁樣就係度話人好過份下wo=]

論壇乞丐 #49
原帖由 光仔xD 於 2009-8-31 04:06 AM 發表

認同!!!!!
二星初級會員 #50
原帖由 光仔xD 於 2009-8-31 04:06 AM 發表

d人係咁架啦 人地比人爆左ac就心涼 到自己比人爆咪又係一鳩貓 ~~
六星鑽石會員 #51
:victory: :victory: :victory: :victory:
六星鑽石會員 #52
係唔係你上左d[c服網]佢到有d木馬入你電腦好易比人偷ac 有d pk狗係夢之路娜game到狂放d[c服網比人]之後你入左就中左蕉 :em014: :em014:
三星高級會員 #53

呢d唔值得同情
如果有anti-spy,anti-virus基本知識
識得防止,邊會被人爆ac
識係router設防火牆,係電腦裝防毒防間諜,定期清掃的話邊會中毒
咁多時間打機,卻連基本網路安全都唔識,不如返去讀多d書
你發文我只係覺得有傻仔唔做好網路安全被爆ac
二轉會員 #54
其實係咪樓主本身入過d唔知咩網-.- down過唔知咩野 比人知道你d ac pw先比人爆
二轉會員 #55
原帖由 greatzelda 於 2009-8-31 01:34 PM 發表

呢d唔值得同情
如果有anti-spy,anti-virus基本知識
識得防止,邊會被人爆ac
識係router設防火牆,係電腦裝防毒防間諜,定期清掃的話邊會中毒
咁多時間打機,卻連基本網路安全都唔識,不如返去讀多d書
你發文我只 ...

你先真係冇得救
係度懶醒 讀多D書?
請問你依家讀緊咩?
我睇你有咩資格叫我讀多D書@@
首先 留意我發文既目的
想同大家分享下我既被爆AC經驗
第二 問大家意見我KEEP5KEEP ON玩返呢個AC定係開新一個
第三 想搵下睇下有冇有差5多遭遇既人 傾下計
但係留意一點
我開post 5係為左比你呢d人同情 5係為左比你呢d人懶醒係度串咀
我5希望你會再有咩侮辱既說話係話到我:handshake:
我舉多個例
有人係街度個袋冇拉好拉鍊 比人偷左野
之後你係咪仲埋行埋去鬧佢抵死? 自己唔拉好拉鍊
而唔係去鬧果個偷人野果個? 個動機 點都係偷人野果個唔岩la right?
我覺得你呢個行為係讀幾多書都學唔到
呢個係人品既問題

二星初級會員 #56
樓主 gc回左你交易記錄未=.=..""
佢要我整張表格出黎 再傳比佢先有=.= 咁鬼煩
論壇乞丐 #57
佢都話冇比人知.點會自己FRIEND做既
三星高級會員 #58
警訊都有教提防小手,自己唔拉好拉鍊,引起罪案,就怪偷你野果個,真係好笑
你同其他人講,都係話你on9,自己電腦基本防禦黑客都唔識
小學生都知要小心中毒,你就剩係識係度發文唉唉唉,唉有屁用
被偷ac根本唔應該講出黎,分享有用咩,不如去報警吧
你不如屆企唔好鎖門啦,你講到偷野就錯晒,自己唔小心就冇錯的話

到現在你好似連點解被偷
有冇中毒都唔知
中左毒,你改幾多次pwd都冇用
on9真係on9,被偷第1次就應該scan電腦睇下有冇中毒
你仲可以被偷幾次,真係抵死

二轉會員 #59
原帖由 greatzelda 於 2009-9-6 01:51 PM 發表
警訊都有教提防小手,自己唔拉好拉鍊,引起罪案,就怪偷你野果個,真係好笑
你同其他人講,都係話你on9,自己電腦基本防禦黑客都唔識
小學生都知要小心中毒,你就剩係識係度發文唉唉唉,唉有屁用
被偷ac根本唔應該講出黎, ...

姐係偷人野果個冇錯? 佢動機係想偷人野wo=]
如果咁都仲係比人偷果個錯既 我冇野好講 而且我有裝防毒wo
點知NOD32咁虧? 我已經係set左自動更新 同每朝都掃毒wo
比人偷幾次? 我第一次ja wo=]
比人撞左一次ac 去改左密碼 之後玩緊已經冇再比人撞
被人偷ac 根本5應該講出黎? 我咁開一個post 可以幫到大家認真搞好防毒果d野令到大家5會好似我咁有咩5好?
仲有如果問其他人係話我on9 定係話你冇品=.=?
你睇返樓上d回覆先 其實我覺得你好有問題你個為人真係
ps: 我已經報左警=]

三星高級會員 #60
如果係我比人爆ac
多數會開新ac重玩多
因為舊ac都比人爆過,都唔係咁好
玩左一個星期,如果唔係太高級既,重玩好d
不過都係樓主決定吧
NOD32= =我以前都用過
中左毒都唔知...樓主最好盡快換除毒比較好
卡巴斯基 其實不錯的,但看看樓主電腦好唔好啦
卡巴斯基其實都無大家講咁麻煩,好容易用