古惑仔懷舊版

主題列表 登入
二星初級會員 #21
原帖由 z240417831 於 2009-9-6 03:01 PM 發表
係唔係主要加敏同命中??????

是乎玩家想PK勁D/升LV快D
如果想PK強D 加多攻擊力  少敏捷度 少命中率
如果想快速升LV 加攻擊力及幸運度
二星初級會員 #22
原帖由 Hei 於 2009-9-6 05:59 PM 發表
請問泰拳
技能提升 加邊招技?

以技能傷害來計,
20級 及 40級技  係傷害最多  
2招都是3連擊  
本人也是加強20及40級技,因為PK 及 打怪時候  傷害很大 很有用!
五星白金會員 #23
原帖由 ★小寸°≠ 於 2009-9-6 09:27 PM 發表

以技能傷害來計,
20級 及 40級技  係傷害最多  
2招都是3連擊  
本人也是加強20及40級技,因為PK 及 打怪時候  傷害很大 很有用!

我呢家40lv得5點技能點,你話點取捨好?
二星初級會員 #24
原帖由 Hei 於 2009-9-6 09:47 PM 發表

我呢家40lv得5點技能點,你話點取捨好?

我喜愛加2技
因為2技  同4技相對黎講
2技係強D的.
其實玩家有沒有發覺 技能秘笈能否交易?
我現在沒有玩 不能證實能否
公測一開始無耐 我記得是能交易的 但現在可能 不能交易了
另外,謝你的評分.
如果版主能置頂便好,可惜版主幾日無上線=.=
五星白金會員 #25
原帖由 ★小寸°≠ 於 2009-9-6 09:56 PM 發表

我喜愛加2技
因為2技  同4技相對黎講
2技係強D的.
其實玩家有沒有發覺 技能秘笈能否交易?
我現在沒有玩 不能證實能否
公測一開始無耐 我記得是能交易的 但現在可能 不能交易了
另外,謝你的評分.
如果版主 ...

忍不住手加分嘛:cheers:
姐係加第2技? 何以見得強D?
我有5點真係唔知點加好!!:smile_13.gif:
二星初級會員 #26
其實我個情況係之前做做下任好似比人殺左,d票好似唔見左,但任務未完成,但冇撚晒票,同npc講野又話比票我,不過其實冇,所以我個任永遠做唔到,點解決???
二星初級會員 #27
跟班係未用悟性書可以提升做紫色?
金色可以點有?
紫色跟班叫瘋狂..咁金色係叫咩?
5虎係未8号之後就冇得打?
好多問題-v-"
四星黃金會員 #28
原帖由 ESSSINDY 於 2009-9-7 12:24 AM 發表
金色可以點有?
好多問題-v-"

好似仲有,仲增加掉寶
一星新手會員 #29
請問知唔知中醫技能數值﹖
一星新手會員 #30
我想問呢......如果隻跟班d耐久度扣左呢...
有咩方法可修補返隻跟班既耐久度
二星初級會員 #31
原帖由 jacklylee 於 2009-9-8 12:01 AM 發表
我想問呢......如果隻跟班d耐久度扣左呢...
有咩方法可修補返隻跟班既耐久度

個地圖上有間醫院位置,你去醫院有個護士,你同禁下佢就知點做架啦
二星初級會員 #32
原帖由 ESSSINDY 於 2009-9-7 12:24 AM 發表
金色可以點有?
好多問題-v-"

=.="我有兩個fd打怪使過出金色跟班

不過只係限現有級別唧怪

而特別或boss級跟班就真係唔係好知
六星鑽石會員 #33
高級月光盒KEY 點先有?
一星新手會員 #34
我想問衝武器防具用高d既錘衝係米冇咁易爆?我用+2錘衝武器+1就爆...如果用+8錘來衝+1會唔會好d
六星鑽石會員 #35
你唔玩 又幫人解答你屈唔屈機D
七星元老會員 #36
配神武既珠點先有:smilie_:D4:
二星初級會員 #37
原帖由 Hei 於 2009-9-6 10:24 PM 發表

忍不住手加分嘛:cheers:
姐係加第2技? 何以見得強D?
我有5點真係唔知點加好!!:smile_13.gif:

謝!
其實玩家想測試哪個技能強D
可以自行試技!
2技及4技能力差不多 在乎玩家點睇!
二星初級會員 #38
原帖由 coolson 於 2009-9-7 04:26 PM 發表
請問知唔知中醫技能數值﹖

[行醫館]

師傅 - 華佗傳人
華佗的醫術,歷來就是膾炙人口。使用針線縫合,與現代醫術如出一轍,是三國時代的傳奇神醫。
技能名稱  學習等級 技能說明
以毒攻毒  10 使目標進入‘中毒’狀態,每秒扣減HP一次。
治療          20 消耗一個「藥材」,回復目標玩家一定血量。[意志力]越高回復血量越多。
施針          30 消耗一個「藥材」,增加目標玩家的[防禦力]和[意志力] 一段時間。-buff類型「醫術」 打通
任督二脈  40 消耗一個「藥材」,增加目標玩家的全屬性一段時間。 -buff類型「醫術」
二星初級會員 #39
原帖由 Eddyho 於 2009-9-8 11:52 AM 發表
高級月光盒KEY 點先有?

從商城購買!:smile_30.gif:
二星初級會員 #40
原帖由 terry128 於 2009-9-8 03:05 PM 發表
我想問衝武器防具用高d既錘衝係米冇咁易爆?我用+2錘衝武器+1就爆...如果用+8錘來衝+1會唔會好d

越高既鐵槌及針線袋  
能較高的機率吾爆裝備!
以本人經驗黎說
我沖+1 - +2 用+4針線袋/槌
    沖+3 - +4 用+6/+8針線袋/槌
如似類推!
回到最頂傳統版

選擇頁數