古惑仔懷舊版

主題列表 登入
二星初級會員 #41
原帖由 冷血2 於 2009-9-8 06:06 PM 發表
你唔玩 又幫人解答你屈唔屈機D

HAHA
你又知我無玩既A_A
呢度係新手區.
以我經驗,我係足夠答到1-39LV既問題
一星新手會員 #42
我想問點樣有定軍之卡?
同埋點樣有 可以交易 既技能書?
二星初級會員 #43
原帖由 kevin2211 於 2009-9-8 08:06 PM 發表
我想問點樣有定軍之卡?
同埋點樣有 可以交易 既技能書?

很抱歉=.=
這裡只能解答有關新手之問題
定軍之卡乃40級以上 並非新手
一星新手會員 #44
我去到醫院都好似無得修補隻跟班d耐久度既野......
淨係可以買到升跟班既丸
一星新手會員 #45
原帖由 ★小寸°≠ 於 2009-9-8 07:32 PM 發表

[行醫館]

師傅 - 華佗傳人
華佗的醫術,歷來就是膾炙人口。使用針線縫合,與現代醫術如出一轍,是三國時代的傳奇神醫。
技能名稱  學習等級 技能說明
以毒攻毒  10 使目標進入‘中毒’狀態,每秒扣減HP一次 ...

thx你的回復
我係想知﹐每+1個技能點有咩分別
二星初級會員 #46
想問咩時候o會回潮???????????????
一星新手會員 #47
去商城買野要用m幣!!!請問點先有???
二星初級會員 #48
原帖由 coolson 於 2009-9-9 04:36 AM 發表

thx你的回復
我係想知﹐每+1個技能點有咩分別

會令技能較強D
例如回血技.  本身回500血 加左一點 可能回700血 (只供參考 不作為實.)
二星初級會員 #49
原帖由 24460657 於 2009-9-9 11:32 AM 發表
想問咩時候o會回潮???????????????

很難回答=.=
以我所知及意見
如果係GameOne出錯
正常係 不會 回溯。
如果係玩家使用外掛  已經達至很瘋狂 等...
有 可能 會回溯
不過大多數都吾會回溯:thup:
二星初級會員 #50
原帖由 z240417831 於 2009-9-9 01:26 PM 發表
去商城買野要用m幣!!!請問點先有???

購買g0點卡
可到各大電腦專門店或7-11購買
港幣    點值
38元     150點
88元              350點
112元           450點
二星初級會員 #51
原帖由 jacklylee 於 2009-9-8 09:59 PM 發表
我去到醫院都好似無得修補隻跟班d耐久度既野......
淨係可以買到升跟班既丸

你試下去時代廣場 武器店 內 找老闆維修.
六星鑽石會員 #52
原帖由 ★小寸°≠ 於 2009-9-9 06:44 PM 發表

購買g0點卡
可到各大電腦專門店或7-11購買
港幣    點值
38元     150點
88元              350點
112元           450點

150點等於幾多M幣幾多?
二星初級會員 #53
原帖由 ★小寸°≠ 於 2009-9-9 06:42 PM 發表

很難回答=.=
以我所知及意見
如果係GameOne出錯
正常係 不會 回溯。
如果係玩家使用外掛  已經達至很瘋狂 等...
有 可能 會回溯
不過大多數都吾會回溯:thup:

THX
=-----------
二星初級會員 #54
原帖由 Eddyho 於 2009-9-9 10:16 PM 發表

150點等於幾多M幣幾多?

1點=1M幣.
二星初級會員 #55
原帖由 24460657 於 2009-9-10 12:05 AM 發表

THX
=-----------

不用:loveliness: :loveliness: :loveliness:
五星白金會員 #56
升跟班會唔會爆的?

同埋點樣升??
要買本低悟之後再用中悟?
二星初級會員 #57
可吾可以比11/9個更新檔我><"
二星初級會員 #58
原帖由 s1串燒大便 於 2009-9-12 12:39 AM 發表
升跟班會唔會爆的?

同埋點樣升??
要買本低悟之後再用中悟?

每一個跟班也有其個別的潛質。要提高跟班的潛質,需要用「悟性書」;
每本「悟性書」也有一定機會增加跟班的潛質。每成功增加一次跟班的潛質,綠色字的潛質都會提升約10%,
而灰色字的資質是不會改變。潛質提升成功時,會 +1;潛質提升失敗時,會 -1。

跟班的潛質提升保險線為 +3,+6,+9,+10,
當升至保險線時,就算提升失敗也好,也不會降低於保險線的加值。
即是說,只要潛質至保險線的加值,便不用擔心因提升失敗降級。
當跟班升至+3,+6,+9,+10時,其體型都會相對以前的體型變得更加龐大。
.跟班的潛質上限為+10
二星初級會員 #59
原帖由 ESSSINDY 於 2009-9-12 03:03 AM 發表
可吾可以比11/9個更新檔我>

ftp://dl2.gameone.com/tb0/TB0O_Patcher01.rar
一星新手會員 #60
我想問,用1.5經藥黎做任務,會唔會x1.5??
回到最頂傳統版

選擇頁數