夢之路娜

主題列表 登入
一星新手會員 #41
原帖由 六月° 於 09-9-27 10:19 AM 發表

同埋 Gc可以轉點出去架咩?

GC有得匯入匯出AC-.-...
個賊係樓主GC AC入面開AC用點..
一星新手會員 #42
原帖由 六月° 於 09-9-27 10:19 AM 發表

@@點為之唔適用?
唔認同樓主就=於錯?
依家樓主 只可以報警求助先有機會拎返屬於佢既野
並唔係 唱Gc 唔幫佢回返,,
亦都唔係似你地咁,, 認同樓主就可以令Gc回心轉意?

sor,,本人遇過唔少尼d情況,,
遇到只可 ...

你可唔可以完全了解左個情況先呀! 我鐘意認同樓主有關你咩事呀, 唔好講到你大條道理咁得唔得, 講到肯定你自己岩晒咁, 依家幾時有話要gc回心轉意呀!!!如果真係因為gc係安全性既系統上出現左問題, 咁仲關唔關gc事先!!!(根本唔使徵求gc意見, 唔使同gc拗咁多tim)~~好心你就睇晒所有回後去啦, 唔好睇d唔睇d啦
一星新手會員 #43
頭先打錯字, 係"回覆"
四星黃金會員 #44
原帖由 六月° 於 09-9-26 11:04 PM 發表

如果果5000點未去到個賊個ac
咁Gc封果個係咩來? 亂封?
@@自己未睇清楚就亂咁幫人出頭,,
依家係 個賊以經過左5000落佢自己戶口
即使你停左 係未有証據之前 要求銀行幫你回返果5000返來,,
你覺得 咁係ok? 冇問 ...

六月先生~你有冇睇清楚樓主講野GA?
樓主都講左~如果警方叫GC轉回點數比樓主,GC第1,2日死口唔轉.第3日先話要開會決定!
警方唔會為左一個市民去犯法!所以警方一定要證明到樓主是苦主先得!
比喻黎做咩~咁多比喻冇幾多個岩!

我真係有D懷疑你係唔係GC GA員工!
三星高級會員 #45
原帖由 tltl123 於 09-9-27 05:54 PM 發表

你可唔可以完全了解左個情況先呀! 我鐘意認同樓主有關你咩事呀, 唔好講到你大條道理咁得唔得, 講到肯定你自己岩晒咁, 依家幾時有話要gc回心轉意呀!!!如果真係因為gc係安全性既系統上出現左問題, 咁仲關唔關gc事先! ...

個個就係似你尼D人咁
所以咪唔識搵正確途徑去拎返自己架野LOR
認同有用?
sor 我有邊度講錯?
樓主除左可以報警仲可以做d咩?  你來教我
你來話我知
如果Gc係安全系統上出左事 就唔係得佢1個比人偷點啦
就會一批係度講Gc啦
入侵Gc果個專登去偷樓主1個人既野?
三星高級會員 #46
原帖由 怒火仔... 於 09-9-27 06:35 PM 發表

六月先生~你有冇睇清楚樓主講野GA?
樓主都講左~如果警方叫GC轉回點數比樓主,GC第1,2日死口唔轉.第3日先話要開會決定!
警方唔會為左一個市民去犯法!所以警方一定要證明到樓主是苦主先得!
比喻黎做咩~咁多比喻冇 ...

牙生
你有冇睇清楚樓主講咩?
依家警方未証實到佢係比人偷左點
佢只係問Gc 如果捉唔到人 會唔會點返比佢
我亦都講左
如果捉到人,,Gc 一定會做野,,
如果唔做就係間公司既問題 一定要嘈到底
另外亦可以同時要求個賊賠償返佢個人既損失
借問聲我個比喻點唔岩?
你講返樓主既情況係點比我睇啦
你咁天才,,
一星新手會員 #47
原帖由 六月° 於 09-9-27 06:46 PM 發表

個個就係似你尼D人咁
所以咪唔識搵正確途徑去拎返自己架野LOR
認同有用?
sor 我有邊度講錯?
樓主除左可以報警仲可以做d咩?  你來教我
你來話我知
如果Gc係安全系統上出左事 就唔係得佢1個比人偷點啦
就會 ...

你條友仔所講ge野根本就有問題, 當然有一d人認同樓主啦, 冇話有用, 而且我又唔識樓主, 但依度係用黎討論架!!樓主只係想問下人有咩意見, 唔係要人幫佢!!!如果你連依點都搞唔清, 你仲有咩資格話人?!!!

你ge意思係如果安全系統上出左問題, 大把人會話gc, 但係咪個個都好似樓主咁post個問題上黎呀~~我諗個d人就係廢事post左個問題上黎, 會狂俾人串77za(就好似你咁) ; 亦有大把人冇上一排, 又點會留意自己ge點數一直減少緊? 而且會唔會個個賊都知道依個時候個安全系統有漏洞, 然後偷人點? 好心你就諗野諗入d啦~~
八星無敵會員 #48
原帖由 怒火仔... 於 09-9-26 09:45 PM 發表

你都要攪清楚一樣野~
因為你完份理解錯左件事!
第一,gc責任在於~同一時間,唔同ip可以登入同一gc ac!完全冇安全性!
第二,家下你鐘意用銀行信用卡黎做比喻,但你都要比喻岩先得!因為賊人冇用過d錢!就被銀行禁止佢 ...

搞清楚先講啦你

第一點樓主幾時有講先???

幾時有講同時間登入先??

第二點,
你又知無用過??
你係個賊人??
偷左就偷左,有無用都係叫偷,
你連呢點都唔明,就唔好強出頭

你又要串人,又要錯哂point,好威?
八星無敵會員 #49
根本好簡單既問題

呢件事唔關GC事,
GC何來有責任要負??

唔好有事就懶GC,人懶你又懶,
唔通人犯法你又去犯??

你俾人偷點係你同個賊人既事,
要處理只有警方有權介入同處理
GC係有權俾番點你,但問題佢無呢個責任

因為根本唔係佢造成呢個問題!

怒火仔,你唔知咩叫法律,唔知咩叫道理邏輯就唔好強出頭
唔見左點就要GC賠??咁不如去打劫啦

使唔使我去聊版去POST投票呀??

至於其他客服態度唔係事件中心,唔俾意見
三星高級會員 #50
你睇下我第一個post先啦=.=我係話我入點時發覺我d點不停減小....ja是我登入左入點~~個賊都同時登入左我ac偷點
同埋都我講左~~我發覺我比人偷點就立即叫gc既人鎖左佢ac~~係gc既人同我講我d點比佢偷左但係未用過就鎖左
仲有我由頭到未都冇叫gc賠點比我~~如果個賊偷左我d點仲用晒~~咁我就會乖乖地報警等警察做野~~(((((問題就係我d點仲係個賊人既ac到~~ja是係gc管轄範圍既帳號裡面))))我只係叫gc將d點係個賊人ac到轉番比我.......請攪清楚唔係賠~~係過數......
明唔明??
一星新手會員 #51
我都覺得今次唔關GC事
係佢地見到d人插GC,佢地又諗住插埋一份- -
一星新手會員 #52
依d唔叫做亂幫人出頭~~~講左幾次了, 如果係安全系統上出左問題, gc肯定要負責啦
一星新手會員 #53
同埋麻煩晒樓主再解釋一次了, 含糊ge地方都搞清楚...
四星黃金會員 #54
原帖由 六月° 於 09-9-27 06:52 PM 發表

牙生
你有冇睇清楚樓主講咩?
依家警方未証實到佢係比人偷左點
佢只係問Gc 如果捉唔到人 會唔會點返比佢
我亦都講左
如果捉到人,,Gc 一定會做野,,
如果唔做就係間公司既問題 一定要嘈到底
另外亦可以同時要 ...

你咁講好似好岩丫可?
警方拉唔到人,但證明到樓主係受害者,而GC完全冇損失情況下都唔可以轉返D點數比樓主,咁GC收埋D賊贓做咩?
公司就係有問題啦~同一時間唔同IP都可以登入同一AC都唔係有問題~
如果你遊戲AC同一時間唔同IP都登入到~你會唔會覺得有問題丫?
都唔知比喻黎做咩~講返件事咪得囉~
有時同你呢D一知半解GA人講多兩句都覺得晒氣!
一星新手會員 #55
完全同意怒火仔ge講法, 同班知d唔知d既友仔就係度嘈, 真係唔止晒氣, 就黎斷氣:funk:
四星黃金會員 #56
原帖由 ◇Pan㊣﹏☆ 於 09-9-27 08:12 PM 發表

搞清楚先講啦你

第二點,
你又知無用過??
你係個賊人??

你又要串人,又要錯哂point,好 ...

我點會唔知丫~
係你地個個以為我唔知即face_l_18:

有冇用過樓主已經要求左GC停左果個AC使用該點數權利

我好似從頭到尾都冇話賊人冇偷WOO~你用咩眼去睇野GA?

乜你覺得我串親你/其他人咩?

如果係我深感抱歉face_l_18: face_l_18:
四星黃金會員 #57
原帖由 ◇Pan㊣﹏☆ 於 09-9-27 08:17 PM 發表
根本好簡單既問題

呢件事唔關GC事,
GC何來有責任要負??

唔好有事就懶GC,人懶你又懶,
唔通人犯法你又去犯??

你俾人偷點係你同個賊人既事,
要處理只有警方有權介入同處理
GC係有權俾番點你,但問題佢無 ...

如果你覺得唔同IP可以同一時間登入同一AC(GC AC/遊戲AC)唔係問題的話,咁真係冇問題囉
任何人都唔洗負責添!

如果GC安全系統做得好就唔會出現上面GA情況,咁就唔會被賊人有機可乘啦!
樓主報左警好耐啦~唔知你有冇睇到?

我幾時有賴GC?我係指出佢GA錯處!!
真係覺得你好攪笑!好似你咁講~大家回POST咁你又回!

係唔係GC造成個問題~我之前已經講左啦

法律?道理?咁我想問下而家GC鎖左過5000點,而賊人用唔到,樓主又用唔到,GC就賺左5000點數,
咁警方證明到樓主係苦主,樓主又有點卡證明點數係樓主買,GC第一,二日都話唔肯轉返點數比樓主(係轉返點數唔係賠!因為整件事GC冇任何損失,所以唔叫做賠),到第三日,GC先話要開會決定!
法律就係而家GC代管賊贓,如果佢唔轉返D點數比樓主就叫接收賊贓
道理就係GC係冇損失下都唔肯將點數轉返比樓主,簡單D講GC唔會物歸原主(咁呢D叫咩道理?)雖則GC而家話要等開會先

唔見左同被人盜取係兩回事!你咁鐘意叫人去打劫~你唔去奸淫face_l_18: face_l_18:

我都唔介意你去聊天板開POST~但請你了解清楚件事先囉~如果唔係被人笑話face_l_18: face_l_18:
一星新手會員 #58
原帖由 ◇Pan㊣﹏☆ 於 09-9-27 08:12 PM 發表

搞清楚先講啦你

第二點,
你又知無用過??
你係個賊人??

你又要串人,又要錯哂point,好 ...

第1: 樓主講過佢一路入點一路唔見點---引伸-->有人同佢同時LOGIN左佢AC
第2: 係GC自己同樓主講D點無用到,因為GC鎖左果個GAME AC

自己無睇清楚果個人係度話人無睇清楚~"~
三星高級會員 #59
1, gc佢個系統有bug.咁大間公司,唔同ip都比佢同時登入,本身個system就好有問題
2, 假如gc係鎖左偷野果個人既ac的話,我相信佢就如樓主所講,係有方法/能力去轉番d點比當時人
三星高級會員 #60
原帖由 怒火仔... 於 09-9-27 09:37 PM 發表

如果你覺得唔同IP可以同一時間登入同一AC(GC AC/遊戲AC)唔係問題的話,咁真係冇問題囉
任何人都唔洗負責添!

如果GC安全系統做得好就唔會出現上面GA情況,咁就唔會被賊人有機可乘啦!
樓主報左警好耐啦~唔知你有 ...

第一 login gc ac係需要ID同PW
比第2個人拎到自己GC AC既ID同PW
唔通又係GC既責任?
第二 而家成件事已經交哂比警察處理
果個賊仔既AC既點數已經係賊贓
同埋已經比GC凍結左
只要等警察處理完件事
樓主拎到證明果堆點數係佢
自然可以問GC拎返
成件事GC唯一問題只係態度惡劣
回到最頂傳統版

選擇頁數