夢之路娜

主題列表 登入
一星新手會員 #61
原帖由 icq2001a 於 09-9-27 10:24 PM 發表

第一 login gc ac係需要ID同PW
比第2個人拎到自己GC AC既ID同PW
唔通又係GC既責任?
第二 而家成件事已經交哂比警察處理
果個賊仔既AC既點數已經係賊贓
同埋已經比GC凍結左
只要等警察處理完件事
樓主拎到證 ...

ID同PW果方面,樓主已經話過自己無比過任何人
至於賊人係唔係"因為GC個網有漏洞而HACK到入去",有邊個確定倒??
當然,係唔係樓主中左木馬/病毒E方面就要問問樓主啦~

三星高級會員 #62
原帖由 tltl123 於 09-9-27 07:22 PM 發表

你條友仔所講ge野根本就有問題, 當然有一d人認同樓主啦, 冇話有用, 而且我又唔識樓主, 但依度係用黎討論架!!樓主只係想問下人有咩意見, 唔係要人幫佢!!!如果你連依點都搞唔清, 你仲有咩資格話人?!!!

你ge意思係如果安全系統上出左問題, 大把人會話gc, 但係咪個個都好似樓主咁post個問題上黎呀~~我諗個d人就係廢事post左個問題上黎, 會狂俾人串77za(就好似你咁) ; 亦有大把人冇上一排, 又點會留意自己ge點數一直減少緊? 而且會唔會個個賊都知道依個時候個安全系統有漏洞, 然後偷人點? 好心你就諗野諗入d啦~~

:smilie_:D5: "問下人有咩意見,,
嘩哈哈
答晒佢啦wor,,
樓主要做既 只有等警察幫佢搞
並唔係上網唱Gc做野手法
你連尼點都搞唔清楚,,你有咩資格去話人?

@@你一開始以經先入為主
死認定係Gc出漏洞 令到樓主比人偷點,,
你係個賊? 你又知個賊一定係用漏洞?
牙,,@@原來你知個賊知幾時有漏洞既,,
都係你諗野夠深野,,
代入埋個賊果邊諗野,,

如果你唔係又憑咩話係Gc出漏洞?

三星高級會員 #63
原帖由 怒火仔... 於 09-9-27 09:37 PM 發表

如果你覺得唔同IP可以同一時間登入同一AC(GC AC/遊戲AC)唔係問題的話,咁真係冇問題囉
任何人都唔洗負責添!

如果GC安全系統做得好就唔會出現上面GA情況,咁就唔會被賊人有機可乘啦!
樓主報左警好耐啦~唔知你有 ...

face_l_18: 未真係查清楚之前
唔好亂下定論,,
你係咪可以好肯定樓主真係比人偷點先
並唔係話 樓主開post就一定代表樓主係受害人,,
佢可以 收取現金/其他物品 而將點數過比人,
轉頭同Gc講 佢唔見左點 要求Gc回返
如果係咁既 情況又唔同左
到時佢就係得益者,,
以上只係假設,, 1日未查清楚1日都唔知
同埋我地唔係樓主佢本人
事實係點我地冇可能知 ,
同埋樓主話 佢一邊入點一邊唔見
樓主發覺邊入邊唔見 佢仲咁蠢入到5000點先知比人偷?
你會唔會先?
三星高級會員 #64
=.=你有冇攪錯.....我一早表明左我只係問gc~~我有警察證明會唔會回比我~~我只係想知道拎唔拎得番~~同埋~~我入點要打一堆序號先入到~~我入一張點卡既時間夠佢按幾個制拎晒5000點跟住走人
三星高級會員 #65
原帖由 六月° 於 09-9-27 11:04 PM 發表

唔好亂下定論,,
轉頭同Gc講 佢唔見左點 要求Gc ...

照你咁講~~ja是我無中生有屈gc ja~~
四星黃金會員 #66
原帖由 六月° 於 09-9-27 11:04 PM 發表

唔好亂下定論,,
轉頭同Gc講 佢唔見左點 要求Gc ...

face_l_18: face_l_18:
到而家你都好似未訓醒咁
樓主已經講左報左警啦!
好似你咁講~樓主咪自投羅網!
一星新手會員 #67
原帖由 六月° 於 09-9-27 10:55 PM 發表

嘩哈哈
答晒佢啦wor,,

死認定係Gc出漏洞 令到樓 ...

六月你係咪真係gc既人黎架??? 而且你係白痴???我幾時有話"肯定"係個安全系統有漏洞呀@@?只係話"如果"安全系統上有漏洞, gc就一定要負責!!!

你呀, 就連我個句"樓主只係想問下人有咩意見"你都要反駁, 我真係知用咩黎形容你, 討論區ge用意就係俾人討論下d事件, 樓主叫人俾意見有咩問題?而我回應又有咩問題??

你講d野越黎越9唔搭8, 仲要懷疑我係咪個賊:ro00:  用唔同ip登入同一個ac, 你覺得咁係好正常既事???你又知肯定唔關gc事?你又點知d賊係咪成日試個安全系統有冇漏洞呀??(根本冇人知, 亦冇人了解d賊)
一星新手會員 #68

嘩哈哈
答晒佢啦wor,,

就正如你所講咁, 如果樓主唔係受害者, 就唔會post個問題上黎啦, 仲要煩點回應番d膠人(六月")? 冇人會蠢到同人講, "喂!!!我係個賊呀, 黎拉我啦!!! 六月條友講野完全唔客觀的-_-但又要反駁我地, 真係希望佢膠少陣啦~~~
一星新手會員 #69
原帖由 怒火仔... 於 09-9-28 12:00 AM 發表

face_l_18: face_l_18:
到而家你都好似未訓醒咁
樓主已經講左報左警啦!
好似你咁講~樓主咪自投羅網!

就正如你所講咁, 如果樓主唔係受害者, 就唔會post個問題上黎啦, 仲要煩點回應番d膠人(六月")? 冇人會蠢到同人講, "喂!!!我係個賊呀, 黎拉我啦!!! 六月條友講野完全唔客觀的-_-但又要反駁我地, 真係希望佢膠少陣啦~~~
一星新手會員 #70
下面個篇先係我想post ge
四星黃金會員 #71

嘩哈哈
答晒佢啦wor,,

就憑同一時間可以唔同ip登入同一ac就已經係一個漏洞啦
如果你覺得呢一點唔係問題~咁希望你日後玩ga遊戲ac都可以被人同一時間登入啦
一星新手會員 #72
原帖由 怒火仔... 於 09-9-28 12:19 AM 發表

就憑同一時間可以唔同ip登入同一ac就已經係一個漏洞啦
如果你覺得呢一點唔係問題~咁希望你日後玩ga遊戲ac都可以被人同一時間登入啦

笑了:smilie_:D:
三星高級會員 #73
我玩咁耐GAME都係第一次見有代理官網有匯出帳號既功能=.=我玩其他代理既GAME都只係有匯入帳號...家下有匯出帳號~~GC開埋條路比人走=.=
三星高級會員 #74
我支持樓主啦 而家事實係你曾經買過點數 你已經係消費者
而警察都證明你係比人盜用 GC代理就好應該幫助受害人拎番你消費左既野
係果個AC轉番5000點過黎都係本身果5000點 GC無損失
如果證明到係GC既人自己做手腳去偷點數又無得拎番阿? 都傻既
人地係你公司消費 你就已經係有責任維護人地消費順利啦
唔係要消費者自己故好自己 加上係有人去偷 真係聽到都火
計番長遠 GC肯去幫受害人 消費者繼續玩對GC先係一大得益
唔好成日話唔關GC事 總之對遊戲有關既問題 GC都係有責任去幫助玩家解決
你淨係幫手開ser 唔幫玩家處理問題 咁呢D叫做代理?
唔該唔明既人用下腦諗下 玩家有事 有證據證明消費者係受害人
GC就有責任去幫助受害玩家取番佢應得既野
咁樣先有人支持你地GC丫嘛 咩都話唔關事
洗乜叫做代理:fire:

三星高級會員 #75
謝謝支持^^
三星高級會員 #76
:smilie_:D5: 柒少陣啦 上面2條柒頭
樓主話報左警左
係咪真係報左你知唔知先
佢乜都冇擺上來 靜係開個post話比人偷點
我冇你地咁白痴lor
人講乜你就信乜,,
我冇話樓主係老屈Gc 但我地並唔係樓主本人
我地有好多野都係唔知
並唔係似你2條柒頭咁 人地就信
用返個腦出來諗野好冇牙
四星黃金會員 #77
好多疑問:
1:點解會俾人拎到a/c
2:點解要1次入甘多點先轉?
3:點解龜仔會查5到~登入實會留ip
亦有好多答案:
1:你5俾你自己入錯a/c 之後發覺入錯左?(幫你封左個a/c 就要賠返d點你?)
2:你話一路入點 一路減緊?果陣你仲發現5到?
3:既然都報左警 點解5等差佬去查 要日日打去gc?
其實依d係樓主自己o既問題~責任5係gc度

ps:不過都係做法問題~好o既 俾返俾你 5好o既 佢根本就冇責任 點解要回俾你:cheers:
     我相信多數-精明-o既公司o既做法都係:5會俾返你lo:face_l_12:
     節哀順變 順便當買個教訓:cheers:
五星白金會員 #78
咁警方都話左要gc回返o的點俾樓主落,
唧係警方都覺得gc有責任喇
樓主應該係唔明點解頭一兩日打去gc到
o的人話捉唔捉到個賊都唔會回唧

認同tauruslaw話
唔係要消費者自己故好自己
唔好成日話唔關GC事 總之對遊戲有關既問題 GC都係有責任去幫助玩家解決

亦都支持樓主 六月講野好似太偏激 冷靜o的 都係討論下唧
如果可以唔同ip同一時間登入gc既話 gc就應該係呢方面作出修改
所以樓主咁樣提出其實係幫左其他玩家  樓主已經係受害者了
希望唔會有下個 都希望gc下次再遇到同樣受害既玩家會有個更加好既解決方法
一星新手會員 #79
原帖由 后天方向 於 09-9-28 01:22 PM 發表
好多疑問:
1:點解會俾人拎到a/c
2:點解要1次入甘多點先轉?
3:點解龜仔會查5到~登入實會留ip
亦有好多答案:
1:你5俾你自己入錯a/c 之後發覺入錯左?(幫你封左個a/c 就要賠返d點你?)
2:你話一路入點 一路減緊?果陣 ...

"不過都係做法問題~好o既 俾返俾你 5好o既 佢根本就冇責任 點解要回俾你"
我一開始都係咁講, (個時我未諗到可能安全系統有問題) 但如果真係安全系統上出問題, 咁gc仲有冇責任先!!!你黎答我@@

同埋唔係話點解會俾人拎到ac......而係賊人可能趁住安全系統上出現ge漏洞, 入到樓主ac...
一星新手會員 #80
原帖由 吉祥娃娃 於 09-9-28 05:41 PM 發表
咁警方都話左要gc回返o的點俾樓主落,
唧係警方都覺得gc有責任喇
樓主應該係唔明點解頭一兩日打去gc到
o的人話捉唔捉到個賊都唔會回唧

認同tauruslaw話
...

完全認同..,冇野講了- -
回到最頂傳統版

選擇頁數