夢之路娜

主題列表 登入
三星高級會員 #81
我點解入咁多點都要解釋??我有冇報警用咩可以證明??我只係覺得我晒咁時間post d問題出黎~仲要比人話我屈gc~~:fire: :fire: :fire:
我咁多時間屈gc不如去打機睇電視~~可惡~~:fire: :fire: :fire:
三星高級會員 #82
唔通我要post埋報案號碼黎比你地去打電話問警察??
唔通我要post我既點數記錄出黎比你地睇我入左幾多點??
覺得我係到屈gc既就唔好回我啦唔該~~
我只係講事實比大家知~~比你地睇清楚gc客服班人係咁做野~~
原來我打咁多字日日回覆都係多9魚:fire: :fire:
一星新手會員 #83
唉~真係同情樓主, 好心post個問題出黎, 想人地清楚gc係點做野同咩態度, 但咁都要狂俾人屈同插@@如果個班友仲要繼續反駁ge話就真係太唔似人了
八星無敵會員 #84
怒火仔你算啦,
你又唔明人up又要插,
你條濕9費時回你啦

好簡單同樓主講番正題,

總之GC無責任回點俾你,

個責任係你同賊身上,

唯一可以幫手只有警察,

你真係要番d點只能由警方方面入手訴訟

三星高級會員 #85
原帖由 ◇Pan㊣﹏☆ 於 09-9-29 05:39 PM 發表
怒火仔你算啦,
你又唔明人up又要插,
你條濕9費時回你啦

好簡單同樓主講番正題,

個責任係你同賊身上,

唯一可以幫手只有警察,

我講左頭1,2日問gc如果有警察證明咁會唔會回比我~~但係佢都話唔回~~咁係唔係冇問題??
我真係回到唔想再回覆,好晒氣.......
四星黃金會員 #86
原帖由 ◇Pan㊣﹏☆ 於 09-9-29 05:39 PM 發表
怒火仔你算啦,
你又唔明人up又要插,
你條濕9費時回你啦

好簡單同樓主講番正題,

個責任係你同賊身上,

唯一可以幫手只有警察,

你真係低B到冇人有!
我係樓主個親弟弟!
我幫佢去2000FUN買點,睇住佢入點!
我會唔知成件事係點!
你真係同一隻豬冇咩分別!
都唔知濕9果個係邊個face_l_18:
警方都講左好難拉到人啦!
同你呢種人解釋得多真係好晒氣!

不如你發表下GC公司可以比玩家同一時間唔同IP登入到同一個GC AC的想法啦!
呢到冇幾多個人會正面去回答呢個問題囉!
八星無敵會員 #87
原帖由 YUET悅 於 09-9-29 07:58 PM 發表

我講左頭1,2日問gc如果有警察證明咁會唔會回比我~~但係佢都話唔回~~咁係唔係冇問題??
我真係回到唔想再回覆,好晒氣.......

事後要等警察做野先知結果,

有警察幫手,佢無乜可能唔俾,
如果真係唔俾就告得

但一定要依足途徑一步一步去索償

如果你去問gm或客服,
佢地地位唔高,無乜話事權,
答d野唔準確

既然你報左警,唯有等下@_@

你放心都得,報左警真係查,
到時警察真係上門搵條友@o@(我身邊有人經歷,所以100%肯定)
一星新手會員 #88
WA~樓主係咪搞左成個禮拜仲未解決個問題@@
八星無敵會員 #89
原帖由 tltl123 於 09-9-30 03:18 PM 發表
WA~樓主係咪搞左成個禮拜仲未解決個問題@@

警察差野要時間,
因為好多人騙案去報警=.=
二星初級會員 #90
我覺得好有問題- -(一係就樓主吹水)

點數可以除便由人地gc既ac匯去自己個ac- -?

仲有佢個比如好on(x)-.-!"本人覺得應該是gag來的=]

我覺得係好似你入左錢入銀行係你信得過先會用果間銀行 但毛毛有第2個人將d$轉左落自己戶口 你問下銀行會唔會賠錢=]  又或姐唸下銀行會唔會出現呢d錯誤-]   一間遊戲公司咁易俾人偷點 就好似一間好易俾人偷$既銀行一樣^___^!"仲點會有信譽?.?
一星新手會員 #91
原帖由 CrAzY_Yip312 於 09-9-30 05:11 PM 發表
我覺得好有問題- -(一係就樓主吹水)

點數可以除便由人地gc既ac匯去自己個ac- -?

仲有佢個比如好on(x)-.-!"本人覺得應該是gag來的=]

我覺得係好似你入左錢入銀行係你信得過先會用果間銀行 但毛毛有第2個人將 ...

你未了解清楚就唔好亂咁講=.=
連GC有匯入匯出AC功能都唔知??
連世界上有黑客E樣野都唔知??
無知既小朋友=,=..
四星黃金會員 #92
個個講都話邊個錯邊個錯 其實件事好簡單 一間公司比人入侵到 令客戶受到損失 Gc當然有責任負責 但處理手法點樣唔比意見

另外 你地所講既例子唔符合呢單事件 題才唔同 手法亦都唔同 嘈落去口同鼻講

主要 樓主分享出黎 係希望大家留言自己帳號有無發生類似事件 唔係令大家發生罵戰

事件而家交由警方處理 你地再作什麼假設性討論只會 口戰筆戰..相信討論區的人都不想發生

另外 每個人有自己諗法處理態度 唔一定要得到大家認同先叫岩 咩係岩咩係錯 大家都識分

希望大家唔好再罵戰0.0
四星黃金會員 #93
原帖由 六月° 於 09-9-28 10:50 AM 發表
:smilie_:D5: 柒少陣啦 上面2條柒頭
樓主話報左警左
係咪真係報左你知唔知先
佢乜都冇擺上來 靜係開個post話比人偷點
我冇你地咁白痴lor
人講乜你就信乜,,
我冇話樓主係老屈Gc 但我地並唔係樓主本人
我地有好 ...

人地發享出黎 信唔信 係你自己問題 你唔信既 就不如少d發言啦 發言就係到嘈 同埋人地係分享感受 同埋 提醒玩家 至於係咪真係有呢件事 就各人有各人睇法啦
八星無敵會員 #94
原帖由 對不起我愛誰 於 09-10-1 03:29 AM 發表

人地發享出黎 信唔信 係你自己問題 你唔信既 就不如少d發言啦 發言就係到嘈 同埋人地係分享感受 同埋 提醒玩家 至於係咪真係有呢件事 就各人有各人睇法啦

你有矛盾,

你最尾話各人有各人睇法,
但你第一句就指出唔信樓主就少發言,

無錯嘈係唔岩,
但亦係發表意見一種方式,

如果你咁樣矛盾法,
證明你只係罵戰其中一份子,
因為你並不中立
四星黃金會員 #95
原帖由 ◇Pan㊣﹏☆ 於 09-10-1 09:20 AM 發表

你有矛盾,

你最尾話各人有各人睇法,
但你第一句就指出唔信樓主就少發言,

無錯嘈係唔岩,
但亦係發表意見一種方式,

如果你咁樣矛盾法,
證明你只係罵戰其中一份子,
因為你並不中立

我所指出是 第一點 你不相信 你可以減少發言 因為你不相信後還提出假設性問題會令各會員引起罵戰
第二點 各人各睇法 是只 這件事情每個人睇既層次唔同 大家是有眼看見的 並不需要多次強調事件 並不是因為矛盾 0.0
但係發表意見並不需要攻擊別人0.0 如果要發表 請也有禮貌點 並理性發表 並不是盲目地糾正自己的論點是否正確 希望大家明白吧

眼前你們的回應 請理性分折是否真的單單發表意見吧0.0
一星新手會員 #96
gc 唉,算吧啦
二轉會員 #97
你叫gc去死la=.=
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數