《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
二星初級會員 #1
哈哈哈哈 , 如題 :)

死撐王話一直係墨炫喎, 我又真係孤陋寡聞 , 有無人知佢咩名,咩幫,咩同盟依家 :)

p.s. 我2個幾月無見過銀兒呀,卓天呀,凌逍遙同蜘蛛kit呢幾個人囉 , 尋人!!!
四星黃金會員 #2
佢化左名叫CooKEr:em012:
二星初級會員 #3
伊穌,乜你自己唔識收風架咩?
90,卓天,gg轉哂生啦,3轉,快d追殺呢3條友~~
名單如下:
cooker電飯煲
灣仔cooker
cooker膠man

ps:請盡快緝殺,希望你夠做 thx~face_l_18: (伊穌我笑鳩你)
五星白金會員 #4
原帖由 弒屮命 於 09-9-30 09:40 AM 發表
伊穌,乜你自己唔識收風架咩?
90,卓天,gg轉哂生啦,3轉,快d追殺呢3條友~~
名單如下:
cooker電飯煲
灣仔cooker
cooker膠man

ps:請盡快緝殺,希望你夠做 thx~face_l_18: (伊穌我笑鳩你)

你....你..你 出賣我>.<
一星新手會員 #5
原帖由 笨鹿 於 09-9-30 05:20 AM 發表

死撐王話一直係墨炫喎, 我又真係孤陋寡聞 , 有無人知佢咩名,咩幫,咩同盟依家 :)

p.s. 我2個幾月無見過銀兒呀,卓天呀,凌逍遙同蜘蛛kit呢幾個人囉 , 尋人!!!

拜托,  見到伊穌話聲我知  好似龜縮轉生升lv:smilie_/(: 掛死人/.\
二星初級會員 #6
得你4個咋不死?

搵多d人黎回丫嘛 :)

龜縮垃圾維園阿伯      你~去~左~邊~丫~~~~~~

尋人 : 凌逍遙

別名:  90 , 狗仔凌 , 2036天下第一死撐王

特徵: 貌似喜劇之王入面既"甜筒輝" (由無言提供)

曾經擁有幫會同盟: 逆天(已解2次) , 梵天盟(因返工返學收皮)<--霸盟打散 , 不死怨念(自我消失)<--煉鐵打散

專長/優點: 死撐 , 自戀自大 , 無輸過尚在人間, 問佢東佢西遊你 , 出賣朋友 , 中文小平差人地用?就以為你問佢野
                     彈紅人 , 龜縮  , 用sos走佬 , 總之殺到敵人咩手段都用(包括同霸月玩家講死老母求人幫手)

昔日伴侶 : 敏晴 (已經嫁左台灣佬) 銀兒 (比煉獄sm完唔知散左未)

昔日親人: 老豆(應該未死掛) 老母 (死左應該,唔知轉左生未,可能都係未死尚在人間,個仔都未輸過,老母可能仲勁)

p.s. 如發現上述龜王,請告知一下,薄酬 (乖喇,唔好咁不孝,番出黎見人喇,你老母輪迴轉左生未? ) :smile_30.gif:
二星初級會員 #7
原帖由 笨鹿 於 09-10-1 12:38 AM 發表
得你4個咋不死?

曾經 ...

冇on一排2000fun 伊先生口技功夫又更上一層了 ~

打機打到咁 你真係好開心嗎? 係的話 你令我好失望呢

千盟敗戰一役 你都唔會有咁既情況 說一不二

係90令你變成咁 定 係你本身係一個無口德既人呢?

冷靜d吧 ... 打機為開心 定 為做大戲比全ser / 2000fun既人睇? 你應該比我清楚吧!!

原帖由 笨鹿 於 09-9-30 05:20 AM 發表

你有聽過..眾裹尋他 <--呢句成語呢

卓天化左名 而且好多時都係你身邊出現 只不過係你唔認得我罷了

老實講.. 卓天已經可以出黎同你地聚舊. . .

但見到你地想搵我地幾個 偏偏我地又係你地身邊你地又唔知

我又覺得幾得意 ... 所以先冇出黎者 ^^" (次要原因)

都係個句 我一定會參戰的 唔會要你地等到2036年既 ...

或者..你可以學下o00乂絕望乂00o咁 ..

為盟而戰.. 就算敵人之前係幫過自己的朋友 都夠薑係頻承認唔好意思落手!!

你之前唔係用咁既態度對陣的嗎???

S.P. 麻煩伊穌先生幫我同小了先生講聲 我呢個小小小小小小小既"茄呢啡"
          冇咁大既影響力 可以叫人去火洞搵佢的 Q.Q 當我搞清楚某事情後 我一定會出現的.
二星初級會員 #8
to:卓天

並非因為針對你卓天而講 , 只不過係90開過你acc,

故此先會有提及卓天 , 對你我都仲係說一不二 ,

對其他人本人自有其他應對方法 , 某d人死性大家有目共睹 ,

打就打 , 唔打就唔打 , 最憎人用拿渣手段 , 又sos又遁走又剩
(不死有風骨既都大有人在---亂碼奏,炎火刃呢2個打到尾都無sos,好得很)

羸就羸 , 輸就輸 , 勇於認輸比起死撐更受人尊重 , 對否?_______?
(我有無口德,取決於人地係唔係講人話,人地講野9尖孖6,我駛同佢客氣咩)

二星初級會員 #9
得你4個咋不死?

曾經 ...

我把口都出左名臭 估唔到有人仲可以臭過我:em012:
二轉會員 #10
得你4個咋不死?

曾經 ...

把口咁臭食左屎黎?
一星新手會員 #11
原帖由 逆夜戀 於 09-10-1 09:07 AM 發表

我把口都出左名臭 估唔到有人仲可以臭過我:em012:

煉獄口臭好出奇嗎?? 鳩才bb:smilie_O_o:
二星初級會員 #12
原帖由 笨鹿 於 09-10-1 07:20 AM 發表

對其他人本人自有其他應對方法 , 某d人死性大家有目共睹 ,

打就打 , 唔打就唔打 , 最憎人用拿 ...

打交係食腦既,係你個傻仔自己單純,覺得打紅人唔可以sos/遁甲,
仲有唔係個個都識遁甲走,人地點打我唔會理,總之一句:我點打就唔需要旁人指指點點,我打得殘你d紅人就得!
唔好唔記得,想當年,紫鈴瓏玩sos玩得仲厲害bor(講緊既係我地一紅就走)
我都係學你地個紫鈴瓏咋....你地果陣sos我地都唔係點屌9你地bor0.0
重點:伊穌你隻正身快d出黎喇bor..唔好龜縮face_l_18:
ps:你講到咁想不死出番黎,而家你地連開紅都淆底既...你唔係諗住叫不死d人出黎陪你罰企下話?:smilie_O_o:
一星新手會員 #13
原帖由 弒屮命 於 09-10-1 10:41 AM 發表

打交係食腦既,係你個傻仔自己單純,覺得打紅人唔可以sos/遁甲,
仲有唔係個個都識遁甲走,人地點打我唔會理,總之一句:我點打就唔需要旁人指指點點,我打得殘你d紅人就得!
唔好唔記得,想當年,紫鈴瓏玩sos玩得仲厲害bo ...

暴乳哥0.0  乜你唔知有d野只係煉獄先用得ge咩:cry:
五星白金會員 #14
我地幾時打 幾時出 點解要同人交代o.o

點解日日係到問架 個腦真係唔洗諗第二啲事 剩係掛住不死就得a_a?

我唯一可以理解就係你搵唔到我地 你好大壓力 正在抓狂o.o

若要人似我 除非兩個我 醒下啦 小朋友....睇小啲電影啦..囧

今朝我親歸故土 他朝君体也相同...不過你把口咁勁 吹到你係阿當 生存到而加都可以既

把口你架嘛..我阻唔到你架:smilie_:)3:

煉獄原本係寒紫龍做盟主 點解會換左人既 佢解過 係咪即係輸過?

孔明空城計 一定又係狗招啦~但想講點樣斷定係狗招

擊退敵人就係高招 兵不厭詐 你未聽過嘛?

你真係墨水有限 只有激將法?
原帖由 Zoo卓天ooZ 於 09-10-1 02:49 AM 發表

冇on一排2000fun 伊先生口技功夫又更上一層了 ~

打機打到咁 你真係好開心嗎? 係的話 你令我好失望呢

千盟敗戰一役 你都唔會有咁既情況 說一不二

係90令你變成咁 定 係你本身係一個無口德既人呢?

冷 ...

老闆 冇需要理佢  自我中心既人自己諗既野乜都係岩

玩過你ac 佢話係 就一定岩=.="一笑置之

二星初級會員 #15
原帖由 神一樂心 於 09-10-1 12:50 PM 發表
我地幾時打 幾時出 點解要同人交代o.o

點解日日係到問架 個腦真係唔洗諗第二啲事 剩係掛住不死就得a_a?

我唯一可以理解就係你搵唔到我地 你好大壓力 正在抓狂o.o

若要人似我 除非兩個我 醒下啦 小朋友 ...

算吧啦,條友開POST就係比人串=.="
佢又搵唔到我地D人係邊....激到要出C,黎埋2000FUN出POST都搵唔到我地D人既下落~~幾有趣@@face_l_18:
PS:我地D人幾時出,唔需要向任何人交代,唔好再成日問不死D人幾時出,你地煉獄夠彊開紅先講野,多謝合作!!~~
一星新手會員 #16
原帖由 弒屮命 於 09-10-1 03:20 PM 發表

算吧啦,條友開POST就係比人串=.="
佢又搵唔到我地D人係邊....激到要出C,黎埋2000FUN出POST都搵唔到我地D人既下落~~幾有趣@@face_l_18:
PS:我地D人幾時出,唔需要向任何人交代,唔好再成日問不死D人幾時出,你地煉 ...

煉獄會咁講: 你地又唔紅:smilie_:)3: ?
二星初級會員 #17
原帖由 Fai_! 於 09-10-1 04:14 PM 發表

煉獄會咁講: 你地又唔紅:smilie_:)3: ?

琴晚乂夜火乂仲型,出C叫戰,叫我地D人去黃河,
點知出到黃河...乂夜火乂:快D紅啦 仲唔紅我?
厲害厲害...真厲害...出C叫戰,叫我地黎罰企...企完仲要叫我地紅~.~
二星初級會員 #18
e 縮:smile_13.gif:  一向 都 傻仔來  打交 用 正身 ??face_l_18:  咁淆  冇記錯 你話 轉身 = 冇護魂 e+ 煉﹝肉】 好多人都轉左身wo  你個 有米盟主 都轉左 :smilie_/): 唔通他都冇護魂 ?? face_l_18:  仲有  要改名 升l 用分打交:ro07:  - - ?? 定 係 你 冇護魂 ^^ :smile_38.gif:
一星新手會員 #19
原帖由 弒屮命 於 09-10-1 08:14 PM 發表

琴晚乂夜火乂仲型,出C叫戰,叫我地D人去黃河,
點知出到黃河...乂夜火乂:快D紅啦 仲唔紅我?
厲害厲害...真厲害...出C叫戰,叫我地黎罰企...企完仲要叫我地紅~.~

煉獄不嬲都係咁:em012:   唔出奇ar:smilie_:D3:  夜火學咩人抽上86  抽上去比人地秒   再抽番你d垃圾經升lvface_l_18:  thank you 你先:smilie_8):

二星初級會員 #20
原帖由 笨鹿 於 09-10-1 07:20 AM 發表

打就打 , 唔打就唔打 , 最憎人用拿 ...

做咩甘讚呀呀:smile_13.gif:  ?cooker哥
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數