《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
二星初級會員 #21
WOW....唔撐喇咩龜縮90?

撐比我睇下潻丫嘛,柒頭 :)

肯認龜縮未番出黎喇咩?___________?

你幾時番出黎跟本唔係重點,你又唔打得既 , 打得既係天賜d人咋嗎 ,

因為你唔認龜縮丫嗎 , 咪日日問你幾時死番出黎囉 ,

你死左老母係事實 , 我又真係想睇下你點撐? 撐喇 , 仲唔撐? 係事實你都撐下架波

龜縮2036天下第一死撐阿伯 <--------呢個名號你實至名歸喇 :)

p.s. 你老母已經輪迴左入左畜生道 , 阿彌陀佛 :)
三星高級會員 #22
原帖由 笨鹿 於 09-10-1 10:55 PM 發表

你幾時番出黎跟本唔係重點,你又唔打得既 , 打得既係天賜d人咋嗎 ,

因為你唔認龜縮丫嗎 , 咪日日問你幾時死番出黎 ...

吊...你把口都好臭下...人地死老母關你 蛋治 咩?
你係咁講人老母..你小心自己你娘親啦..驚d報應係佢身上咋...
即使人地 個品格幾衰都好...你搬個死左ge人上黎講..威d?型d?
你自己根本係有小小變態ga!你知嗎?
地球上有你呢d人真係浪費緊d氧氣呀..你不如自殺啦..
我係路過都睇吾過眼你講d野..反醒下啦!

如果覺得我講錯..就入game殺我啦...你想pm我問我扲名定係 post出黎呀??
一星新手會員 #23

你講還講   把口賤到笑人死老母   你知唔知羞?
五星白金會員 #24

撐乜o.o?我一直係到 你搵我唔到等於我縮?

我冇呢埋過 何來出返黎?

我都冇諗住打 認真打 會唔收金餅 80lv 用57甲 58戒嘛o.o?

你咪繼續覺得自己口才好得囉  勁唔勁再一次講你知 你冇資格去評論

你講乜都冇用 難度你講下就係嘛?加油 俾啲新意啦~繼續努力

P.S:縮既係你 唔係我 ok?真係佩服你可以無視自己做緊你自己話人個樣野~哈,陶醉網上世界吧 網絡加論壇英雄:cheers:

二星初級會員 #25
無視無視再加無視~~

對人我就會講下人話既 , 對你90呢d死撐龜 ,有必要?

你覺得我講你死老母好唔岩咩? 唔係事實? 唔夠憐憫之心?:smilie_:P2:

咁你又咁不孝週圍同霸月d人講你自己死老母既? 求人幫手抬埋先賢出黎囉你

死撐死撐加死撐 , 邊個路過見我講90個不孝子死老母既 , 義憤填膺既朋友

歡迎上黎墨炫server搵我黎紅 , 本人acc : 伊蘇

p.s. 唔中意死老母既 , 咁叫佢唔好死囉 , 電視廣告都有架 : 可唔可以唔死丫 face_l_18:
二星初級會員 #26
原帖由 lamhsu123 於 09-10-1 11:51 PM 發表

吊...你把口都好臭下...人地死老母關你 蛋治 咩?
你係咁講人老母..你小心自己你娘親啦..驚d報應係佢身上咋...
即使人地 個品格幾衰都好...你搬個死左ge人上黎講..威d?型d?
你自己根本係有小小變態ga!你知嗎?  ...

你post出黎,我唔識pm人既 , 你如果路過又有憐憫之心 , 我會係墨炫搵你 :)
一星新手會員 #27
原帖由 笨鹿 於 09-10-2 02:40 AM 發表
無視無視再加無視~~

你覺得我講你死老母好唔岩咩? 唔係事實? 唔夠憐憫之心?:smilie_:P2:

咁你又咁不孝週圍同霸月d人講你自己死老母既? 求人幫手抬埋先賢 ...

灣仔電飯煲...  講到冇野講要裸人地老母黎講嗎?? 你日日開住個40幾級的伊蘇行黎行去 訓地最快果個 好威嗎??    定係你正身冇護魂:em015:    不過你放心,, 我係唔會笑你ge:smilie_:)3:
三星高級會員 #28
你係缺德..人地吾知真係以為個神一樂心 殺左你媽媽..
我game名 叫 靳雲  你要搵我嗎?
五星白金會員 #29
原帖由 笨鹿 於 09-10-2 02:40 AM 發表
無視無視再加無視~~

咁你又咁不孝週圍同霸月d人講你自己死老母既? 求人幫手抬埋先賢 ...

你講野只會加鹽加醋嘛?

蜘蛛一向同佢地識 一早係遇左打你地  我同佢過去傾計 講開你地班人

講你地打機冇品 用好似而加你講緊既說話黎侮辱人地家人,而絕對唔係講我自己死左老母,ok?

P.S 路過墨炫既朋友 唔需要同佢講自己ID 因為佢而加自己都呢埋一邊 只會搵人搞你 冇需要理會佢的
二星初級會員 #30
伊蘇你仲十年如一日
仲係沉迷在遊戲世界來減壓
我相信現實世界中你係一個極度自卑既人
我係2036, 講得唔岩聽請見諒
二轉會員 #31
樓主好撚kai....不得不甘講..
你打機還打機...講死人 做咩...好型.? (一點都唔覺.仲覺得你好撚on 9)
小心你老母 都係 甘咋..傻仔..
未見過d人打機打到甘-__-"!!!
唯一既解釋就係  現實 俾人恰得太勁@@
唯有係game度 發洩:smile_30.gif:
90 我撐你 !!!  me is 華仔..
五星白金會員 #32
原帖由 大米 於 09-10-2 02:20 PM 發表
樓主好撚kai....不得不甘講..
你打機還打機...講死人 做咩...好型.? (一點都唔覺.仲覺得你好撚on 9)
小心你老母 都係 甘咋..傻仔..
未見過d人打機打到甘-__-"!!!
唯一既解釋就係  現實 俾人恰得太勁@@
唯有係ga ...

佢係GAME都唔見得係恰到人 :smile_30.gif:

華仔 咁好上黎睇 好耐冇見:cheers:
二星初級會員 #33
誠招電飯bo 隻dup 1on1
五星白金會員 #34
原帖由 夜舞o0 於 09-10-3 11:52 AM 發表

灣仔出品的嘛?:smile_30.gif:
二星初級會員 #35
原帖由 夜舞o0 於 09-10-3 11:52 AM 發表

灣仔電飯煲好豆腐架...打幾打就要番原廠維修架喇face_l_18:
一星新手會員 #36
原帖由 弒屮命 於 09-10-3 08:01 PM 發表

灣仔電飯煲好豆腐架...打幾打就要番原廠維修架喇face_l_18:

由於.....壞得太嚴重  不能修理了      要go rubbish bin:cheers:
禁止訪問 #37
無喇 , 得咁多人撐死老母90咋咩?

義憤填膺既就係得咁多? 放1個垃圾名上黎? 可笑 可悲 可憐 !!!

華仔? 你係劉德華定係洗米華姐? 定係大中華? 哈:)

講左咁耐90仲要係到死撐既 , 對下題喇唔該你  ,面對現實plz

你叫咩名,咩幫,咩同盟呀依家係墨炫? 西遊我? 博人同情你係到?

中秋節 , 祝大家中秋一家團聚開開心心食下飯,

平時多d盡下孝道 , 遲左就無機會架喇 , 知冇? :smile_30.gif:

p.s 一唔係你死埋去,落去陪你老母盡孝道喇 , 一家團聚 , 死撐王 :)
一星新手會員 #38
原帖由 伊蘇 於 09-10-4 12:43 AM 發表
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

傻hi 電飯煲一開ac比版主禁言:smile_38.gif:
二星初級會員 #39
90: 由頭到尾 60人回歸係我地作?
  http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... 59&extra=page%3  D1
     ↑                            ↑                  自己dele空白  睇睇4樓果位先生講咩
          我諗唔會話 2000fun 會改圖掛 柒點 柒!
      個網開唔到?唔緊要 墨香幫會頻道   有個貼 第一頁4樓先有

五星白金會員 #40
原帖由 緣定四生 於 09-10-4 04:16 PM 發表
90: 由頭到尾 60人回歸係我地作?
  http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... 59&extra=page%3  D1
     ↑                            ↑                  自己dele空白  睇睇4樓果位先生講咩
     ...

你真係唔留心聽書

你個新發現俾人否決左N年啦啵

都冇人提呢個人了,唔好遲鈍當醒目 ok?

請你講出該明人仕 屬於不死乜野幫會 GAME ID,人講你就當係~唔係養寵物先要停一停 諗一諗架

咁辛苦搵條link黎 想賺香腸嘛o.o?
回到最頂傳統版

選擇頁數