《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
一星新手會員 #41
原帖由 緣定四生 於 09-10-4 04:16 PM 發表
90: 由頭到尾 60人回歸係我地作?
  http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3651159&extra=page%3  D1
     ↑                            ↑                  自己dele空白  睇睇4樓果位先生講咩
     ...

其實你不如 " 有能力 " 叫果條友出黎澄清下好過啦
好似無乜不死朋友撐佢喎 ...

另外

EQ所謂高果位 " 伊穌 " , 係咪一定要提起人地凌逍遙 " 媽媽過世 " 呢單野呢 ?
你唔好又講 EQ高 唔等於 可以包庇

講呢D說話 , 人講的嗎 ?
煉獄盟打架 , 邊有一個好似你打到咁 ...
檢討下啦 ! 積下口德 !

你少講兩句 , 相信都皆大歡喜唔少
一星新手會員 #42
原帖由 緣定四生 於 09-10-4 04:16 PM 發表
90: 由頭到尾 60人回歸係我地作?
  http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... 59&extra=page%3  D1
     ↑                            ↑                  自己dele空白  睇睇4樓果位先生講咩
     ...

煉獄盟11月將會有6百人!!
真係會有 -3-?:smile_13.gif:
求其有條3唔識7既人講不死有60人  就真係有?  天真:face_l_07:
二星初級會員 #43
伊蘇個電飯煲漏電...
二星初級會員 #44
我地冇你地咁強. 自己開號話自己係狗 哈哈~
一星新手會員 #45
緣定四生所連結的帖 , 該位人兄 〝JaY〞, 如無意外 , 墨湘名稱應是 EndlessStory
所屬幫派系 "結世情緣"(前身應是與世無爭 , 有錯請指點)

PS:因為很久沒玩 , 所以唔肯定果陣時8月份與世係咪已經入左煉獄

不過 , 該位人仕應該已放帳號 , 所以識得佢既不死朋友 , 倒要問問佢 , 憑咩講9月出60條友
放帳POST:
http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=166601

四星黃金會員 #46
原帖由 *趴地仔* 於 09-10-6 03:44 PM 發表
緣定四生所連結的帖 , 該位人兄 〝JaY〞, 如無意外 , 墨湘名稱應是 EndlessStory
所屬幫派系 "結世情緣"(前身應是與世無爭 , 有錯請指點)

PS:因為很久沒玩 , 所以唔肯定果陣時8月份與世係咪已經入左煉獄

...

強幹
二星初級會員 #47
原帖由 *趴地仔* 於 09-10-6 03:44 PM 發表

...

墨湘最強探員:ro07:
五星白金會員 #48
原帖由 緣定四生 於 09-10-6 12:42 PM 發表
我地冇你地咁強. 自己開號話自己係狗 哈哈~

本來應該冇人記得講有60人出黎條友叫乜名

但你真係有心 威到搵條link俾人

踢爆自己友抹黑人地  原來你都真係有啲正義感 哈:smile_30.gif:

P.S:各位一直有留意既人 應該知道邊面先係不擇手段
二星初級會員 #49
原帖由 神一樂心 於 09-10-8 01:52 PM 發表

踢爆自己友抹黑人地  原來你都真係有啲正義感 哈:smile_30.gif:

可能緣定四生良心發現@@  睇唔過眼...篤左自己友出黎face_l_18:
二星初級會員 #50
影曈先生 你隻6x上的角上 好似比我40級 1 on 1 kill左tim. 仲有 隻角色 好明顯佢之前係星盟 明日晴隻雞婆做左咩 你地自己知啦~_~
三星高級會員 #51
原帖由 神一樂心 於 09-10-8 01:52 PM 發表

人地邊似你咁
關自己事GE都唔理唔搵
係唔想搵定點!?你先係主角比人屈都唔用個心去搵下?
(反而去靠把口搵藉口,你先係唔方唔不擇手段)
我真係留意好耐,你最叻就係搵藉口同埋一樣野
(就係掩飾得十分之好,令到人地留意都留意唔到!!!!!! 識你GE人就知,講真)
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數