夢之路娜

主題列表 登入
二星初級會員 #21
差佬 都打咁多低能符號 不可信
睇佢打字就知小朋友
三星高級會員 #22
原帖由 sonfan 於 09-10-4 07:32 AM 發表

我覺得十惡不赦講得岩喎
你同佢既問題 應該自己私下o係game解決
唔應該下下都將自己既問題搬上等大家評理
你亦唔須要尋求人地既認同丫

你係當時人緊係覺得唔無聊
咁如果個個都好似你咁
呢度咪變左訴苦區 ...

哩個論壇設定主題可以有幾個論點
分別係:疑難,分享,消息,閒聊等等
本POST都註明左係閒聊
我吾需要其他人認同
只係想話比大家知有哩種人存在
今次佢濫用職權響我身上,下次可能用響你身上哩
到時絕對吾會只係我個人既問題
三星高級會員 #23
得罪都要講,

跟本好多香港警察係有牌爛仔:smilie_/(: :smilie_/(:

冇成績! 碰運氣! 入到職! "握"飯食- -

強姦打交咩都夠膽死, 行為一d都唔檢點, 浪費納銳人d錢, 養e班爛仔.

細細粒巡警仔, 英文都唔識多隻係到扮玉皇大帝..
(我唔係話緊邊個嫁face_l_18: face_l_18: )
一星新手會員 #24
跟本好多香港警察係有牌爛仔  

強姦打交咩都夠膽死, 行為一d都唔檢點, 浪費納銳人d錢, 養e班爛仔.

(我唔係話緊邊個嫁  )
二星初級會員 #25
原帖由 卍雪梨卍 於 2009/10/4 21:08 發表
跟本好多香港警察係有牌爛仔  

(我唔係話緊邊個嫁 ...

上面果個..
你好似係度呃post啵.
其實我都幾憎你=.=.
乜春都關你事既?
人地嘈交..你又插把口落黎
我真係唔知你想點.
四星黃金會員 #26
搞大去啦
唔係警察就冒警
係既話就整花佢file都好:em014:
二星初級會員 #27
佢可能唔知冒警好大罪.
我吹到我老豆係FBI都得架.
不過佢呢D"o靚妹"咪原諒佢1次=]'`

(by.紅夢)
五星白金會員 #28
原帖由 清浦剎娜 於 09-10-4 11:57 PM 發表
佢可能唔知冒警好大罪.
我吹到我老豆係FBI都得架.
不過佢呢D"o靚妹"咪原諒佢1次=]'`

(by.紅夢)

點解咁執著佢係冒警??

假設佢係假? 又如何? 會影響到玩家玩LUNA 嗎??
假設 佢係真 ? 又如何 ? 也會有影響嗎?  

真定假 又如何橫行霸道? 都仲未有人解釋比我知

係大頻 爆粗? 就當係橫行霸道?  
那紅夢 你每一天都是橫行霸道了

冒警就是橫行霸道?  原因? 為什麼?

我只見到 1位心有不甘 自以為是 的小朋友 在討論區大字標題爭吵
又無point 不如讀下書先  先再玩文字遊戲吧

二星初級會員 #29
我冇講過.冒警=橫行霸道
我只係話..佢係警察.就要平放比佢?
咁咪對我地呢d玩家好唔公平:)?
同埋呢度已經講左係"閒聊'.唔係爭吵:)
五星白金會員 #30
原帖由 清浦剎娜 於 09-10-5 12:54 AM 發表
我冇講過.冒警=橫行霸道
我只係話..佢係警察.就要平放比佢?
咁咪對我地呢d玩家好唔公平:)?
同埋呢度已經講左係"閒聊'.唔係爭吵:)

請問佢有無講過 我係警察 平放比我先???

我話你講過咩?   ""香港警察玩LUNA就可以橫行霸道? ""  就係e個post 主題啦? 係你離題姐
二星初級會員 #31
原帖由 十惡不赦XD 於 2009/10/5 01:34 發表

請問佢有無講過 我係警察 平放比我先???

我話你講過咩?   ""香港警察玩LUNA就可以橫行霸道? ""  就係e個post 主題啦? 係你離題姐

佢係冇講過.
不過佢暗示都算係有掛:)
三星高級會員 #32
原帖由 十惡不赦XD 於 09-10-5 12:38 AM 發表

點解咁執著佢係冒警??

假設佢係假? 又如何? 會影響到玩家玩LUNA 嗎??
假設 佢係真 ? 又如何 ? 也會有影響嗎?  

真定假 又如何橫行霸道? 都仲未有人解釋比我知

係大頻 爆粗? 就當係橫行霸道?  
那紅 ...

假設佢係假就大獲啦,今日扮警察聽日扮GM
你點知佢後日扮咩呀?
又假設佢係真既,咁就你全家都大獲啦
就係靠哩種人黎維持治安喇
仲要你地納稅人負責出糧咖

又黎學你假設一下啦
假設而家有條友就想收你件裝
大家傾吾岩價喎,條友就開始發難啦
又話你係垃圾又話件裝廢,上埋大頻開名嘈你
最後就話自己係警察,叫你出黎同佢打過啦
但係佢打你就得喎,你打佢就告你襲警咖

我淨係見倒有個問題多多,最愛假設既小寶寶係討論區度發問
又無common sense,不如刨下post先再玩問答遊戲啦

五星白金會員 #33
-"- 真係up到冇野好up
唔岩價咪唔好買囉
關佢職業係唔係警察咩事

但樓主所謂既正義朋友
我望落去就唔正義得去邊
全頻係到幫口講粗口
唔理道係邊邊都好
只會令到其他唔關事既玩家覺得煩吧
五星白金會員 #34
原帖由 小幻 於 09-10-5 03:57 AM 發表

假設佢係假就大獲啦,今日扮警察聽日扮GM
你點知佢後日扮咩呀?
又假設佢係真既,咁就你全家都大獲啦
就係靠哩種人黎維持治安喇
仲要你地納稅人負責出糧咖

又黎學你假設一下啦
假設而家有條友就想收 ...

你E d  咪叫 唔夠人講搵野來講lo  你諗多左?

從頭到尾都無正面答我問你果d問題

我唔覺得 1個 又或者 好似你同紅夢  網上亂發言的人 可以影響到我現實上正常的生活

如果你因為佢冒警 而又令到你咁大反應 又諗到全家  咁你認真可能要睇下精神科醫生

會不會太投入在網上世界入面?  因為1個人 1句說話就影響到你咁大反應 你要好好反省自己EQ 係唔係出現問題了

我已經發現再唔可以同2位討論落去,  對牛彈琴  我好似同緊2個小學生講野一樣

唔好以為自己做的事好岩  好多人唔出聲係因為無聊話題 你地所講 真係得個笑字

咁無聊我都出聲係因為我係無聊人=)

我放棄再回應e個垃圾話題了 我唔識同智商未成熟的人講野 sorry
一星新手會員 #35
十惡不赦
妳冇野a?
扮咩正經姐?打得甘文雅有獎拿?
懶係自己好岩甘 人地講緊差佬 妳係到9唔黎8話
[紅夢] 做咩?仲要叫人睇精神科妳hi 大左?
定係落完吧仲未醒?唔該妳唔關妳事 咪係到嘈啦~
樓主都係最多係到講佢係100% 女仔咋
妳就唔如題係到話人地點點點 妳自己呢?
下下打甘大一遍野~!妳估呢到d人好想睇咩~
要話人既 自己開個新文章 發表一下啦~
咪睇下邊個甘得閒同妳癲囉~
洗唔洗我入黎支持下妳9唔黎8a?要既出聲wo~
一定一大班人入黎嫁~支持妳嫁
二星初級會員 #36
原帖由 rextat1314 於 2009/10/5 07:40 發表
十惡不赦
妳冇野a?
扮咩正經姐?打得甘文雅有獎拿?
懶係自己好岩甘 人地講緊差佬 妳係到9唔黎8話
[紅夢] 做咩?仲要叫人睇精神科妳hi 大左?
定係落完吧仲未醒?唔該妳唔關妳事 咪係到嘈啦~
樓主都係最多係到講佢 ...

講得好.你咩事都唔知既話
唔好亂插把口埋黎.
扮哂自己講得好岩咁.= =
你估D人真係會睇你講咩@@
係度講埋一堆廢話!!!
五星白金會員 #37
嗯 眼見1個扮可愛的疑似女仔

仲有一班 電車男 fans

真有趣

唔通好似你地咁粗俗 先岩?
二星初級會員 #38
喔..
樓上果位..
又話唔再理呢個垃垃post既.
請問返黎做咩呢?
一星新手會員 #39
原帖由 十惡不赦XD 於 09-10-5 07:58 AM 發表
嗯 眼見1個扮可愛的疑似女仔

仲有一班 電車男 fans

真有趣

唔通好似你地咁粗俗 先岩?

這位親愛的朋友,你說這麼多的文字是為了甚麼?很威風嗎?令人覺得你很文雅很有自己的見解嗎?
那麼我送你兩個詞...

so kai & so 膠

我今次的發表完畢.
三星高級會員 #40
樓主果班 o係game大頻度嘈已經好煩
都唔明做乜仲要post上埋2000fun再煩更多既人
收手啦 好唔好 你煩到我地其他唔關事既人呀
我直接咁講 你會唔會明少少呀?
回到最頂傳統版

選擇頁數