夢之路娜

主題列表 登入
四星黃金會員 #41
原帖由 sonfan 於 09-10-5 08:15 AM 發表
樓主果班 o係game大頻度嘈已經好煩
都唔明做乜仲要post上埋2000fun再煩更多既人
收手啦 好唔好 你煩到我地其他唔關事既人呀
我直接咁講 你會唔會明少少呀?

佢地真係好煩, 小朋友齊嗌交咁,
好心樓主關POST啦!!!!!!!!!
放過我地啦!!!!!!!!!!!
一星新手會員 #42
見到有幾個新開acc既打手 @@ (做打手都似樣少少丫)
不過樓主都好配合.... 撐場既就讚....柴台既就炳
互相呼應做得唔錯 :ro07:
五星白金會員 #43
原帖由 wanice 於 09-10-5 08:45 AM 發表
見到有幾個新開acc既打手 @@ (做打手都似樣少少丫)
不過樓主都好配合.... 撐場既就讚....柴台既就炳
互相呼應做得唔錯 :ro07:

撐場既就讚....柴台既就炳:ro07: :ro07:
一星新手會員 #44
果戈siu佩 刀膠既-,-'
拒點會未死過xd  .
拒比人開紅殺佐刀五知邊個殺拒! haa
三星高級會員 #45
原帖由 大仔仔 於 09-10-5 08:23 AM 發表

佢地真係好煩, 小朋友齊嗌交咁,
好心樓主關POST啦!!!!!!!!!
放過我地啦!!!!!!!!!!!
大哥 好心你咪係到嘈la叫人地唔好嗌交 似係你想嗌交多d lo 係都要人地吉你2野先得--
二星初級會員 #46
以在下多年來看小學雞~在下相信..樓主口中的察人必定係小學雞頭目.."XD
三星高級會員 #47
原帖由 十惡不赦XD 於 09-10-5 06:47 AM 發表

你E d  咪叫 唔夠人講搵野來講lo  你諗多左?

從頭到尾都無正面答我問你果d問題

我唔覺得 1個 又或者 好似你同紅夢  網上亂發言的人 可以影響到我現實上正常的生活

如果你因為佢冒警 而又令到你咁大反 ...

吾好咁激動住,大家閒聊下又何必動真氣先

但係如果你係siu佩D親朋戚友既話 咁訓身力撐都吾係無原因既~~~
二星初級會員 #48
你地覺得煩既話..
咪唔好睇囉.
家陣逼你地睇咩?
五星白金會員 #49
haha   我都唔識佢

我就識你地啦 係大頻日日都見到你地嘈來嘈去

玩luna 一定識你地啦 點解?

你地勁? 唔係
你地索? 唔似

得幾個電車男fans 就以為自己好受歡迎 haha
五星白金會員 #50
原帖由 清浦剎娜 於 09-10-6 04:09 AM 發表
你地覺得煩既話..
咪唔好睇囉.
家陣逼你地睇咩?

其實係2000FUN就話可以唔睇咋喎
係GAME就唔得 想係全頻收下野都被逼要望你地班人係到講晒粗口咁
係又講唔係又講 你地班人有冇少少禮貌或者尊重下其他玩家呢?!
三星高級會員 #51
原帖由 吉祥娃娃 於 09-10-6 01:08 PM 發表

其實係2000FUN就話可以唔睇咋喎
係GAME就唔得 想係全頻收下野都被逼要望你地班人係到講晒粗口咁
係又講唔係又講 你地班人有冇少少禮貌或者尊重下其他玩家呢?!

佢硬係唔肯放過我地
仲講到好似我地犯賤 專登睇佢d野咁
抑或係佢仲未明我地講咩 唔會咁蠢卦:funk:
五星白金會員 #52
差佬就要平放嫁啦???咁如果溫總玩咪個個比哂流浪~天地成套比佢?????
差佬??我真系吾驚過^^見到佢下次問埋佢pc乜乜乜~@@

BY:伊佐未勇
三星高級會員 #53
原帖由 十惡不赦XD 於 09-10-6 11:24 AM 發表
haha   我都唔識佢

我就識你地啦 係大頻日日都見到你地嘈來嘈去

玩luna 一定識你地啦 點解?

你地勁? 唔係
你地索? 唔似

得幾個電車男fans 就以為自己好受歡迎 haha

你又吹水吾抹咀喇,你點會識我?

我玩LUNA響大頻出現既次數不出十次

多數收下野放下野

無人撩下我先,我直頭字都吾打多隻

哩度回POST既人除左紅夢

其他人我計都未傾過句

講乜電車男fans會吾會誇D?

三星高級會員 #54
我發現個post有幾位仁兄

出面乜post都回乜post都嘈埋1份

撩交嗌既人總有

我都改埋post名,話明討厭本話題勿入

係咪犯賤就真係見仁見智啦
五星白金會員 #55
原帖由 sonfan 於 09-10-6 02:43 PM 發表

佢硬係唔肯放過我地
仲講到好似我地犯賤 專登睇佢d野咁
抑或係佢仲未明我地講咩 唔會咁蠢卦:funk:

佢地唔會明 放棄把喇 當自己犯賤
2000fun佢地o的post唔好入
佢地講野唔岩聽唔好駁 (一陣人地話你撩交嗌
全頻佢地講野果陣盡量唔好收野放野住
就下佢地 佢地仲未學識尊重人 俾o的容忍佢地=]
三星高級會員 #56
原帖由 吉祥娃娃 於 09-10-6 04:34 PM 發表

佢地唔會明 放棄把喇 當自己犯賤
2000fun佢地o的post唔好入
佢地講野唔岩聽唔好駁 (一陣人地話你撩交嗌
全頻佢地講野果陣盡量唔好收野放野住
就下佢地 佢地仲未學識尊重人 俾o的容忍佢地=]

咁好慘喎 咩post都唔回得
陣間講得唔岩聽 唔認同佢 又比人插
又會比人話 "你犯賤姐 無人叫你睇 撩交嗌!!"
樓主真係好野 :ro07:
三星高級會員 #57
原帖由 小幻〃✽ 於 09-10-6 04:06 PM 發表
我發現個post有幾位仁兄

出面乜post都回乜post都嘈埋1份

撩交嗌既人總有

我都改埋post名,話明討厭本話題勿入

係咪犯賤就真係見仁見智啦

咁我見到你地o係game大頻度嘈
又係我地其他唔關事既人犯賤?
定係你想其他唔關事既人為你地而關大頻?
三星高級會員 #58
原帖由 sonfan 於 09-10-6 05:15 PM 發表

咁我見到你地o係game大頻度嘈
又係我地其他唔關事既人犯賤?
定係你想其他唔關事既人為你地而關大頻?
人地有錢買喇叭嘈唔得咩?係大瀕講多小小野又煩
你唔想煩咪唔好玩lo 一了百了咩都唔洗煩~"~
三星高級會員 #59
原帖由 sonfan 於 09-10-6 05:08 PM 發表

你自己都識講la  咁人地咩post都唔比發? 笑-,- 一間人地講得唔岩聽 你又係到插人 識話人唔識話自己 又一gag/3\
三星高級會員 #60
原帖由 sonfan 於 09-10-6 05:08 PM 發表

喂喂,我無點名話係你喎

你吾好對號入座先得咖
回到最頂傳統版

選擇頁數