夢之路娜

主題列表 登入
三星高級會員 #61
原帖由 sonfan 於 09-10-6 05:15 PM 發表

咁我見到你地o係game大頻度嘈
又係我地其他唔關事既人犯賤?
定係你想其他唔關事既人為你地而關大頻?

你...有無睇清楚?

我響大頻無嘈過

不如你爬下post先??
五星白金會員 #62
又話個POST係閒聊
入黎閒聊下又要俾人話犯賤
個POST仲要係指名道姓貼晒相去唱人添
開POST既動機係唔係閒聊就見仁見智
[[我估樓主都係想大家閒聊下相中人既壞話唧]]
又話唔需要人認同
唔認同又要話大可以唔睇

樓主你個POST係唔係靜係可以俾支持你既人回應?!:smilie_O_o:
三星高級會員 #63
原帖由 吉祥娃娃 於 09-10-7 02:51 AM 發表
又話個POST係閒聊
入黎閒聊下又要俾人話犯賤
個POST仲要係指名道姓貼晒相去唱人添
開POST既動機係唔係閒聊就見仁見智
[[我估樓主都係想大家閒聊下相中人既壞話唧]]
又話唔需要人認同
唔認同又要話大可以唔睇
...

犯賤係你同你朋友講咖咋喎

做咩又賴左我先?

我只係話討厭本話題者可以勿進

睇你應該係討厭本話題但係又要八喎

定係其實你先係正義既朋友?
三星高級會員 #64
原帖由 小幻〃✽ 於 09-10-7 12:32 AM 發表

喂喂,我無點名話係你喎

你吾好對號入座先得咖

喂喂 我都無話你講緊果d人係我喎
你吾好對號入座先得咖

你唔好次次比人話既時候都話無講過啦
我知 你無直接講 影射之ma :smile_30.gif:
仲細咩 仲玩呢d野 :ro08:
三星高級會員 #65
原帖由 小幻〃✽ 於 09-10-7 12:34 AM 發表

你...有無睇清楚?

我響大頻無嘈過

不如你爬下post先??

你...有無睇清楚?
我話"你地"o係大頻嘈
不如你爬下你個 閒聊 post先??
五星白金會員 #66
原帖由 小幻 於 09-10-7 03:54 AM 發表

犯賤係你同你朋友講咖咋喎

做咩又賴左我先?

我只係話討厭本話題者可以勿進

睇你應該係討厭本話題但係又要八喎

定係其實你先係正義既朋友?

講野唔好咁主觀喇
有反對你既聲音就代表討厭個post?
睇黎你真係好需要人認同。
身邊冇人認同你咩?仲要搬呢o的野上黎等人認同?
定係你想係game有人幫你鬧完相中人後
再搬上2kf拎埋個尾彩face_l_18:
我唔會係你眼中既正義朋友=]
你眼中既正義朋友要支持你 幫你係game爆粗鬧人:smilie_O_o:

ps:唔係反對你既就係朋友黎 不如你話埋我同相中人係親友戚友喇:ro04:

五星白金會員 #67
看來這個post開始變質...
五星白金會員 #68
原帖由 mr.pong 於 09-10-8 12:48 AM 發表
看來這個post開始變質...

變左N年

樓主都唔係圍住個主題講 @@

我到e家都仲未見到有咩人支持你地~____~?

得1個半個 係度爆2句粗  扮哂惡就叫支持你地..

你地得到咁 ""好""支持 我都真係恭喜哂你有咁多"""爆粗正義朋友""

想串又唔夠人串.. 講又唔夠講.. 惡又唔係真係惡  可笑?還是可悲?
二星初級會員 #69
係港"女"又點= =
原來豬扒好好味ga?:ro00:
5係我果type:ro00:
二星初級會員 #70
我覺得唔係我地唔圍住個主題黎講
而係你地扯開個話題先*
五星白金會員 #71
原帖由 清浦剎娜 於 09-10-28 12:26 AM 發表
我覺得唔係我地唔圍住個主題黎講
而係你地扯開個話題先*

洗唔洗隔左20日既野仲推返出黎 :ro08: :ro08:
又會咁有心機搵返個post既
二星初級會員 #72
我都係無意中睇到先諗返起
我睇唔順佢地講d野
先插咀小佢~~~
一星新手會員 #73
我都比呢d[自稱]差佬既人空過   但佢話佢號碼係kc  好明顯吹水=.=
三星高級會員 #74
=.=多9魚....一開始就同個差佬講冇一億唔賣....之後佢講咩都唔9理佢咪得囉.........

我本身係做生意~~我對住d客都係咁=.=(唔理佢做差佬定係黑社會大佬)<===我親身經歷~~岩價就賣唔岩價就88~~

我信佢有十幾e身家~~但係有好多人都係中意拎埋d$入棺材cc
七星元老會員 #75
都月尾.. 有咩都應該嘈夠.. 關 :smilie_:10:
七星元老會員 #76
原帖由 六b 於 09-10-31 03:30 AM 發表
都月尾.. 有咩都應該嘈夠.. 加上離題.. 關 :smilie_:10:
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數