夢之路娜

主題列表 登入
三星高級會員 #1
喂大佬 你地又要挑人 又要話人盾9 無敵9 pk用呢d技都唔比???

剌客特工 Ss一天翔一sS 乂純屬虛構乂 呢幾條友真係勁無品 仲有好多 我唔記得

自己挑人機 輸左係到懶個樣懶個樣 pvp真係好能多無品佬
三星高級會員 #2
你贏就話我廢西,你輸就話我盾狗
二星初級會員 #3
原帖由 炎武邪神 於 2009/10/6 01:34 發表
喂大佬 你地又要挑人 又要話人盾9 無敵9 pk用呢d技都唔比???

剌客特工 Ss一天翔一sS 乂純屬虛構乂 呢幾條友真係勁無品 仲有好多 我唔記得

自己挑人機 輸左係到懶個樣懶個樣 pvp真係好能多無品佬

車..唔好話你廢-.-
玩得起就唔洗開無敵喇.丫叔(:
三星高級會員 #4
放無敵有問題嗎?不是技能嗎?你意思只要高魔攻直接秒才王道?

無敵是技能 咁不如反對有無敵+盾拉????
三星高級會員 #5
原帖由 小幻 於 09-10-6 04:54 AM 發表
你贏就話我廢西,你輸就話我盾狗

同意 好多呢種人 好無品
二星初級會員 #6
唔係針對你 益都唔係話你=o=
如果人地事先有明話唔比開
咁你都照開咪唔岩囉=o=

不過通常都唔比用喇
你咁樣同測驗出貓有咩分別??
七星元老會員 #7
對小朋友要多些體諒..
你認真就輸了..
調轉頭想想.. 可能是一件可笑的事(?) :smilie_:10:
一星新手會員 #8
嘿~朋友~我無講過你系盾9喔...
我記得我話你開盾..我無奈姐..
你想再打多都ok咖..不過我會用訓教劍咁解姐-v-
我不留輸佐都唔會亂罵人,唔好話你自己小氣XD
你想我死多幾次麼出聲羅,我比你秒我幾百次又點話-v-
一星新手會員 #9
噢噢~原來我記錯..你系開無敵先岩-v-

系未好驚我秒你呢~所以你開無敵?

嗯嗯..我可以諒解你..你皮薄嘛~呵呵~
五星白金會員 #10
無敵...又真係好狗下既....PVP就最好唔好出啦..
五星白金會員 #11
原帖由 清浦剎娜 於 09-10-6 05:04 AM 發表

車..唔好話你廢-.-

無敵係職業本身有既技能 點解唔開得
咁為左無敵時間長o的既人轉主教為乜?!

阿姐你句野既意思係:玩得起就唔洗開技喇face_l_18:

(如果事前雙方講明話唔用得無敵又另一回事,
但如果冇講既話我完全覺得用無敵冇問題)
五星白金會員 #12
比人開盾or 無敵打

邊有得嘈ga...

最多咪無奈lo ^^

唔夠打係職業問題...

想有無敵? 重玩lo

玩得刀 弓 戰 就預左...

人地唔開係讓你.. 唔開係比面你   開係道理

打之前講清楚咪ok lo
三星高級會員 #13
:em012: : 哦~你開盾..你出貓..你廢...你玩唔起
:em012: : 哦~你開無敵..你皮薄..你驚我秒你

咁我pk輸左係唔係要學某人講:
哦~你著勁裝..你出貓..你廢...你玩唔起
哦~你用騎士..你驚我秒你

真係好好笑 都唔知係邊一面玩唔起 face_l_18: face_l_18:
三星高級會員 #14
原帖由 乂純屬虛構乂 於 09-10-6 09:20 AM 發表

法師天生低防 就算一套+7裝 防都不過2000 明知被秒 開無敵有問題嗎?
什麼皮薄? 你禁厚就唔會比我一下秒殺拉
四星黃金會員 #15
原帖由 乂純屬虛構乂 於 09-10-6 09:20 AM 發表

無敵唔係技黎 ? 話咩人皮簿, 你自己仲皮簿喎

不如你唔好用技打啦..用普攻就ok架啦...還掂都唔比人出技 face_l_18:

真係話你硬膠又驚你嬲 :em012:
三星高級會員 #16
原帖由 清浦剎娜 於 09-10-6 05:04 AM 發表

車..唔好話你廢-.-

笑
論壇乞丐 #17
唔比魔開無敵,,,甘係咪唔比劍開暈10幾秒技,,唔比隱   唔通你隱再暈就唔賤,,開無敵就賤?
三星高級會員 #18
原帖由 囧丁丁囧 於 09-10-6 05:36 PM 發表
唔比魔開無敵,,,甘係咪唔比劍開暈10幾秒技,,唔比隱   唔通你隱再暈就唔賤,,開無敵就賤?

同意 咁不如個個玩法c一齊開無敵pk咪得lo A_A
二轉會員 #19
原帖由 六b 於 09-10-6 05:32 AM 發表
對小朋友要多些體諒..
你認真就輸了..
調轉頭想想.. 可能是一件可笑的事(?) :smilie_:10:

你 上 水 啦face_l_18:
一星新手會員 #20
原帖由 炎武邪神 於 09-10-6 04:21 PM 發表

法師天生低防 就算一套+7裝 防都不過2000 明知被秒 開無敵有問題嗎?
什麼皮薄? 你禁厚就唔會比我一下秒殺拉

我無講過有問題喔.系你話我無品先.

由頭到尾我都無罵你.你開無敵.我只系無奈.

又無唔服輸.咁你憑咩話我無品?

我無講過我皮厚,我知道我一定比你秒.你又有無敵.我無奈.無奈有錯-.-?

哎...我挑下你機.我話你開無敵我無得打.你就話我無品.真系唔知邊個無品:]
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數