夢之路娜

主題列表 登入
一星新手會員 #21
原帖由 小雄子 於 09-10-6 04:51 PM 發表

無敵唔係技黎 ? 話咩人皮簿, 你自己仲皮簿喎

不如你唔好用技打啦..用普攻就ok架啦...還掂都唔比人出技 face_l_18:

真係話你硬膠又驚你嬲 :em012:

對唔住...我天生膠神^^

大家用普攻打is ok.不過...法師用普攻會打痛我:]?

我無話唔比用無敵.你唔系現在見唔到我講咩你憑咩評價我?

我承認我皮薄.因為我都唔系肉.魔防少得可憐.點皮厚呢?

這位人士.你唔好系唔系就鬧人先啦.我完全接受開盾噸無敵.十分歡迎.開佐先好玩嗯嘛.

法師唔開無敵通常都會比人秒.技能又比音波慢.所以佢唔開系一定死.佢無錯.

佢唯一錯就系話我無品-.-我點樣無品啊/.\?

無奈=無品:]       千期唔好無奈啊XD
五星白金會員 #22
開盾就比人罵盾狗
無敵就比人罵無敵狗
隱身就比人話隱狗...
最無奈係.......
訓覺劍比人罵訓覺狗:face_l_16:
明明技能有...用左係到嘈人
自己冇e招就話人係狗        咁想要自己重玩lo
大把ed膠人:face_l_16:
四星黃金會員 #23
原帖由 乂純屬虛構乂 於 09-10-6 08:32 PM 發表

對唔住...我天生膠神^^

大家用普攻打is ok.不過...法師用普攻會打痛我:]?

我無話唔比用無敵.你唔系現在見唔到我講咩你憑咩評價我?

我承認我皮薄.因為我都唔系肉.魔防少得可憐.點皮厚呢?

這位人士.你 ...

事出必有因

自己睇下你#9回左d咩

係有品使咩係度冷言冷語姐 :smilie_O_o:
五星白金會員 #24
原帖由 吉祥娃娃 於 09-10-6 01:14 PM 發表

無敵係職業本身有既技能 點解唔開得
咁為左無敵時間長o的既人轉主教為乜?!

阿姐你句野既意思係:玩得起就唔洗開技喇face_l_18:

(如果事前雙方講明話唔用得無敵又另一回事,
但如果冇講既話我完全覺得用無 ...

支持傻娃娃既講法a_a!!!!!!!!!!!
二星初級會員 #25
咁辛苦做補c 為咩?
有人組隊要補咩?
為左招無敵咋
唔係洗乜轉主教?
五星白金會員 #26
原帖由 ~~風仔~~ 於 09-10-7 12:39 AM 發表

支持傻娃娃既講法a_a!!!!!!!!!!!

有冇得+分先=]
一星新手會員 #27
大家認主我啦...我好無品咖..千奇唔好同我PK...輸佐我會鬧你咖-v-
三星高級會員 #28
原帖由 乂純屬虛構乂 於 09-10-6 09:20 AM 發表
噢噢~原來我記錯..你系開無敵先岩-v-

系未好驚我秒你呢~所以你開無敵?

嗯嗯..我可以諒解你..你皮薄嘛~呵呵~

無唔無品就見人見智喇
不過見到呢個個回覆 .... 輸打贏要是肯定的 face_l_18:
四星黃金會員 #29
其實我都唔明 點解pvp果時 劍士主教唔可以開無敵?"刺客唔可以用隱??"
呢d本身就系佢地職業自己ge技- -""
咁唔可以用 要黎做乜??""不如直頭叫開發商del左佢= =!
三星高級會員 #30
原帖由 乂純屬虛構乂 於 09-10-7 06:08 AM 發表
大家認主我啦...我好無品咖..千奇唔好同我PK...輸佐我會鬧你咖-v-

你份人係點 pvp 既人 有眼睇
一星新手會員 #31
我日日比人秒5次以上,我念都好多人比我鬧過過XD

嘿~想知我人品系點?大頻一下,你就知道,歡迎使用粗口-3-

比人鬧無品~.~ so sad...

我系唔出名的...都唔知點解系都要拉我出來圍毆...我都系用少d大頻比較好...

最怕鬧架...^^

遊戲而已...最後了...費事越講越比人插...再見^^
五星白金會員 #32
原帖由 炎武邪神 於 09-10-7 07:12 PM 發表

你份人係點 pvp 既人 有眼睇

佢好似由頭到尾都冇話過開盾狗wo:face_l_16:
人地無奈下都唔比:face_l_16:
太霸道了吧
三星高級會員 #33
原帖由 乂純屬虛構乂 於 09-10-7 06:08 AM 發表

個 炎武邪神 係game叫乜名?
四星黃金會員 #34
我跳哂上面D人 我想發表下 pvp開始前 係有5秒倒數 我唔介意人地開 盾 無敵 隱身 但佢地每次出親呢招""都係未倒數完就出定先 最常見係隱身""!!!!
二星初級會員 #35
學左唔用?有得用又唔用?唔通你高我3lv 你又要去死係咁掉%掉到同我同lv先打? 你有腦但係成日坐住佢做咩?用下個屎忽諗完先講啦thx:ro04:
二星初級會員 #36
其實呢呢D野p 2場咪得囉:smile_13.gif:
一場開一場唔開咁咪知邊個勁囉-v-"
三星高級會員 #37
挑-.-打信長 都有魔免狗呢樣野啦-.-
二星初級會員 #38
原帖由 ζ黑夜 於 09-10-10 05:36 PM 發表
挑-.-打信長 都有魔免狗呢樣野啦-.-

魔免照殺架可以:band:  luna唔得
二星初級會員 #39
我系Ss一天翔一sS @_@我都系肉我都有得無敵開盾,你話我話你盾狗,,笑都笑死人啦..
你真系好中2屈人架姐^^炎武狗!
六星鑽石會員 #40
原帖由 2000fun 於 09-10-29 04:06 AM 發表
我系Ss一天翔一sS @_@我都系肉我都有得無敵開盾,你話我話你盾狗,,笑都笑死人啦..
你真系好中2屈人架姐^^炎武狗!

你UP乜春呀??
回到最頂傳統版

選擇頁數