夢之路娜

主題列表 登入
三星高級會員 #1
無品玩家一個 pk輸左就鬼殺禁嘈 同人相處你又唔識 你仲好意思留係luna既?

你知唔知好多人都唔喜歡你 日日串7人 自己又唔能係勁
四星黃金會員 #2
對不講道理的人,是浪費時間的,你都係唔好理佢算啦
五星白金會員 #3
點解樓主唔講自己個game名呢
上次開盾個post又係:smilie_:)3:
五星白金會員 #4
原帖由 michaelshihpo 於 09-10-26 04:46 PM 發表
對不講道理的人,是浪費時間的,你都係唔好理佢算啦

同意~ 佢會聽你講 就唔會咁做
理佢=曬時間
三星高級會員 #5
原帖由 死人 於 09-10-26 05:11 PM 發表
點解樓主唔講自己個game名呢
上次開盾個post又係:smilie_:)3:

id名真係禁重要?????我正身就係炎武邪神
一星新手會員 #6
吾鋸咪做7我囉a_a   死傻系 系度講我就淆尻你?
LUNA你屋企?你話吾比玩就吾比?用下腦啦 7頭
二星初級會員 #7
id唔重要姐= ="
都係想知邊個對佢咁大仇恨
一星新手會員 #8
你吾鍾意佢你大可以吾玩 冇人叫你忍佢唷 你咪見佢一次殺佢一殺囉 (ps.if你殺到的話 xdd)
五星白金會員 #9
關post喇 變鬧戰喇
走人 冇眼睇 =]
二星初級會員 #10
以前各啤 我都好憎佢 好能烦 唔知道现在个ac系5系佢本人 -  -?
以为自己識好多fd 就吹雞 串人
五星白金會員 #11
原帖由 炎武邪神 於 09-10-26 08:53 PM 發表

id名真係禁重要?????我正身就係炎武邪神

要嘈人係度開post有撚用:smilie_:)3: ?
咁大個大頻係度都唔識用:smilie_:)3:
五星白金會員 #12
原帖由 死人 於 09-10-27 10:53 PM 發表

唔好助長呢個歪風喇!
我唔覺得係大頻嘈人會特別有用!!
雖然係2000fun開post都冇乜用=]

病毒確散 愈黎愈多人要加粗口 可怕xD

三星高級會員 #13
原帖由 死人 於 09-10-27 10:53 PM 發表

你既角度 大頻 = 嘈交 我想知你正身咩名 玩場pk如何?
五星白金會員 #14
原帖由 炎武邪神 於 09-10-28 02:43 AM 發表

唔識睇我個名:smilie_:)3: ?
咁大隻都睇唔到 眼殘:em012: ?
咁你咪又係一樣:em012:
你角度 2000fun=嘈交地方:smilie_:)3:

三星高級會員 #15
原帖由 炎武邪神 於 09-10-28 02:43 AM 發表

好阿!  我正身叫 月舞星凝 , 歡迎點我pk 點到我慌 ! :)
(我仲記得你係交易區搞我賣69紅杖個post單野)
三星高級會員 #16
原帖由 swearjai 於 09-10-28 02:07 PM 發表

好阿!  我正身叫 月舞星凝 , 歡迎點我pk 點到我慌 ! :)
(我仲記得你係交易區搞我賣69紅杖個post單野)

單野?我咪講左sorry囉 你唔係禁小氣呀?_?
[[[[[價錢ok我就賣, 我賣700因為真係有人出700再2個星期後交易=.=\"\"\"]]]]]

又係慘d既>  <又話700有人買 e+衰到要賣500蚊>  <
二轉會員 #17
原帖由 炎武邪神 於 09-10-26 04:36 PM 發表
無品玩家一個 pk輸左就鬼殺禁嘈 同人相處你又唔識 你仲好意思留係luna既?

你知唔知好多人都唔喜歡你 日日串7人 自己又唔能係勁

從你既字裡行間可得知 你都幾自打嘴巴
你咪又係串番人~_~
五星白金會員 #18
樓主比人圍插中:em012: :em012: :em012:
三星高級會員 #19
原帖由 炎武邪神 於 09-10-28 06:17 PM 發表

單野?我咪講左sorry囉 你唔係禁小氣呀?_?
[[[[[價錢ok我就賣, 我賣700因為真係有人出700再2個星期後交易=.=\"\"\"]]]]]

又係慘d既>     

死火 ...  比你捉到我痛腳tim :(  哈哈 ~~
我有2把69紅杖架 =.="""  一把附34 一把附36  700蚊賣左附34果把啦 ...
你估個個好似你咁 得1把 83紅斧 ... 交易錯人仲要打999報警 ? > < 好慘tim

http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3770591&highlight=
三星高級會員 #20
原帖由 swearjai 於 09-10-29 02:47 AM 發表

死火 ...  比你捉到我痛腳tim :(  哈哈 ~~
我有2把69紅杖架 =.="""  一把附34 一把附36  700蚊賣左附34果把啦 ...
你估個個好似你咁 得1把 83紅斧 ... 交易錯人仲要打999報警 ? > < 好慘tim

http://www.20 ...

賣 絕版 +7 69紅杖  附36魔攻 700蚊
原來你有兩把既:) 心照 明白明白:em012:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數