夢之路娜

主題列表 登入
三星高級會員 #41
喂, 成班kai子打禁多字做咩姐, 我一句回你地就夠啦

死傻仔, 唔好禁傻啦, 仲玩luna, 玩家走得7788嫁啦
五星白金會員 #42
原帖由 whyyyy1119 於 09-11-30 01:00 AM 發表

正常設定 我唔係唔明=.=
只係如果初初係正常   我地就唔會覺得有問題:p     我只係講呢件事姐
情況根本係同之前係兩回事:p  所以先會令我地反感    而又多左人因為咁唔玩<     這是影響-.-

裝既問題:p  ...

咁玩game都可以用唔同心態去玩

我支持你留係pve同班fd 努力落去

合ser..事在必行....除非佢技術做唔到XDDDD
四星黃金會員 #43
原帖由 whyyyy1119 於 09-11-27 12:28 PM 發表

11u 唔通你係...... 囧?!?!

我係咩-.-?

原帖由 炎武邪神 於 09-11-30 12:10 PM 發表

死傻仔, 唔好禁傻啦, 仲玩luna, 玩家走得7788嫁啦

請問 咩叫多字? 定係你個腦裝5入d咩 所以剩係打到呢d 野?
人地中6 7 大學寫果d文千字文 咁叫5叫多字? 好笑
對你泥講 小學作品 120字都叫多字啦 kai人講kai野

四星黃金會員 #44
原帖由 卍基拉仔卍 於 09-11-20 07:17 PM 發表

現在我只是想討論改版的事而已...請問你有看清標題嗎?
不過你咁講野._.禮貌上我都要回應下你
請問高lv=宅男嗎?請問高lv=唔返工?請問高lv=一定日日係屋企升lv,唔出街嗎?
請問這是什麼道理?
我放假去邊,原來關你 ...

11星@@ 無智慧既人5洗理
呢d人同巴士阿叔冇分別~
人地5抵得你高lv 5抵得你有返工有出街玩 都可以升得咁快
佢話人kai兜 咁佢係麥兜.0.?
仲有最令既豬腩肉~ 咁佢係肥仔?._.
睇完呢d人回post 11星@@ 咁me明點解有d台灣玩家話我地港狗"~
me係nos版 來撐你場"xd

二星初級會員 #45
原帖由 炎武邪神 於 09-11-30 12:10 PM 發表

咁叫多字-.-? 我嫌少添啦
你覺得夠我唔覺夠嘍-0-
你唔想睇就米回啦
咁樣仲傻添-_-'  講到自己唔玩但又要入黎講廢話
實習版主 #46

哇!講起傻仔, 人地咁好評論同研究, 點都唔及你一半啦? <- 呢點我純屬估計, 唔好見怪
打咁大篇文訓練下腦筋好過你係到話人傻仔喎  唔該晒
我都係路過架咋, 見到你咁講, 我咪入黎答下訕囉!  唔好介意喎大哥大

基拉:redface:   久沒見!
三星高級會員 #47
今日改板  我的炸彈攻擊力好像被改低了
三星高級會員 #48
彩虹既朋友 好耐冇見喎 基拉仔
二星初級會員 #49
我宜家都真係冇咩玩luna~"~
係夢歷同艾爾之光玩多
你係who._.
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數