Xen傳說

主題列表 登入
二轉會員 #1
SER2第一個香港人公會

本會收生要求(暫定)
LV暫不限,常上,多吹水,不作有損公會名聲之舉

另外,公會將在未來增設更多職位,若果大家對某職位有興趣將可親自找管理層詢問,並由管理層決定。

現有職位有:
收生組<-顧名思義,就是幫助收生的組別
加入條件:首先要常上,只有舊會員以及得到會長或副會長同意才可直接委任,但加入後將不會再作其他晉升之優先決定。
管理層
權限為會長與副會長之下,主理平日會內小事務,若然會長與副會長均不在線,將為全會行使權最大者
成為條件:名額暫定3個,剩2個,常上,多說話,有領導能力,對公會有捐獻,為公會元老級會員,必需先由VIP會員作基本再可獲晉升機會,以及LV在整體公會平均LV範圍。
VIP會員
公會貢獻良多者,加入最低要求,公會資金捐獻30萬(此準則視情況而定,如想成為,可先詢問有關管理層了解最新金額或要求)
成為條件:LV要到一定範圍,常上,多吹水,同會員關係良好。(如合資格又想加入,需親自找管理層更改)
公會成員
公會正式會員

本帖將不定期更新:smilie_:10:

禁推薦啊喂

二轉會員 #2
推番上去,順便大家推一推薦丫喂- -
三星高級會員 #3
推推
玩2ser既快d入啦
三星高級會員 #4
推呀推 :) 我係小熙
二轉會員 #5
CUT到喊:smilie_/(:
二轉會員 #6
我個大名你都夠膽放上黎a_a
六星鑽石會員 #7
hoho...恭喜,恭喜.
不過,個公會名是什麼意思?
三星高級會員 #8
我都推一推先
三星高級會員 #9
原帖由 TRINITY888 於 10-1-29 01:52 AM 發表
hoho...恭喜,恭喜.
不過,個公會名是什麼意思?

叫CurSE乂孽紋 -_-
三星高級會員 #10
加入來睇下好唔好先!!招招招
三星高級會員 #11
你地都冇online...一係加左msn先 方便 搵你地
zayin_96@hotmail.com
三星高級會員 #12
可能早 冇人上線- 0 -
我都密左佢地 但冇應
二轉會員 #13
原帖由 〥凍◆奶茶〤× 於 10-1-29 12:34 AM 發表
我個大名你都夠膽放上黎a_a

幫你上位:em014:
三星高級會員 #14
原帖由 垃圾B仔 於 10-1-29 02:10 PM 發表
可能早 冇人上線- 0 -
我都密左佢地 但冇應

入左未呀 :) d人開始on啦
二轉會員 #15
我想入
密邊個:smilie_:10:
四星黃金會員 #16
要密邊個入會?
順便教我密人-_-
二轉會員 #17
密我吧 聽日下午都係到架啦  紅霞之刃<<

死仔今日做咩唔on..
二轉會員 #18
原帖由 〥凍◆奶茶〤× 於 10-1-30 01:15 AM 發表
密我吧 聽日下午都係到架啦  紅霞之刃

有上一陣,但係要幫老婆整電腦所以咪OFF囉- -佢部機好攪笑,雙核1GB RAM,但係得30GB HDD:em012: 仲要行WIN7
DELL廠機,拆出黎又煩
五星白金會員 #19
明昆錢啦..換機仲好 , 哂自己時間去整-_-
二轉會員 #20
原帖由 kklokk123 於 10-1-30 03:50 PM 發表
明昆錢啦..換機仲好 , 哂自己時間去整-_-

你比錢?:cheers:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數