Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
六星鑽石會員 #41
原帖由 180Darter 於 10-4-27 09:57 AM 發表
今日飲哂身上所有回復道具+兩貓之後,終於做低左條死人霸龍爆機......不過我係用千攻無屬大錘係咁怒爆佢個死人頭,打左成半粒。同各位話我知點打ge人講thx先~機都爆左,又係時候搵d新刺激......

崩龍未打還未算爆機...:ma1:
二星初級會員 #42
原帖由 ~闇靈~ 於 10-4-29 09:59 PM 發表

崩龍未打還未算爆機...:ma1:

對我黎講..打曬g訓..chear任先叫爆機:face_l_04:
六星鑽石會員 #43
原帖由 ‵熾雨 於 10-4-30 10:59 PM 發表

對我黎講..打曬g訓..chear任先叫爆機:face_l_04:

呵.....我個人認為全清徽章才是爆機...
本人亦徽章全清:ro09:
三星高級會員 #44
大佬們,好定日期bor~
你地想幾時gethering?

另加一個怨念題,如何才有更多獄炎石?(2G)
三星高級會員 #45
原帖由 180Darter 於 10-5-4 08:14 PM 發表
大佬們,好定日期bor~
你地想幾時gethering?

另加一個怨念題,如何才有更多獄炎石?(2G)

想快d有獄炎石..
用貓船1000pt/1500pt都有機會獲得..
根據睇番黎既出料表..1500pt出既機率會高d..
另外..上位火山都有..位置自己睇下面個表..
http://www.mhp2g.com/capture/map_kazan.html
再有個方法就係打霸龍..都會出既..但係就唔建議..

另外..搵料既唔該自己用下力去查..唔係下下都要答的<for所有要人幫手搵料既人>
二轉會員 #46
d 人去晒打 God Eater 無人打 MH 啦
三星高級會員 #47

我對god eater冇好感
二轉會員 #48
原帖由 180Darter 於 10-5-31 01:04 AM 發表

我對god eater冇好感

我都無玩
不過無人陪我打 MH
雖然我不嬲都自己一個打
三星高級會員 #49
god eater個節奏太急促la,子彈種類太過煩,bgm有d怪......
三星高級會員 #50
你地班友點ga@@
7月都到左啦!
我就黎到g位啦!
三星高級會員 #51
Mhp3出了就好:ro05:
二轉會員 #52
0.0 你地有左網眾了,,?

我又想加入...? 不知FULL 了沒有,,
三星高級會員 #53
原帖由 鳥羽 涉 於 10-7-20 08:11 PM 發表
0.0 你地有左網眾了,,?

我又想加入...? 不知FULL 了沒有,,

未見有反應.....
想私片的話我可以奉陪。
我而家hr7
二轉會員 #54
仲邊有人搞
都無人玩
三星高級會員 #55
我而獨孤打G任中......
升左冇耐.......
論壇乞丐 #56