iL:Soul Bringer

主題列表 登入
五星白金會員 #1
哇 我玩左20分鍾 95%覺得悶到飛天
壞處
弟1 任務方面 好唔明白  我地睇地圖都唔熟就係禁叫人去個到去個到
弟2 任務要打既怪 無得禁1下自動行個隻  
弟3 無快捷鍵  (如按f4 按任務)
弟4 d怪散到...技又少  背包既位睇黎公測後幾食錢下
開頭唔錯 比左小小既 秘密感  之後打怪超悶 可能地圖太大 中有npc對話 太長講野  煩到:face_l_17:
日後組隊升lv點算 個個位多怪  呢個位小怪  散太開會唔會吸到經? :smile_13.gif:
五星白金會員 #2
同意 ~ :handshake:
五星白金會員 #3
除左第2點 其他我都同意
五星白金會員 #4
佢禁一下隻怪 只會打一下 要禁2下仙會打2下
四星黃金會員 #5
同意樓主既講法~
冇錯畫面算唔錯...幾可愛
但玩落之後任務方面唔太清晰
冇自動尋路同搵怪都係大缺點...
感覺上好多game應有既功能佢都冇...
例如有d樓主都有講到

總結:好悶既game
玩左一陣唔多想玩落去

五星白金會員 #6
隻game   d任務  悶到- -  交任個時呢 又講一大堆廢話先交到任
中有商城好lag 可能係封測內既問題  
我都係等我既龍之  ,玩我既qq三國:smilie_:D4:

二轉會員 #7
希望可以改善一下..
二星初級會員 #8
難道這遊戲真係有咁差QQ
三星高級會員 #9
不想玩請將AC交給未玩的:victory:
二星初級會員 #10
我唔知其他職係點...
但係我玩法師係唔需要Lock怪都打到
無鎖定打怪有d似fez, 感覺唔錯

會覺得指示唔清晰我覺得有可能係因為好多人v15開始玩
如果lv15開始, 佢會同你跳任務
跳哂d新手任務梗係唔知頭唔知路啦
lv1開始玩地圖續幅開, 唔會行錯...
我玩到lv15覺得任務足夠
lv唔難升...

同埋, 任務個快捷鍵係"L"

三星高級會員 #11
悶啦總之=口=":smilie_/(:
五星白金會員 #12
原帖由 nanogear 於 10-7-16 11:18 AM 發表
我唔知其他職係點...
但係我玩法師係唔需要Lock怪都打到
無鎖定打怪有d似fez, 感覺唔錯

會覺得指示唔清晰我覺得有可能係因為好多人v15開始玩
如果lv15開始, 佢會同你跳任務
跳哂d新手任務梗係唔知頭唔知路啦
...

我地就係1lv開始玩呢   新手既野都講唔清  我地點了解呀?.?  中知垃圾不如  任務方面波:em012:
一星新手會員 #13
對話可以飛架lo 唔好一廂情願把
打怪 左click 兩下 係自動打到佢死既 教學都唔睇無野 好講
二星初級會員 #14
無快捷鍵  (如按f4 按任務)?:smilie_:)3:
按L咪會開任務表囉...(唔記得左按o定p有得比你設快捷鍵)
二星初級會員 #15
係咁真係難為左你
辛苦哂...玩左隻垃圾不如既game20分鐘

不過而家你可以解脫啦
ccb就知唔好玩, ob咪可以慳番d時間囉
我就慘啦
ob一定日日爆肝

二轉會員 #16
game已del...
五星白金會員 #17
原帖由 一星 於 10-7-16 09:48 PM 發表
無快捷鍵  (如按f4 按任務)?:smilie_:)3:
按L咪會開任務表囉...(唔記得左按o定p有得比你設快捷鍵)

用下腦ok?  10隻10隻 game 用滑鼠拉到個任務圖像 都會顯示咩鍵係快捷  
完來呢隻有架波  可能我玩得少game啦face_l_18:
五星白金會員 #18
原帖由 angus1215 於 10-7-16 09:19 PM 發表
對話可以飛架lo 唔好一廂情願把
打怪 左click 兩下 係自動打到佢死既 教學都唔睇無野 好講

你都算好野囉   飛左味唔知個隻game 既野  了解味少左囉   多數後期先會既 :smilie_:D4:
三星高級會員 #19
小學生一放暑假就係煩,日日係屋企發埋D無聊POST
返去玩返你個啫啫三國啦
五星白金會員 #20
原帖由 齊滕冰 於 10-7-17 03:27 PM 發表
小學生一放暑假就係煩,日日係屋企發埋D無聊POST
返去玩返你個啫啫三國啦

小學雞   @__@?      出黎見面好冇  7 月21浩  2點咖啡灣禁唔禁出黎?
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數