iL:Soul Bringer

主題列表 登入
五星白金會員 #41
原帖由 cocopopo 於 10-9-2 09:53 AM 發表

唔會3個都係你黎麻 = =

唔係lo =[ 3個都唔同人架...唔好屈我呀:smile_13.gif:
四星黃金會員 #42
原帖由 小糖*豬 於 10-9-2 09:56 AM 發表

唔係lo =[ 3個都唔同人架...唔好屈我呀:smile_13.gif:

XD 講笑者...  我唔係日日返overnight既~
有時都會早上or 晚上 online
四星黃金會員 #43
原帖由 小糖*豬 於 10-9-2 09:56 AM 發表

我係其中一個鈴氏家族既人:em015:
在下大名叫 鈴啻o a_av
四星黃金會員 #44
咕嚕咕嚕 我今晚要飛去法蘭克福去食法蘭克福腸=[.........
五星白金會員 #45
原帖由 cocopopo 於 10-9-2 09:58 AM 發表

XD 講笑者...  我唔係日日返overnight既~
有時都會早上or 晚上 online

-3-...其實個團...@@你開左未架.."
o...要番工係慘d haaa
五星白金會員 #46
原帖由 saitck 於 10-9-2 10:00 AM 發表
咕嚕咕嚕 我今晚要飛去法蘭克福去食法蘭克福腸=[.........

哦!!!唔好係到呃分呀你~~~~~~~~~~~~~~~~:band: :band: :band:
四星黃金會員 #47
原帖由 saitck 於 10-9-2 10:00 AM 發表

聽日一定趕到飛機番黎等佢公測a__av
五星白金會員 #48
報到:victory:
快d藍名我啦:em014:
四星黃金會員 #49
原帖由 小糖*豬 於 10-9-2 10:00 AM 發表

-3-...其實個團...@@你開左未架.."
o...要番工係慘d haaa

未呀  所以我之前個post係開組哦~ :)
要籌集資金~
四星黃金會員 #50
報到~
ID:空悔LP
多數晚上7點至11點左右~
二星初級會員 #51
殺手阿黑報到!!
二轉會員 #52
原來留名先係唔受的T^T
七星元老會員 #53
招我喇*v*
id:巨根入侵
三星高級會員 #54
face_l_18:  新人會收的嗎

聽日如果準時 開ser 有人會一齊玩嗎:smilie_:10:
五星白金會員 #55
原帖由 〥凍◆奶茶〤× 於 10-9-2 11:31 AM 發表

haaaaa你7左啦:smilie_:10: :smilie_:10: :smilie_:10:
四星黃金會員 #56
樓主比唔比新手入..
應該系補師.
如果有洗點等等有可能會轉弓手/最高FPS 系..
五星白金會員 #57
原帖由 bbhb 於 10-9-2 01:44 PM 發表
樓主比唔比新手入..
應該系補師.
如果有洗點等等有可能會轉弓手/最高FPS 系..

好似冇晒位啦~~而且個團仲未開-0-....話要籌集資金...(指
三星高級會員 #58
卍嵐報到^_^""
我呢加搵緊工,
好多時間都會online ^_^
我記得我個人好似得幾千蚊...
等聽日去打多d錢集資^_^""""
四星黃金會員 #59
原帖由 〥凍◆奶茶〤× 於 10-9-2 11:31 AM 發表

所以有1個位留左...
如果聽日6點前無人報到..個d黑色名都會放返出黎哦~
四星黃金會員 #60
原帖由 柒星~ 於 10-9-2 11:46 AM 發表
招我喇*v*
id:巨根入侵

唔好意思. 暫時夠人了~
如果聽日6點前有人未報到就會有位 :)
回到最頂傳統版

選擇頁數