iL:Soul Bringer

主題列表 登入
四星黃金會員 #61
原帖由 傑少仔 於 10-9-2 12:26 PM 發表
face_l_18:  新人會收的嗎

聽日如果準時 開ser 有人會一齊玩嗎:smilie_:10:

唔好意思. 暫時夠人了~
如果聽日6點前有人未報到就會有位 :)
請留意最新update ~ thx
四星黃金會員 #62
原帖由 bbhb 於 10-9-2 01:44 PM 發表
樓主比唔比新手入..
應該系補師.
如果有洗點等等有可能會轉弓手/最高FPS 系..

唔好意思. 暫時夠人了~
如果聽日6點前有人未報到就會有位 :)
請留意最新update ~ thx
四星黃金會員 #63
原帖由 小糖*豬 於 10-9-2 01:48 PM 發表

好似冇晒位啦~~而且個團仲未開-0-....話要籌集資金...(指

係呀...唔好意思...
開公會都係封測最後一日既決定~
一時間未儲到咁多錢~

我出到2m ~ 餘下個d可能要大家合下了 :)
每人大概1800-2200 到 ~
^^
三星高級會員 #64
一時間未儲到咁多錢~
^^

冇問題,等我聽日睇下有幾多錢合,冇記錯應該有3千幾,合住先,

遲d打到多d錢可以再合出黎買公會技
二星初級會員 #65
原帖由 賓尼傻兔 於 10-9-2 04:37 PM 發表

冇問題,等我聽日睇下有幾多錢合,冇記錯應該有3千幾,合住先,

遲d打到多d錢可以再合出黎買公會技

我想問合d咩?
二星初級會員 #66
原帖由 cocopopo 於 10-9-2 03:38 PM 發表

一時間未儲到咁多錢~
^^

我應該比到3-4千出黎~
四星黃金會員 #67
原帖由 yclam 於 10-9-2 04:39 PM 發表

我應該比到3-4千出黎~

多謝2位既支持 :)
三星高級會員 #68
原帖由 yclam 於 10-9-2 04:38 PM 發表

我想問合d咩?

應該打夾錢,or 合資。哈哈。
三星高級會員 #69
好期待聽日公測,快d到聽日12點就好啦>_<"
二星初級會員 #70
原帖由 cocopopo 於 10-9-2 04:42 PM 發表

多謝2位既支持 :)

樓主應該係標題加返一句上去,"留左名既請報到"我怕之前留左名既會miss左!
四星黃金會員 #71
嗯嗯~ 會唔會要夾錢所以唔入黎呢 :)
四星黃金會員 #72
無人回哦~ 係咪因為要夾錢就唔組哦 > <
三星高級會員 #73
到時我地夾左錢開會先,加人再夾錢學公會技^_^
五星白金會員 #74
原帖由 cocopopo 於 10-9-3 02:07 AM 發表
無人回哦~ 係咪因為要夾錢就唔組哦 >  

haaaaaaaaa可能係都未定~~

好啦@v@今日一放學就沖番屋企先~
二星初級會員 #75
原帖由 cocopopo 於 10-9-3 02:07 AM 發表
無人回哦~ 係咪因為要夾錢就唔組哦 >  

樓主,我要今晚10點後先會開game!!!
同埋我想問,會係ch幾玩多?集中返一齊!
四星黃金會員 #76
我無公報到會有幾ch 同埋會唔會多過一個server哦~
> <
二星初級會員 #77
點解會咁ga?
二星初級會員 #78
其實即係點.....
即係個公會唔會開定係遲D先開:cry:
二星初級會員 #79
支持下先@@雖然係其他會
一星新手會員 #80
:cry: 琴日無開機 所以我上黎回