Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
二轉會員 #1
打左幾次.都吾夠打.又話小血.點知打好耐都未死;
本人速龍裝1套lv7+速龍太刀.150攻176防.
系今俾佢屈
七星元老會員 #2
原帖由 CH0N 於 10-12-24 06:33 PM 發表
打左幾次.都吾夠打.又話小血.點知打好耐都未死;
本人速龍裝1套lv7+速龍太刀.150攻176防.
系今俾佢屈

真係少血架:devil:
整雷狼龍太刀啦:thup:
打多D,熟哂佢D招就屈番佢架啦:cheers:
二轉會員 #3
原帖由 95137 於 10-12-24 06:46 PM 發表

真係少血架:devil:
整雷狼龍太刀啦:thup:
打多D,熟哂佢D招就屈番佢架啦:cheers:

雷狼我好采打win炸.再打會輸,
仲有冰結袋系邊採?合涷刀冰華
七星元老會員 #4
原帖由 CH0N 於 10-12-24 07:04 PM 發表

請打冰牙龍:cheers:
二轉會員 #5
雷狼太刀+雷狼套裝(183防)路過:smilie_:10:
仍然不敢公然挑戰三胞胎龍媽:redface:
五星白金會員 #6
為左把冰華太刀
新手裝硬挑冰牙龍貓車11次終於嬴到
點知得一粒冰結袋...
二轉會員 #7
話說

如果雷狼龍就緊緊夠win, 冰牙龍應該唔夠做

(個人認為冰牙龍比雷狼麻煩)
二轉會員 #8
原帖由 KaRL-BoYS 於 10-12-24 19:48 發表
話說

冰牙試過 一開始就會覺得好難打 睇熟佢既攻擊模式就唔怕了
三星高級會員 #9
我當冰牙係一隻會飛上天打人GE迅龍:cheers: :cheers:
二轉會員 #10
冰牙龍我打左2次.好輕鬆的說.3個字.但雷狼我真系吾夠做:smilie_O_o:
二轉會員 #11
我合左把涷刀冰華165攻22冰.幾好用.但系成日要磨刀:smilie_/(:
隨左迅龍裝用咩裝好.我睇位方便仲未系幾好.
經常俾迅龍呢d x尾 打中- -'
七星元老會員 #12
原帖由 KaRL-BoYS 於 10-12-24 07:48 PM 發表
話說

+1:cheers:
三星高級會員 #13
唔係嘛...整多幾個陷阱囉...一係整幾舊5粒閃光...or整左轟龍裝先:redface:
二轉會員 #14
原帖由 CH0N 於 10-12-24 20:44 發表
冰牙龍我打左2次.好輕鬆的說.3個字.但雷狼我真系吾夠做:smilie_O_o:

雷狼龍唔怕 如果你用弓/弩既話保持中距就可以引佢放雷球
玩近攻的 三擊掌可無視 但要小心自轉
四星黃金會員 #15
原帖由 CH0N 於 10-12-24 07:04 PM 發表

我覺得雷狼龍比冰牙龍仲易打:em012:
雷狼只係屈你帶電果時比佢打就氣絕
但係冰牙龍d招又煩又難避(其實係我唔識打迅龍一族:smilie_:P2: )
冰牙龍比起雷狼龍更易令人貓車:ro00:
二轉會員 #16
純粹個人認為

風牙 > 冰牙 > 綠/迅 > ... > ... > ... > ... > ... ... ... ... > 雷狼龍

(難打 > 易打)
二轉會員 #17
我用雙劍 打八分鍾一隻...
佢真係好易死...佢d招好易睇..
論壇乞丐 #18
我用雙劍 打八分鍾一隻...
佢真係好易死...佢d招好易睇
二轉會員 #19
原帖由 KaRL-BoYS 於 10-12-24 09:43 PM 發表
純粹個人認為

風牙 > 冰牙 > 綠/迅 > ... > ... > ... > ... > ... ... ... ... > 雷狼龍

(難打 > 易打)

冰牙講真易打個迅
迅同綠有咩分別.
其實我識閃到d招吾難打.
岩岩打尾尾鎚龍.:em012:
e家6星村了
二星初級會員 #20
錦米岩LO,5好理個3火龍
E+做6星,你好快就打峄山龍啦:em014:
隻野好廢,比2G個老山龍廢超多
得個大字,血5多~~:smilie_:D3:
下一頁