Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
二轉會員 #21
我今日都搞掂1套雷狼.幾型:victory:
現在狗龍雷狼速龍 火龍差逆合褲先1套T_T
二星初級會員 #22
我差隻角合雷狼雙刀呀..
我頭先個場角都爆埋..出左2粒逆...1條尾.
係唔出角...見把銃槍就料就合黎玩住先..
我依家把銃槍如果再升級係咪要打上位既雷狼龍?
七星元老會員 #23
原帖由 ×葉仔× 於 10-12-29 12:05 AM 發表

YES~~~~~~~~~~~~~~~~~
二轉會員 #24
原帖由 95137 於 10-12-29 12:38 AM 發表

YES~~~~~~~~~~~~~~~~~

主要換哂D 屬武就OK?
我火冰會心雷都有哂.
同埋我打雷狼3次出2逆:smile_22.gif:
雄火龍22次1粒逆都沒.
二轉會員 #25
除非玩射手 或 料好充足

否則劍士怎少會用到火龍裝...(我個人)
論壇乞丐 #26
cccccccccccccccccccc
七星元老會員 #27
原帖由 CH0N 於 10-12-29 01:11 AM 發表

主要換哂D 屬武就OK?
我火冰會心雷都有哂.
同埋我打雷狼3次出2逆:smile_22.gif:
雄火龍22次1粒逆都沒.

睇個人啦,
我有個FD玩大劍(拔刀會心,納刀,溜短縮etc),
由於大劍儲氣斬唔計屬攻關係, 佢就用 暴砂剣シムンシアル (190物攻無屬),
幾乎打每隻怪都用呢把

而我就唔同,我玩太刀+銃槍,
太刀方面整左冰,雷,火,會心,
銃槍整左冰,雷,下位火龍同埋凄武個把,

因應唔同既怪用唔同既武器去打
不過講真-.-整哂冰,雷,火太刀之後好似無乜點用過迅龍個把太刀
二轉會員 #28
原帖由 95137 於 10-12-29 01:43 AM 發表

睇個人啦,
我有個FD玩大劍(拔刀會心,納刀,溜短縮etc),
由於大劍儲氣斬唔計屬攻關係, 佢就用 暴砂剣シムンシアル (190物攻無屬),
幾乎打每隻怪都用呢把

而我就唔 ...

都系嫁.睇咩怪用咩屬囉
但我會用會心.有時斬1下都扣好多血.
二星初級會員 #29
原帖由 CH0N 於 10-12-29 09:24 AM 發表

都系嫁.睇咩怪用咩屬囉
但我會用會心.有時斬1下都扣好多血.

有時...
咁不如合把多幾把剋屬既刀好過啦..
咁計緊係剋屬刀扣快D多D
三星高級會員 #30
原帖由 ×葉仔× 於 10-12-29 12:05 AM 發表

你就好啦..‵-''
我打左6場仲未有逆鱗..‵-口-!
二轉會員 #31
運的問題= =
我打雷狼都出左2逆.
雙反火龍1粒都沒.
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數