Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
六星鑽石會員 #21
原帖由 嵐jal 於 11-2-2 01:48 AM 發表

其實個迴吾一定要ga
要個迴up都係遠左je
我之前都有玩迴遠
但係有時迴遠左就又要慢慢習慣返
不過講真140血同150血都1樣
耳栓都5係完全有用ge
我覺得係對銀火先有少少用
頂多未斬少幾下-.-
講真我玩mh咁耐都 ...

我係講緊迴避性能唔係迴避距離:ro08:
六星鑽石會員 #22
原帖由 嵐jal 於 11-2-2 01:50 AM 發表
平民裝我覺得就900$個套野5錯的
不過頭轉弓手頭
之後轉水獸弓裝同雙刀裝都ok

唔明:smile_13.gif:
二轉會員 #23
sorry@@
我睇錯
迴性ge話只不過會多d無敵時間..何必為左個0.幾秒而哂位
二轉會員 #24
直接買個d裝ge900$1件個套:smilie_:10:
四星黃金會員 #25
原帖由 嵐jal 於 11-2-2 02:28 AM 發表
sorry@@
我睇錯

唔好傻....好多人(包括我)就係靠個迴性去避招
你唔識用就唔好嘈la
二轉會員 #26
係咩
我5好都可以打到好多野bo:redface:
二轉會員 #27
認真

迴性對太刀而言 接近係必要:smilie_:10:
區區0. 幾秒, 分別在於全場唔洗飲水或必要飲水

想知迴性有幾強大...
試下一場唔用一場用去打 轟龍/迅龍 就知道了
打法係差天共地...

迴性之強大...
可以話用完必會上癮... 無佢左唔得:smilie_:10:

我自己8套 太刀裝... 唔要業物都必要迴性:smilie_:10:
二轉會員 #28
囧...咁應該係我ge問題:smilie_:10:
我5想哂位玩迴性:smilie_:10:
六星鑽石會員 #29
原帖由 嵐jal 於 11-2-2 02:28 AM 發表
sorry@@
我睇錯

講得出呢句野我覺得你對太刀認知唔深
迴避性能可以話係太刀既神技
3既難度唔高冇迴都死唔晒
,如果係2g.....
冇迴避真係10條命都唔死
二轉會員 #30
我玩雙刀的:em012:
太刀只係為左雙刀而玩
仲有我玩太刀個時係5用個招
mb我地見解不同
二轉會員 #31
我2g到3
我都未玩過迴避性能都可以玩到e+:em012:
可以話我地見解100%不同

不過講真
平民ge意思在那

六星鑽石會員 #32
完全新手-.-
我連你地講既珠都唔知咩黎...
三星高級會員 #33
試下打..金火咪知迴避性能.仲有..紅火.有幾重要-.-!~包你上引...
二星初級會員 #34
其實太刀洗唔洗要業物:smilie_O_o: ?????
八星無敵會員 #35
迴5+10攻你點拿架:smilie_O_o:
四星黃金會員 #36
原帖由 KaRL-BoYS 於 11-2-2 05:55 PM 發表
認真

迴性對太刀而言 接近係必要:smilie_:10:
區區0. 幾秒, 分別在於全場唔洗飲水或必要飲水

想知迴性有幾強大...
試下一場唔用一場用去打 轟龍/迅龍 就知道了
打法係差天共地...

迴性之強大...
可以 ...

我套套裝都要+珠發動迴1,又幾次無發動迴1去打任,結果做左嗑藥王:face_l_16:
三星高級會員 #37
原帖由 ~~涼粉~~ 於 11-2-3 05:51 AM 發表
試下打..金火咪知迴避性能.仲有..紅火.有幾重要-.-!~包你上引...

完全同意..真係會上引 =.=
用太刀一定要有迴性,,真係好鬼正
一星新手會員 #38
太刀迴性係首選...
用熟左真係真係好爽...
一星新手會員 #39
好有用:ro01:
二星初級會員 #40
銀火龍裝應該加咩珠、護石
回到最頂傳統版

選擇頁數