《伊希歐之夢》軍團區

主題列表 登入
四星黃金會員 #1

【 +...◆KAMUI  * 】
軍團圖:
掛機團位:下城PVP場

嚴正聲明:合服後更改名稱活動已開始
所有已改名成員之舊名若有任何舉動或動作, 皆非為本團成員
一切以舊名作「昆狗」與本團及本團員無關。

所有新角色陸續更新當中, 一切以遊戲內最新資料為準
此POST只供參考。

軍團長:Serradura°
副團長:黑夜の貓
盟團:Keroro軍團 、淺羽家
團長照:  -後補-

副團照:

團友介紹-

團長 - Serradura°  -簡介待更新-
副團 - 黑夜の貓    -斯文敗類-

元老級
ErioL        -其實該歸類為其中1位團長(原團長)  -愛「戰前急屎」
Beeღ        -某元老夫人lol            -蜜蜂女王
軼翎       -某元老老爺lol             -暴力王
小路乂MUI    -御用閒人                   -團中大佬
灰猫°        -大J軍/軍事人員          -擁有"戰時重機"的問題
明月‧雪     -長期失蹤                 -點物展覽館館長 
o0瑩乂瑩o0   -GL始祖
↖紫月b↙     -我們的媽媽                -愛上分身不上正身‥
✖獨蠍      -暴力男+1              -最愛射人

團員級

小Ka                 -瑩瑩最愛
K豬                   -米飯班主+長期失蹤人口
卡斯柏               -資料不明
✖夜桜〞        -忠心團員
藍櫻°            -↑跟班
白貓°            -副團愛人
‧紅蓮‧             -米之達人
♀千秋♀         -最近回魂
⊱王妃゜          -俊俊最愛
幻冰曉月°      -支持BL,GL青蛙派
文仔✖          -很笨的神槍
☆嵐★          -有點蠢的刺客xd
雷奧             -閒人朋友
細安             -閒人朋友
◆雞腸◆       -胸狠的腸
傻翼。寧       -存在感太低…
MIN             -可愛小神官
*星柔*       -新官上任小柔柔
戰神x           -戰神牌安全套

突然失蹤名單 , 請與蜜蜂后/正副團長聯絡\ ~/

花鈴

------------------------------------分隔線-----------------------------------
團員雜相區:

小路乂MUI                                                         ErioL

迪迪               Beeღ

↖紫月b↙                幻冰曉月°

------------------------------------分隔線-----------------------------------
團規:  
1.須常上,如須長時間失蹤請先告知
2.須為正身
3.謝絕昆狗。
4.同樣謝絕惜字如金的手殘口殘人士
5.如須搞事請先早揚聲V.V
6.vk4hf1免問(E.G:
小韻

-------------------分隔線-----------------------------------

入團條件:
   打PVP同RVR為首要條件!

能接受PVP所發生的事!
   當然要通過團長/副團/團中一眾團員元老的同意^3^

團照區:

四星黃金會員 #2
能接受PVP所發生的事!<----笑左XD
四星黃金會員 #3
原帖由 翼。 於 11-1-31 07:15 PM 發表
能接受PVP所發生的事!

=口=!一定要咁講!比d困難xd

三星高級會員 #4
推下先lol~
入團條件粗體項會最重要XD
四星黃金會員 #5
w0w 要99lv....:ro08:
四星黃金會員 #6
:face_l_15: 重點係
要面皮厚
四星黃金會員 #7
原帖由 ★`夢想 於 11-2-6 06:55 PM 發表
:face_l_15: 重點係
要面皮厚

邊夠你面皮厚face_l_18:

你知你嫁啦!
四星黃金會員 #8
:em012: 心照喇
某個團都比人開post唱過唔小次

四星黃金會員 #9
流星你個簽名死左圖(?):smilie_8):
四星黃金會員 #10
原帖由 ★`夢想 於 11-2-7 11:09 AM 發表
:em012: 心照喇
某個團都比人開post唱過唔小次

心照啦:em012: 你係遊戲係咩人大家有眼見face_l_18:

(差d唔記得某人有語癌!又開灌水文又公主病 @0@)

(戰: 其實死圖好耐了!我搵唔到張正圖放上去A__A所以咪冇搞)

比起寂寞玩偶我比較喜歡情趣玩偶呵呵呵

四星黃金會員 #11
人地玩唔起嘛 哈哈哈哈哈哈face_l_18:
二星初級會員 #12
要推下先~~:loveliness:
二星初級會員 #13
話說流星你的那句...[能接受PVP所發生的事!]
有少少語帶雙關a0a
我推下po咋.__.
三星高級會員 #14
推下PO =W=
三星高級會員 #15
更新啦face_l_18:
仲扮副團:smile_30.gif:
快d update啦:smile_22.gif:
四星黃金會員 #16
原帖由 笨Bee; 於 11-2-22 01:13 PM 發表
更新啦face_l_18:
仲扮副團:smile_30.gif:
快d update啦:smile_22.gif:

你搵E佬影番張相!拿拿林上我2kf ac 改仲好啦face_l_18:
一星新手會員 #17
我想問想入團同邊個講-_-
四星黃金會員 #18
原帖由 1010000 於 11-2-22 06:39 PM 發表
我想問想入團同邊個講-_-

入團請找團長AND副團長:P
二星初級會員 #19
vk4hf1免問
呢句很好~~推下@v@:ro06:
四星黃金會員 #20
原帖由 ~紫月b~ 於 11-2-24 09:46 AM 發表
vk4hf1免問
呢句很好~~推下@v@:ro06:

明就係暗示緊某人face_l_18:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數