《夢之領域》自貼交友區

主題列表 登入
三星高級會員 #1
雖然唔係經常上來,但都支持一下活動丫~

由f4碟附送的台神安裝碟到e+日神的改版程式 不經不覺已差不多十年了~ 人事喜悲, 百感交集, 雖然已不再是當年的熱血少年.
但我可以好肯定的說. 即使神領只餘下一分鐘的生命,或者還有很多個十年. 我, 也會一直伴隨, 漫步這條道路, 立下一個又一個的道標, 里程碑...

好~ 放相先~~~   但先聲明 這裡沒嘔吐袋提供,敬請原諒m(_ _)m 受不了的請按左上離開~ 謝謝各位~

影自己是其次, 同自己部女朋友二號賣下廣告先XD~

最後送上一張角色圖~ ccc 正確名字應該是角色被追殺圖XD

三星高級會員 #2
睇唔晒全相。:fire:
版主 #3
原帖由 ztone 於 11-2-20 11:59 PM 發表
睇唔晒全相。:fire:

:face_l_17:
你有咁既喜好
二轉會員 #4
你老豆應該係警察wo 好似係:smilie_:D:
三星高級會員 #5
原帖由 S!u粉 於 11-2-21 02:08 PM 發表

:face_l_17:
你有咁既喜好

哈哈~ 要邊隻全相先-.-...
三星高級會員 #6
你係....!?

點解無啦啦講d 唔關topic 既野既...@.@"?
二轉會員 #7
原帖由 aim騎士仔 於 11-2-21 11:54 PM 發表
你係....!?

點解無啦啦講d 唔關topic 既野既...@.@"?

聽聞過囉hahaface_l_18:
三星高級會員 #8
聽聞....:face_l_14:

你以前都係香港一既!?

你ID係...!?
三星高級會員 #9
原帖由 Suede 於 11-2-21 02:14 PM 發表
你老豆應該係警察wo 好似係:smilie_:D:

wa~ 有黃氣!:ro00:
二轉會員 #10
原帖由 aim騎士仔 於 11-2-22 12:26 AM 發表
聽聞....:face_l_14:

你以前都係香港一既!?

你ID係...!?

冇人理d低能仔 冇人會識:w_rose:
原帖由 ztone 於 11-2-22 01:22 AM 發表

wa~ 有黃氣!:ro00:

yes 有咩事搵aim幫手:smilie_:):
三星高級會員 #11
=.=.... 你講可能我識呢...

又唔係我做- - 有事點幫你~ 哈哈.
一星新手會員 #12
aim^^~~!!~
二星初級會員 #13
帥氣的aim@_@''
原來你都識日文@_@''
果陣我都諗住玩日神,但唔識點整-3-
三星高級會員 #14
原帖由 Oo愛之考驗oO 於 11-3-9 11:21 PM 發表
帥氣的aim@_@''
原來你都識日文@_@''
果陣我都諗住玩日神,但唔識點整-3-

@.@... 你應該是想說: 帥氣的Aim 相機吧~XD 對阿 Lumix 機真的很帥氣阿!!!

日神已經係真係好煩, ip問題, 玩家問題等~ 所以如果唔係本身玩開既我都唔鼓勵e+加入日神了...

我就本身知道台神汁時已經開始玩緊, 加上我本身degree 係修日語的XD 所以無問題^^
二星初級會員 #15
原帖由 aim騎士仔 於 11-3-13 06:07 PM 發表

@.@... 你應該是想說: 帥氣的Aim 相機吧~XD 對阿 Lumix 機真的很帥氣阿!!!

日神已經係真係好煩, ip問題, 玩家問題等~ 所以如果唔係本身玩開既我都唔鼓勵e+加入日神了...

我就本身知道台神汁時已經開始玩緊 ...

我申請到帳號,DL埋隻GAME,就是玩不到,`
四星黃金會員 #16
a_a" AIM好耐無見~記唔記得邊個呆風?
三星高級會員 #17
原帖由 傻傻輝 於 11-3-21 02:08 AM 發表
a_a" AIM好耐無見~記唔記得邊個呆風?

helo~ 呆風嗎...@.@....!? 我識好多個人都係咁叫自己架wo kaka

你咩職 同埋id名係咩先@.@....!?
二星初級會員 #18
@o@  我最近都開左個人玩~  
做個朋友XD
四星黃金會員 #19
之前HK1既騎士仔
三星高級會員 #20
原帖由 傻傻輝 於 11-3-25 02:39 AM 發表
之前HK1既騎士仔

係呀無錯XD

我ID 名都有得你叫~ 騎士仔xd
下一頁
回到最頂傳統版