金庸群俠傳1.0免費版‧經典版

主題列表 登入
一星新手會員 #121
原帖由 劍無情 於 11-6-3 10:59 PM 發表
[quote]原帖由 小耀 於 11-6-3 08:01 PM 發表
有冇人可以教我點樣偷羅漢伏魔神功呀:smilie_:P2: [/qu

第一版有教

但我唔都唔太明..你可唔可以講解下?
三星高級會員 #122
而家down緊,好期待=]
你地幫仲收人嗎?
三星高級會員 #123
我down左JYorz外掛但開唔到   why~~~~?
help~.~~
三星高級會員 #124
原帖由 尊奴 於 11-6-5 10:13 PM 發表
我down左JYorz外掛但開唔到   why~~~~?
help~.~~

有冇放入去maina ,同埋你係唔係用win7?
三星高級會員 #125
我而家出現一個好大問題.....比外掛更重要

我登入完  未創好人物  就會斷線12     唉.....唔通天都唔俾我玩免費版~.~

我係xp
二星初級會員 #126
原帖由 水房仔 於 11-6-4 06:53 PM 發表
而家down緊,好期待=]
你地幫仲收人嗎?

收AR你可以密第一版有階既人士

有圖顯示左
二星初級會員 #127
原帖由 尊奴 於 11-6-6 12:00 AM 發表
我而家出現一個好大問題.....比外掛更重要

我登入完  未創好人物  就會斷線12     唉.....唔通天都唔俾我玩免費版~.~

我係xp

再試多幾次或重安裝因為可能個服人數多
三星高級會員 #128
用霸主消點  可唔可以唔食人參 改用休息?
食人參好貴~.~
三星高級會員 #129
原帖由 尊奴 於 11-6-6 09:22 PM 發表
用霸主消點  可唔可以唔食人參 改用休息?
食人參好貴~.~

你開多2個ACC 用JYORZ掛鏢,唔係唔夠洗
二星初級會員 #130
想問下點解我入唔到華山後山既!!!(我想學3仙呀!!)
同埋樓主個組仲收唔收人@@!?
一星新手會員 #131
原帖由 ming_ing 於 11-6-8 10:01 PM 發表
想問下點解我入唔到華山後山既!!!(我想學3仙呀!!)
同埋樓主個組仲收唔收人@@!?

想入組請密有階組員~THX^^
三星高級會員 #132
我係少林
霸主用計劃打點消點係咪唔可以自動消殺氣?
就算我係自動消點揀自動消殺氣都冇減到?

另外我係新手 組織受嗎
二星初級會員 #133
原帖由 尊奴 於 11-6-9 07:51 PM 發表
我係少林
霸主用計劃打點消點係咪唔可以自動消殺氣?
就算我係自動消點揀自動消殺氣都冇減到?

另外我係新手 組織受嗎

1)可以
2)無可能一定消到可能你無$

3)入組接受,請到此post第一版查看有階組員 密 佢地 入組
四星黃金會員 #134
新手全真派收我嗎?
想借1500來運鏢~:smilie_:P2:
二星初級會員 #135
原帖由 ventola 於 11-6-12 01:30 AM 發表
新手全真派收我嗎?
想借1500來運鏢~:smilie_:P2:

請密有階人士 入組
三星高級會員 #136
ya一入組就有排名~.~
四星黃金會員 #137
請問我而家有三個技能100LV, 之後另一個升到94LV個時, 唔知點解升唔到, 熟練度去到三百幾萬~
有無人知點解? THX!!
七星元老會員 #138
各位師兄師姐..點搵錢最快?!

個自動運鏢好似都唔自動咁.. 打到點..消唔到:ro03:
三星高級會員 #139
請問華山入門條件係咩+.-.- 有冇人答我-.-

七星元老會員 #140
原帖由 mayuyu25 於 11-6-12 08:31 PM 發表
請問華山入門條件係咩+.-.- 有冇人答我-.-

5基內 + 5讀書 + 正善惡值
回到最頂傳統版

選擇頁數