金庸群俠傳1.0免費版‧經典版

主題列表 登入
三星高級會員 #141
原帖由 雲海︿瘋狂 於 11-6-12 09:32 PM 發表

5基內 + 5讀書 + 正善惡值

thx 我仲想問一問你 我一打完ac同pw 後就load load好耐 就彈左 係點搞-.-
二星初級會員 #142
係咪又死ser=.=?
三星高級會員 #143
原帖由 魔之龍 於 11-6-12 09:36 PM 發表
係咪又死ser=.=?

你都入唔到阿+-.-? 我以為係我一個問題-+.-
四星黃金會員 #144
入唔到呀~:smilie_/(:
二星初級會員 #145
入組請密
.劍無情. 或心怡

而家入唔到遊戲阿
七星元老會員 #146
我以為得我係咁TIM..原來死左SER..

其實我想問呢..我用左霸主&JYorz..都掛唔到運鏢..第一次按自動運鏢時..佢識郁架..之後就停左..唔識接第二個鏢..

有無人可以幫到我..THX =]
三星高級會員 #147
原帖由 雲海︿瘋狂 於 11-6-12 23:37 發表
我以為得我係咁TIM..原來死左SER..

其實我想問呢..我用左霸主&JYorz..都掛唔到運鏢..第一次按自動運鏢時..佢識郁架..之後就停左..唔識接第二個鏢..

有無人可以幫到我..THX =]

orz得咖.....比小小時間等一等
一分鐘左右一轉....
三星高級會員 #148
原帖由 魔之龍 於 11-6-12 09:36 PM 發表
係咪又死ser=.=?

死左要等幾耐!?
七星元老會員 #149
原帖由 【暗】狼【月】 於 11-6-12 11:39 PM 發表

orz得咖.....比小小時間等一等
一分鐘左右一轉....

THX 呀 !!轉頭試多次 =]

題外話.. RX8 個尾真係堅型..XD
三星高級會員 #150
原帖由 雲海︿瘋狂 於 11-6-12 23:44 發表

THX 呀 !!轉頭試多次 =]

題外話.. RX8 個尾真係堅型..XD

想試都冇得你試...仲死緊...XDDDD

唔換包圍架車好薯呢....
七星元老會員 #151
原帖由 【暗】狼【月】 於 11-6-13 02:19 AM 發表

想試都冇得你試...仲死緊...XDDDD

唔換包圍架車好薯呢....

等我仲專登早d起身..點知仲未攪掊..╬

以前好似有固定一個時間會維護..lunchtime左右..好似..."#$$#%^%!#$%

如果架車唔係轉子引擎..可能真係會認真諗下買 !
四星黃金會員 #152
唔係鑽石引擎咩?:em060:
公司玩唔到唔開心...:w_rose:
四星黃金會員 #153
有無人attach server.ini 上來比我試下公司上霸主呀?
二轉會員 #154
入左game密.劍無情. or 心怡
but冇人應

game id:kanie

二星初級會員 #155
原帖由 kanie 於 11-6-13 10:21 PM 發表
入左game密.劍無情. or 心怡
but冇人應

game id:kanie

招左你but無上線=o=

你試下去返呢個主題第一版密有階果d人~無理由一個都唔應你既..

感謝你既支持!
一星新手會員 #156
我跟哂你們咁去整霸主 但都係用唔到
連接左 佢詰脤號密碼錯誤  我無打錯嫁波 咁點整呀 有無師兄可以教下我呀
三星高級會員 #157
真係好...一個post有齊我想搵既野
新手達人參上
一星新手會員 #158
我想問而家重有冇人玩的??我想玩返 咩ser呢?
六星鑽石會員 #159
咁多隻版本= =我好想玩番=.=但唔知點解九十幾隻版本= =
邊隻先係我地人玩既- -
同埋.....有冇人玩鞭架- -
六星鑽石會員 #160
你地用orz會唔會連唔到線?我連唔到線運唔到鏢/3\
回到最頂傳統版

選擇頁數