金庸群俠傳1.0免費版‧經典版

主題列表 登入
一星新手會員 #161
原帖由 茶仔 於 11-6-20 07:11 AM 發表
你地用orz會唔會連唔到線?我連唔到線運唔到鏢/3\

ORZ 連線   用戶例如是hk00368497   hk00就不要   要加個2字在前  = 2368497   咁就ok架la~~
三星高級會員 #162
有很多介紹唷@@
一星新手會員 #163
@@@@@@@@@@@@@@@@@@
二星初級會員 #164
本人係新手~求入組同埋求銀兩:ro02:
三星高級會員 #165
想問你地係咩SER......定係我DL錯版本.....
三星高級會員 #166
原帖由 rockpui1990 於 11-6-2 09:31 PM 發表
ftp://hkfree:hkfree@59.152.255.90/ISP0.DAT] ftp://hkfree:hkfree@59.152.255.90/ISP0.DAT

【右按】→【另存目標】就可以下載,
然後放係自己電腦C:\xxxx\ChineseGamer\JYOnline_HK\maina\
再開就可以更新..

無限個THX呀!!!我入黎搵你地喇=.=.........我DL左個2.0...又DL左個TW......咁多個版本都幾麻煩=.=
論壇乞丐 #167
很好既一個貼
二轉會員 #168
THXX......
五星白金會員 #169
可唔可以招我入組呀/.\全頻D人係咁SELL野...得自己一個玩好悶...
五星白金會員 #170
新手望入組:ro01:
三星高級會員 #171
DEL DEL DEL

一星新手會員 #172
我係新手...岩岩入左SERVER~ 叫 DIY  可以加我入會嗎?
二星初級會員 #173
推一推POST先~~
三星高級會員 #174
有無組員想玄鐵換天書?

我用一本大天書想換玄鐵~

(市價係唔係大約1天書=3玄鐵?)

本人id: 馬沙拉提   但多數掛機~pm我會比較好~ 最好直接pm埋幾時交收~通常閒日夜晚我都有時間online~
thx~
二星初級會員 #175
怒推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
五星白金會員 #176

求救..
ISP0換左,SERVER.INI換埋  WIN7果果都下載埋
又裝係D DRIVE   

都係咁:~(
一星新手會員 #177
有冇右鍵按系統管理處身份執行??
五星白金會員 #178
杜小飛 發表於 11-10-1 10:15 AM
有冇右鍵按系統管理處身份執行??

已KO   係ROUTER問題  RESET即冇事

重玩成功,多多指教

一星新手會員 #179
我想問Win 7 要點樣入game同埋點先用到orz?
五星白金會員 #180
Yaurun 發表於 11-10-2 12:11 PM
我想問Win 7 要點樣入game同埋點先用到orz?

你宜家係點
連線中斷定連線中定點?
回到最頂傳統版

選擇頁數