WWE 摔角

主題列表 登入
三星高級會員 #21
wwe 都係呢d人 ma???????
版主 #22
~毛耐~ 發表於 11-10-19 08:04 PM
wwe 都係呢d人 ma???????

now係...randy...john cena...cm puck...triple H
三星高級會員 #23
我記得 wwf 愈打愈假...  

但我fd 比左d碟我睇,,,打到爆曬肛  血狂流

佢地話以前係真打,, 係唔係真嫁??
版主 #24
~毛耐~ 發表於 11-10-19 08:29 PM
我記得 wwf 愈打愈假...  

但我fd 比左d碟我睇,,,打到爆曬肛  血狂流

ic..e家會小d 打到爆曬肛  血狂流
三星高級會員 #25
The Rock 都係個出名既演員黎..點解會打wwf既??
版主 #26
~毛耐~ 發表於 11-10-19 08:41 PM
The Rock 都係個出名既演員黎..點解會打wwf既??

如果想知道多d wwe  e 10年的事 上youtube看番d片
可能你會再有 看番 wwe 摔角的interest~:cheers:
五星白金會員 #27
franky$$ 發表於 11-10-19 10:08 PM
如果想知道多d wwe  e 10年的事 上youtube看番d片
可能你會再有 看番 wwe 摔角的interest~  ...

睇左我成日... 都係果d人,,,,

五星白金會員 #28
我冇睇8年.. d技術都冇進步到既=.=.... 都係打得咁假!!!!!
五星白金會員 #29
一樣口水多過茶=.= .....  

得1個中既片,,佢講左半個中,真係想死=.=
五星白金會員 #30
係咪有兩個Kane嫁???
五星白金會員 #31
一個光頭~~一個帶面具~~岩岩睇倒

我只係識帶面具果個~~
五星白金會員 #32
d人話一個係真,,一個係假.....         有乜分別,,,,點解會有真假分別=.=兩個人黎??
版主 #33
★Kids〞 發表於 11-10-20 01:26 PM
d人話一個係真,,一個係假.....         有乜分別,,,,點解會有真假分別=.=兩個人黎?? ...

下次 一次過問=.= 唔好不斷開post..唔係 看落好似呃post=.=

kane vs 假kane 好多年之前啦=.=  +上個story 唔係甘hit..個story好快stop.=.=
五星白金會員 #34
franky$$ 發表於 11-10-20 08:29 PM
下次 一次過問=.= 唔好不斷開post..唔係 看落好似呃post=.=

kane vs 假kane 好多年之前啦=.=  +上個stor ...

帶面具果 kane 係咪 禿頭 嫁??有冇得睇相~~
版主 #35
★Kids〞 發表於 11-10-20 11:39 PM
帶面具果 kane 係咪 禿頭 嫁??有冇得睇相~~

無呀..上youtube 看番d片:cheers:
版主 #36
★Kids〞 發表於 11-10-21 04:54 PM
你見過佢 未帶面具 個樣未??

無..+上個story 唔係太hit..唔係太留意=.=
四星黃金會員 #37
新手睇wwe,有個問題.cena係咪勁過randy,之前見佢地打困獸鬥 randy驚到爬網
版主 #38
oldtree1 發表於 11-10-23 10:19 AM
新手睇wwe,有個問題.cena係咪勁過randy,之前見佢地打困獸鬥 randy驚到爬網

不是...個人有個人的skill 技術~~
二星初級會員 #39
樓上說的對呀:thup:
四星黃金會員 #40
個人認為最好睇既賽事係,rey&cena&randy vs wade&miz同唔知邊個打場超過引
回到最頂傳統版

選擇頁數