WWE 摔角

主題列表 登入
版主 #41
oldtree1 發表於 11-10-23 10:08 PM
個人認為最好睇既賽事係,rey&cena&randy vs wade&miz同唔知邊個打場超過引

...比片大家看ma~:cheers:
四星黃金會員 #42
http://www.youtube.com/watch?v=0qfZZDXLzaM
版主 #43
oldtree1 發表於 11-10-25 07:17 PM
http://www.youtube.com/watch?v=0qfZZDXLzaM

thanks!~
個個係alberto del rio
版主 #44
★Kids〞 發表於 11-10-27 07:51 PM
黠解wwf 會改名做 wwe 既??

因另一個WWF~~~World Wildlife Federation世界野生動物基金會  same
版主 #45
★Kids〞 發表於 11-10-27 08:08 PM
呢個我知~~~

就係因為咁就改名@@?

..yes...+上打輸埋官私..
版主 #46
★Kids〞 發表於 11-10-28 09:14 AM
係唔係耐冇登入2kf 會扣分嫁??

我另一個ac 3星黎,,3  年冇入過變左2星

可能啦..係我d區 吹下..出下posy 好快升番 3星啦:smilie_:10:
版主 #47
★Kids〞 發表於 11-10-28 06:14 PM
呢到... 黎黎去去都係得我地兩個=.=

不是呀..下面的post..有人呀
五星白金會員 #48
★Kids〞 發表於 11-10-27 07:51 PM
黠解wwf 會改名做 wwe 既??

先係改做WWFE 先,之後先World Wrestling Entertainment,最後就WWE
五星白金會員 #49
★Kids〞 發表於 11-10-28 11:49 PM
咁點解又要打官司呢@@?~~

World Wrestling Federation想去apply WWF 呢個名。成功左,World Wide Fund 上訴,最後Panda win 左啦
版主 #50
昨日是edge 生日..edge happy birthday!!:cheers:
五星白金會員 #51
點解係咁扣分既=.=真係唔明....!!

幾時先5星=.= ..........

有冇得睇點解比人扣分嫁?我而家被扣分都唔知乜事~又冇pm~~~
版主 #52
★Kids〞 發表於 11-11-2 12:29 PM
點解係咁扣分既=.=真係唔明....!!

幾時先5星=.= ..........

=.=吹下水law....:cheers:
五星白金會員 #53
唉~~慘慘慘慘
五星白金會員 #54
只好係度呃下分~~~:smilie_:p:
版主 #55
★Kids〞 發表於 11-11-3 07:44 PM
只好係度呃下分~~~

you like.不過要吹番有關摔角會好d呀
五星白金會員 #56
唔好咁啦~.~  呢個場你睇嫁ma!!!
版主 #57
★Kids〞 發表於 11-11-4 07:56 PM
唔好咁啦~.~  呢個場你睇嫁ma!!!

..總之有關摔角啦=.= 唔係好似 呃分
五星白金會員 #58
好~~~盡量~~~盡量
五星白金會員 #59
haahahaha~~~yeah~~~~~
五星白金會員 #60
辛辛苦苦~~中於 5星la~~~

第一時間 來報到!!!!
回到最頂傳統版

選擇頁數