頭文字D6 AA

主題列表 登入
六星鑽石會員 #21
口者口者 發表於 11-12-14 01:07 AM
要買張儲值卡 再加 開張香港版頭D卡 XDDD好煩

only 改色又唔駛再開電話卡既
版主 #22
twswts 發表於 11-12-14 11:13 AM
only 改色又唔駛再開電話卡既

咁樣既話 好易姐@@幫佢開張卡就得~
六星鑽石會員 #23
口者口者 發表於 11-12-14 11:21 AM
咁樣既話 好易姐@@幫佢開張卡就得~

唔好意思.....打埋上萬八分先XD
版主 #24
twswts 發表於 11-12-14 11:32 AM
唔好意思.....打埋上萬八分先XD

-口-萬8分 1日點打返黎~~~~有點難度
六星鑽石會員 #25
口者口者 發表於 11-12-14 11:34 AM
-口-萬8分 1日點打返黎~~~~有點難度

其實唔難-.-
.net會員一鋪1000分
18鋪就萬八
不過用N車打我會想死
一鋪900分都係打20鋪
80蚊咁大把
全國都係打36鋪
入12次錢咋(不過全部3連勝)
認真.....打分改車仲灰
十萬分一架
打一百鋪故仔- -
全國要打成200鋪
版主 #26
twswts 發表於 11-12-14 11:42 AM
其實唔難-.-
.net會員一鋪1000分
18鋪就萬八

.net 一千分一鋪 咁樣咪又再加故事900分 一鋪有2000分?咁樣咪好抵@@
五星白金會員 #27
口者口者 發表於 11-12-14 08:11 PM
.net 一千分一鋪 咁樣咪又再加故事900分 一鋪有2000分?咁樣咪好抵@@

錯了,打故事900分,另加.net 會員額外100分,total1000分:handshake:
版主 #28
K.H 發表於 11-12-14 09:37 PM
錯了,打故事900分,另加.net 會員額外100分,total1000分

=口=每鋪1000分 好抵玩 但要玩18鋪=.=
四星黃金會員 #29
3台儲值卡(紅色$98)好似用唔到:smilie_:(:
四星黃金會員 #30
DC(2) 發表於 11-12-14 10:50 AM
你登入時已經係自動
6日後佢自動會log out??

其實何謂logout??姐係換第二張卡定點??
一星新手會員 #31
我係one 2 three  SOSAD
一星新手會員 #32

我係one 2 three  SOSAD
一星新手會員 #33
點做收費會員牙.....:cry:
版主 #34
呢個貼大大字寫到明..爬下啦-.-
一星新手會員 #35
買左循環儲值咭點入??
四星黃金會員 #36
衰人b 發表於 11-12-29 10:15 PM
買左循環儲值咭點入??

....好似好有問題wor 你.....
..係張sim 卡點入手機..??定係乜...??.....
盡下人事...答下你..
....用循環儲值咭部手機上網....再跟住呢個POST 開頭既步驟...
就掂!....你"遇到"咩問題 再問啦...
五星白金會員 #37
yuko! 發表於 11-12-29 11:21 PM
....好似好有問題wor 你.....
..係張sim 卡點入手機..??定係乜...??.....
盡下人事...答下你..

我已經一步步寫得好清楚,咁都唔明就真係冇得輸....:band:
三星高級會員 #38
新手有一個問題呀
其實登入左之後...
點喺部手機到攞截圖呀??
我唔係好識呀...
三星高級會員 #39
push:smilie_:D:
二星初級會員 #40
如果改完名唔繼續用d net 會唔會無左個名?
1個月28-32$
回到最頂傳統版

選擇頁數