頭文字D6 AA

主題列表 登入
一星新手會員 #41
點解我申請左都用唔到
一星新手會員 #42
我想問點解我無{免}自動登入駕駛設定 揀既??? 我申請左sega王國喇bo
二星初級會員 #43
剩係得3同smartone用登入D.NET?
二星初級會員 #44
iphone係咪唔得?我入唔到手機版頁面T_T
二星初級會員 #45
係唔係開張儲值卡一舊錢,每個月要比儲值卡一舊錢同供.net一舊錢?
一星新手會員 #46

車既特別色問題
係申請完頭文字D.net之後
整色既程序應該係點
一星新手會員 #47
我買左隻HSDPA寬頻上網 68$ 張卡  但係入極都入唔到頭D.net 既手機版  有無解救??
三星高級會員 #48
對新手很有用 ^.^ 謝
五星白金會員 #49
我打岩佐臨時密碼 佢係咁同我講錯= =
想點...
六星鑽石會員 #50
要比錢先可以登記????
五星白金會員 #51
可唔可以用3整完之後再用PCCW登入=.=
四星黃金會員 #52
光之藍龍 發表於 13-5-17 11:49 AM
可唔可以用3整完之後再用PCCW登入=.=

一定唔得
只限3同數碼通
五星白金會員 #53
DC(2) 發表於 13-5-28 02:47 AM
一定唔得
只限3同數碼通

但我現家係借個Fd no. 登左左.net ,再起本身電話(pccw)上番.net 電腦版都登入到,可以用哂D功能,係用唔到手機版
四星黃金會員 #54
光之藍龍 發表於 13-5-28 11:12 PM
但我現家係借個Fd no. 登左左.net ,再起本身電話(pccw)上番.net 電腦版都登入到,可以用哂D功能,係用唔到 ...

睇黎你都係未了解d.net運作
https://asi.sega-initiald.net/inid7ext/hk-p/service/mobile.html
五星白金會員 #55
DC(2) 發表於 2013-5-28 23:54
睇黎你都係未了解d.net運作
https://asi.sega-initiald.net/inid7ext/hk-p/service/mobile.html ...

算啦,總之現家用電話都用到.net就唔理
三星高級會員 #56
我用3台$68儲值卡入asi.sega-initiald.net自動跳去d7個網 申請吾到 我手機型號系galaxy s4 求救
五星白金會員 #57
:ro00:用NOTE3 3HK的儲值卡說服務暫時受阻 但用自己LG手機也一樣。。。WHY#——#?這幾天都是這情況~
一星新手會員 #58
沒買過儲值咭,所以不明白怎用:mad:
一星新手會員 #59
Try
論壇乞丐 #60

上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數