植物敢死隊

主題列表 登入
四星黃金會員 #21
pochuk1234 發表於 12-6-11 12:44 AM
無鬼王果d,但我見有悟空花,但又未出

咩植物都有 就係無鬼王
二星初級會員 #22
darry點解你知咁多野既?
我想知仲有咩特殊植物呀?

而家有

水仙
椒王
鬼王
萬竹(我估)
四星黃金會員 #23
仲有坦克同黑騎士:devil:
睇下圖鑒就知啦:em012:
二星初級會員 #24
黑騎又係鬼......
咁係唔係會不停重覆係暗影出現呀
四星黃金會員 #25
我估 一個星期一個植物 輪住出:em012:
騎士 竹王會唔會出就唔知:em012:
二星初級會員 #26
你就好啦有椒王........
三星高級會員 #27
lau522522 發表於 12-6-11 01:24 PM
darry點解你知咁多野既?
我想知仲有咩特殊植物呀?

水仙(未量產),鬼王(須儲針球x5換),椒王(未量產),竹王(有小竹進化物可以拿,我相信係小竹進化換)

大咀怪,雙頭大咀怪,三頭大咀怪(要進e3隻仲難過進鬼王),針坦克,冰姑王,黑騎士(未出+唔知邊隻進)
四星黃金會員 #28
pochuk1234 發表於 12-6-11 04:28 PM
水仙(未量產),鬼王(須儲針球x5換),椒王(未量產),竹王(有小竹進化物可以拿,我相信係小竹進化換)

大咀怪, ...

大嘴怪 冰菇王 只係普通植物 有幾巴閉?:em012:
三星高級會員 #29
回覆 darry 的帖子

普通咩?但勁難升
霸王花+牛角+60lv大咀怪+尖牛角+70LV大咀怪由長+唔知咩牛角+75定唔知85lv雙頭大咀怪(綠色)

冰姑我諗算普通掛,我加下都係升緊冰姑,竹王仲諗緊升唔升,仲有隻烈焰椒(勁想要)
二星初級會員 #30
我想問係唔係1點=1金卷呀
四星黃金會員 #31
pochuk1234 發表於 12-6-12 03:18 PM
回覆 darry 的帖子

普通咩?但勁難升

有邊個植物唔係咁升啊?:em012:
三星高級會員 #32
darry 發表於 12-6-12 07:12 PM
有邊個植物唔係咁升啊?

咁隻隻唔同能力,即好似飛天豬龍草,我日都19lv,前3日升果d,仲係16lv,幾大分別,成長書又唔敢用,用過一次又升唔到仲要降,同賣有d未進果事係廢

p.s我想問暗焗妹妹15lv進果隻x喂坦克既合金炮館點樣拿?
二星初級會員 #33
回覆 pochuk1234 的帖子

等暗夜活動.....
一星新手會員 #34
你真係好熱心呢
一星新手會員 #35
pochuk1234 發表於 12-6-12 11:10 PM
咁隻隻唔同能力,即好似飛天豬龍草,我日都19lv,前3日升果d,仲係16lv,幾大分別,成長書又唔敢用,用過一次又 ...

坦克個進化料應該未有得打(我估
同竹王個D一樣又係比較特殊....等官方開吧啦
四星黃金會員 #36
吾雲爆星 發表於 12-6-14 05:21 PM
坦克個進化料應該未有得打(我估
同竹王個D一樣又係比較特殊....等官方開吧啦 ...

除左竹王同暗王 其他特別植物都要打暗黑:em014:
三星高級會員 #37
御風剎報到

新玩
GAME名都係御風剎

有冇人可以加我FD
三星高級會員 #38
我想問點解我果五隻植物,由普通升到優秀之後就唔可以一次過用哂5隻(尖食人花+冰姑+羅白飛飛+飛天豬龍草+海盜x花)係未要多一隻唔係優秀定點?
二星初級會員 #39

飛飛係2格植物...............
四星黃金會員 #40
lau522522 發表於 12-6-15 12:55 AM

飛飛係2格植物...............

有進化圖都仲要問:em012:
回到最頂傳統版

選擇頁數