植物敢死隊

主題列表 登入
二星初級會員 #41
我想核桃係唔係由西瓜進化嫁
三星高級會員 #42
darry 發表於 12-6-15 10:21 AM
有進化圖都仲要問

我都唔知飛飛係2格
三星高級會員 #43
想問多一句,我想知facebook版植物敢死隊係直接入點去game到,咁點樣拿忍者植物(嗚門,佐助,我愛羅,剛手,大蛇丸)
四星黃金會員 #44
pochuk1234 發表於 12-6-15 07:00 PM
我都唔知飛飛係2格

我啲資料係比聰明人睇嘅:em012:
小朋友又真係唔洗知咁多野:ma1:
四星黃金會員 #45
[attach]517354[/attach]
二星初級會員 #46
回覆 darry 的帖子

試下姐ToT
三星高級會員 #47
darry 發表於 12-6-15 08:56 PM
我啲資料係比聰明人睇嘅
小朋友又真係唔洗知咁多野

超,我點鬼知姐,我拿泥睇下d進化資料,我都無諗過會進飛飛.進左之後睇番先知隻飛飛2格(早知係咁唔進住,哂左我30幾m),仲有我玩online game都玩左好幾年同賣我都唔係細路啦,上班一族,可以一次買成4張點5張點拿泥掃野,細路既話有咩可能拿到咁多錢,中學生打ps3都唔會成日買game啦呀嗎
四星黃金會員 #48
pochuk1234 發表於 12-6-15 09:48 PM
超,我點鬼知姐,我拿泥睇下d進化資料,我都無諗過會進飛飛.進左之後睇番先知隻飛飛2格(早知係咁唔進住,哂左 ...

雙格先勁啊 上班一族:ro05:
30m都唔係錢啦~
四星黃金會員 #49
啲好友無哂 玩毛毛啊?:em012:
二星初級會員 #50

你求其加個好友就會出番晒黎
四星黃金會員 #51
lau522522 發表於 12-6-16 11:38 AM

你求其加個好友就會出番晒黎

連好友都無得加 是否可悲?:em012:
四星黃金會員 #52
謝謝大大既提供~GOOD
三星高級會員 #53
darry 發表於 12-6-16 11:27 AM
雙格先勁啊 上班一族
30m都唔係錢啦~

我又唔係玩左好耐,咁隻飛飛的確係勁既,5lv風彈,比佢學旋風既話招風彈又無左,又有d大哂d,係唔知點樣先可以令d植物傷害去到1000/3000姐

同賣未答我點樣拿火影植物,我直接入點數去facebook版既戶口
一星新手會員 #54
回覆!!
thx
二星初級會員 #55
Darry~我終於打到一塊葉啦.......
我想你椒王同唇花既5圍
三星高級會員 #56
lau522522 發表於 12-6-18 03:32 PM
Darry~我終於打到一塊葉啦.......
我想你椒王同唇花既5圍

你要佢隻椒王同唇花五圍做咩?要升到上50幾lv先有,同賣想知熱血泥枝升唔升好,雖然我無火系
1隻光系(x花海盜),1隻風系(羅白飛飛),1隻冰系(冰凍犘姑仲有1隻鬼系(飛天豬龍草)同賣1隻暗系(紅唇花前期進化),仲有2隻後備,雷電粟米同旋風蕃茄(唔知進唔進暗黑蕃茄,但進左先有鬼火蕃茄)
四星黃金會員 #57
謝謝大大既提供
四星黃金會員 #58
宫方正PK
搞到我升唔到LV 比人蝦:mad:
[attach]524608[/attach]
三星高級會員 #59
希望合金礦石唔好回收(學暗鬼王咁),回收炮館同尖球好啦

同賣究竟點升lv法先唔會比d怪ko,打親暗夜第三格都死,d怪都過哂要求等級,仲唔夠
四星黃金會員 #60
幾時有回收過野?

20LV都打唔贏就升下LV先啦:em012:
回到最頂傳統版

選擇頁數